Sådan er vi omtalt:
2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005

26. oktober 2011

Sæsonen er slut ...

Med motoren ude igen, og det er tredje motor havari i denne sæson, må vi jo nok erkende at ”madkassen” er tom, så sæsonen er slut og det bliver ikke noget DM6 til Escobar racing i 2011. Vi havde ellers håbet at vi kunne stille op da det

foto: Carsten Bengtsson

har været nogle gode afdelinger som har været afviklet. De gode nye tiltag som er kommet ind i løbsserien med en promotor ved roret, er et positivt løft for vores sportsgren.

Det var ikke den måde vi havde håbet at slutte denne sæson, hvor vi ellers har gået rimelig godt. Vi har ligget i top 10 ved hver af de afdelinger af Danmarks mesterskabet vi har deltaget i og det er skrappe biler i det felt. I Yokohama mesterskabet Øst lå vi 2’er i klassen og top 5 generelt ved løbene.

Tak til løbsarrangørerne for nogle gode løb de har lavet til os deltager. Bare ærgerligt vi ikke kan være med til de sidste, men sæson er slut for os. Nu vil vi bruge vinteren i værkstedet og håber vi er klar til sæsonstarten.

med sportslig hilsen  
Escobar racing
Lars, Jess, Lars, Stanis og Flemming.


12. oktober 2011

Måtte trække sig fra 4. pladsen …

Søndag den 9. oktober blev 3. afdeling af Yokohama mesterskabet øst afholdt i Nykøbing Falster. Solen skinnede og der var dømt en lun efterårsdag.

Kl. 10 gik starten og hestekræfterne blev sluppet løs på Nykøbing Falster International Race Way. Da de første biler kom i mål var der lidt nervøsitet hvad havde de forskellige kørt på, Dansk Rally forening var jo ikke tilstede så, hvor kunne vi se tider...

Escobar racing i deres Porsche havde kørt i 4. bedste tid og der skulle hentes lidt flere sekunder i 2. heat. Her blev det til en 3. generelt, det gik jo meget godt men...

Frokostpause og banen skulle vendes. 3. heat blev sat i gang. Lars Kragh og Lars Poulsen styrede 911’eren sikkert igennem, men Carsten Wulff hold sin hurtige Peugeot 106 maxi bedre på vej så han indtog 3. pladsen med bare 0.43 sekund foran den hvide Porsche.

Skyerne begyndte at trække sig sammen da 4. og sidste heat blev sat i gang. Porschen startede ud, men teamet måtte trække sig med en

Foto: f-service.dk

teknisk defekt med kun en omgang tilbage, ærgerligt for det havde ellers gået godt hele dagen.

Stanis Bertelsen: ”Nu må bilen hjem og vaskes og så skal den løftes op og så må vi se hvad problemet er, trist slutning det gik ellers så godt” slutter mekanikeren.

Med sportslig hilsen
Escobar racing


6. oktober 2011

Så skal der gasses igen ...

Søndag den 9. oktober i Nykøbing Falster stiller Lars Kragh og Escobar racing til start igen med deres fine hvide Porsche 911 GT RS ved 3. afdeling af Yokohama mesterskabet Øst.

foto: escobar racing

 

Lars Poulsen ”dejligt vi har fået samlet motoren igen efter DM4 i Slagelse. Hvor vi kom i mål med grimme lyde fra motorrummet.

Teamet ligger på andenpladsen i klassen og den agter vi at forsvare og meget gerne tage et skridt op på skamlen, konstanter Jess Larsen. ”Men der er mange tilmeldte i vores klasse og konkurrencen er hård så der skal gives gas fra første meter på Nykøbing Falster International race way” slutter Jess.

Har man ikke selv mulighed for at være tilstede, kan man som altid følge med på rallyresult.dk og ønsker man at se stillingen kan der gøres på yokohamamesterskabet.dk

Vi ses i Nykøbing F

med sportslig hilsen  
Escobar racing
Lars, Jess, Lars, Stanis og Flemming.


12. september 2011

Øv, endnu engang …

Det er med stor beklagelse at vi i Escobar racing må melde fra til DM 5, der køres i og omkring Bjerringbro her den 16.- 17. september.

Det er en teknisk defekt der driller os og vi kan ikke når at få bilen klar meldes det fra mekanikerteamets side. ”Det er ærgerligt, men sådan er motorsport” konstanter Lars Kragh der ellers sammen med Lars Poulsen skulle have kørt teamets Porsche 911 GT3 RS.

Det har ellers gået rimeligt godt for os i denne sæson. Havde vi fået DM-point samt deltaget i den store klasse var der samlet 23 point i det skrappe felt og med det ville vi være nr 6 i DM Stillinger om Mekonomen Rally Championship 2011 og det ville vi være tilfredse med” konstanter Jess Larsen.

Næste gang Porschen skal i aktion bliver til

Foto: f-service.dk

næste afdeling af Yokohama mesterskabet øst.

Med sportslig hilsen
Escobar racing


29. august 2011

Det er da ikke så ringe …

Når vi kigger lidt tilbage på året, så har Escobar racing og Porschen da egentlig klaret sig godt, Vi har kørt 3 DM afdelinger, den første i Tyskland og her blev det til en 9. plads generel. Ved afdelingen i

Foto: Alex Rasmussen

Juelsminde blev det til en 8 plads generelt og ved den for nyligt afholdte 4. afdeling i Slagelse blev det til en 9. plads af alle. Det er skrappe biler og kørere i dette felt så der er mange sekund dueller og det gør det spændende for tilskuerne og medierne at følge.

Da vi stillede op til viking sprint i Frederikssund i påsken var det med en generelsejr og vi var med til at samle penge ind til foreningen PTU.

Når man i Yokohama mesterskabet øst efter første og anden afdeling skal lede efter en Porsche 911 GT3 er det på anden pladsen i den store klasse man vil finde den.

Det vil sige at Escobar racing og den hvide Porsche ikke er kommet i målet uden for en top 10 og det er da ikke så ringe …

Med sportslig hilsen  
Escobar racing

 


21. august 2011

Escobar racing var i Slagelse til DM4.

DRC havde kaldt til samling i Slagelse til Caramba rally 2011 arrangeret i samarbejde med Slagelse Autosport. Det var et godt rally der startede fredag med teknisk kontrol på Ny torv i Slagelse midtby og støjkontrol i nordbyen. Kl. 18:00 var der rallyshow /shakedown på en rundbane på Antvorskov kaserne, hvor der blev sluppet hestekræfter løs. Her blev banket lidt rust af eller sponsere fik en oplevelse i en rallybil.

Lørdag morgen summede det på servicepladsen ved STOP39 og klokken blev 8:10 blev første bil sendt ud på de første 3 af de 12 hastighedsprøver dette rally bestod af. Kl. 8:23 kørte Escobar racings hvide Porsche 911 RS GT3 ud på de samme prøver og efter et par snoreture på første prøve gik det bedre så da bilen kom til service første var godt tilfreds. Efter en mindre kontrol og benzin i tanken gik det ud på de samme 3 prøver engang til og nu blev tiderne forbedret så vi lå 1er i klassen.

Efter middagspausen, hvor der blev sat ”friske” dæk på, var teamet klar til 3 nye prøver. Det var blandt andet her at prøven på Antvorskov kaserne skulle angribes. Med 2 lange prøver på hver 15 km og en på 12 km var det nu man håbede placeringen blev bedre. Da Porschen rullede ind til nyt service var den rykket op på en generel 10 plads.

Ny benzin på og en kontrol af dækkene og ud på de sidste 3 prøver engang til. Der blev gået til

Foto: f-service.dk

den og med hastigheder på omkring de 210 km/t ud af kampvognssporene på kaserne området blev der givet gas i håb om endnu bedre placeringer, men det ønskede de andre kører også så da teamets 911 kom i mål var det med en klasse sejr og 8.5 min ned til næste deltager.

”En placering som nummer 9 generelt et resultat vi er tilfredse med, bilen har kørt godt og vi kunne ikke køre hurtigere i dag” udtaler Lars Kragh efter en solrig sensommerdag i Slagelse ved vel arrangeret rally.

Med sportslig hilsen  
Escobar racing


16. august 2011

Escobar indtager Slagelse.

Caramba rally der afvikles 19. – 20. august i og omkring Slagelse bliver med deltagelse af Escobar racing.

foto: escobar racing

Vi har fået bilen klar efter at motoren havde en defekt, hvilket resulterede i travlhed i ferietiden og en ny motor.

Lars Kragh: "Jeg tror denne 4 afdeling af Danmark mesterskabet bliver et godt løb. Slagelse Autosport plejer at lave gode prøver og med 88 % på asfalt af de ialt 120 prøve kilometer. Skal der nok kommet spænding i løbet."

Jess Larsen: "Jeg skal sidde ved siden af i Porschen ved denne afdeling og håber på den nye motor holder så vi kan gøre en god figur ved dette rally."

Løbet starter fredag på servicepladsen ved STOP39 fra kl.15 med bl.a. den tekniske kontrol. Rallyshowet starter kl. 18 på området ved Antvorskov kaserne.

Lørdag morgen starter de 66 tilmeldte vogne ud omkring kl. 8:00.

Løbet forventes at slutte efter 287 km fordelt på 6 prøver der gennemkøres 2 gange ved 16-tiden.

Følg den hvide Porsche ude på prøverne eller på rallyresult.dk

Vel mødt Escobar racing er klar.

med sportslig hilsen  
Escobar racing


6. august 2011

Travlhed i motorrummet.

Escobar racing har arbejdet i motorrummet i sommervarmen.

Motoren har været ude, mekaniker Stanis Berthelsen, ”motoren havde fået en defekt og ville ikke køre mere, så vi måtte have maskinen ud og her fandt vi fejlen, der skulle en ny motor til.

Lars Kragh: "Dejligt, at vi nu er klar til DM4. For det plejer at være gode prøver vi kører omkring Slagelse".

DM4 køres den 19. – 20. august i og omkring Slagelse og arrangeres af den lokale klub Slagelse AutoSport.

Med sportslig hilsen  
Escobar racing

Foto: f-service.dk

 


12. juni 2011

Afbud til DM3.

motorrummet set nede fra, ingen motor i øjeblikket.

Escobar racing må desværre melde afbud til DM3 i Sønderjylland.

Efter en tvungen motor opdatering pga. motoren tabte pusten, når vi desværre ikke at blive færdig så vi kan komme til Sønderborg.

Ærgerlig, sådan kan motorsport også være, men vi er klar når der køres DM4 i Slagelse den 19. – 20. august.

God sommer samt held og lykke til alle teams.

med sportslig hilsen  
Escobar racing


9. juni 2011

DMrally.dk

 


6. juni 2011

Tabte det i første heat, men fik en 2. plads.

Solen stod højt på himlen og med termometer over de 20 grader i skygge blev der fars dag afviklet 2. afdeling af yokohama mesterskabet øst i Høje Taastrup. Med 81 tilmeldte biler fordelt i 6 klasser var der lagt op til motorløb i sekundt dueller.

Efter 1. heat var Escobar racings hvide Porsche 911 GT3 RS på en 3. plads i klassen 7 sekunder efter og 7’er generelt. Teamet skiftede så til nogle dæk med en hårere gummiblanding, det fik bilen til at få bedre fat i asfalten og tiden på 2. heatet blev 9,5 sekund bedre og 4 bedst tid generelt.

Så var der frokost pause og banen blev vendt om. Esben Hedelund i Peugeot 207 super 2000 var bare kørt igen og Lars Kragh og Lars Poulsen fik noteret 4. bedst tid igen. Med kun 2 sekunder op til 2’eren i klassen Steen Johansen, Mitsubishi Evo 9, skulle der i 4. heat køres lidt hurtigere.

Lars Poulsen: "Efter de for bløde dæk vi havde på i første heat og publikums applaus for bedste sidelæns kørsel, hjalp det på tiderne og vejgrebet med de hårde dæk og da vi kun manglede få sekunder op i sidste heat blev alt sat ind og vores tide blev 6:18,481 den 3. bedste af alle."

Da alle var kommet over målstregen blev det til en en 2. plads i klassen 15 sekunder efter Steen

Foto: f-service.dk

Andersen, Mitsubishi Lancer Evo 7, Esben Hedelund vinder generelt i flot stil med Steen Andersen og Carsten Wulff efter sig og derefter Lars og Lars på en generel 4. plads. Tillykke til alle vinderne.

Lars Kragh: "Bilen har kørt perfekt og vi har kun kontrolleret dæktryk i dag, men nu får vi vasket Porschen og kigget den lidt efter så den er klar til 3. afdelling af DRC i Sønderborg om 14 dage"

med sportslig hilsen  
Escobar racing


4. juni 2011

Hotel Antvorskov samarbejder med Escobar racing.

Escobar racing har begyndt et samarbejde med Hotel Antvorskov i Slagelse.

Antvorskov er et 3 stjernet hotel til under halv pris! - det er kernen i tilbuddet til deres gæster.
Med beliggenhed i Slagelse nær motorvejen er Hotel Antvorskov et oplagt alternativ til både overnatning i København og Odense. Med 82 lækre værelser og et højt kvalitets- og serviceniveau samt et attraktivt prisniveau er hotellet et klart alternativ hvis man måtte ønske en overnatning, et golf ophold eller måske stedet til sit møde, kursus, fest.

Jess Larsen: ”dejligt at sponsorgruppen og opbakningen til vores lille team øges, det gør flere af mål og ønsker med vores sport opnåelige”.

Teamet bag Escobar racing byder Hotel Antvorskov velkommen som sam-arbejdspartner og håber at flere vil kigger forbi www.hotelantvorskov.dk og se de gode tilbud man kan få

med sportslig hilsen   Escobar racing

1. juni 2011

Tåstrup raceway og tætte kampe.

Yokohama mesterskabet Øst på Tåstrup Raceway grundlovsdag 5. juni er en prøve som har været brugt rigtig mange gange, men det er også en prøve som rigtig mange kørere og tilskuere kan lide. Derfor kan man også se en hvid Porsche GT3 RS fra Escobar racing køre rund mellem bygninger denne, fars dag.

foto: f-service.dk

Lars Kragh ”efter de seneste gode oplevelser vi har haft med denne bil til bl.a. DRC-løbene glæder vi os til denne velkendte prøve. Som jeg har kørt med l

forskellige biler, Peugeot 106, Opel Kadett GSi, Ope Corsa S1600 og nu bliver det med en Porsche. Vi har altid haft tætte kampe og prøven har forskellige udfordringer og så er der jo mange tilskuer, dejligt at se.”

”Efter lidt mekanik som ikke virkede helt perfekt ved DM2, der gjorde at vi måtte melde afbud til Ringe og en afdeling af Yokohama Mesterskabet Vest, er vi klar igen” udtaler Stanis Bertelsen.

Vi håber på et godt vejr på dagen til de mange som lægger vejen forbi for at se noget racerløb og Escobar racing og Porschen skulle gerne være at finde i en top 10 når dagen er omme. Det bliver en tæt kamp på rundbanen fra første meter da mange gode teams et tilmeldt.

Tiderne kan i øvrigt ses på rallyresult.dk

Kig forbi escobar-racing.dk og se video fra de tidligere gang vi har kørt i Tåstrup.

Vel mødt Escobar racing er klar.

med sportslig hilsen  
Escobar racing


31. maj 2011

Ny samarbejdspartner i sponsorgruppen.

Escobar racing og Poulsen service har indledt et nyt samarbejde.

Poulsen service holder til i Uggerløse på Tjørneholmen 57. Herfra udføres reparation af en hver art på alle lastvognmærker og LCV og holder åben 24-7.

Lars Poulsen ”Vi er er et lille lastvogns reperationsfirma med interesse i motorsport og da Lars Kragh henvendte sig, så vi straks muligheder og har derfor nu indledt et samarbejde med Escobar racing.”

Lars Kragh: ”Vi i escobar racing har længe ledt efter et firma som Poulsen service. Det mener vi nemlig passer godt ind i vores sponsorgruppe og da Lars Poulsen også så muligheder fik vi det sat i gang”.

Vi i Escobar racing byder Poulsen service velkommen og håber på et frugtbart samarbejde fremover.

Læs mere om Poulsen service på deres hjemmeside www.poulsen-service.dk

med sportslig hilsen  
Escobar racing


30. maj 2011

Med Jan’s VVS i forruden.

Escobar racing og Jan’s VVS har ind gået et samarbejde.

Jan’s VVS ejes og drives af autoriseret VVS-installatør Jan Jacobsen. Virksomheden ligger i Gislinge på Østre vej. Derfra udføres alt VVS arbejde og man har også en samarbejde med DONG ENERGY så gas er også et af firmaet arbejdsområder.

Jan Jacobsen: ” Vi har en del med motorsport at gøre og da vi så også fik muligheden for et samarbejde med Escobar racing og deres hvide Porsche slog vi til.

Lars Kragh: ”Dejligt Jan’s VVS kan se de samme muligheder i et samarbejde med os, som vi. Derfor vil der nu fremover stå Jan’s VVS i forruden på vores hvide 911 GT3”, slutter Kragh.

Teamet bag Escobar racing byder Jan’s VVS velkommen i sponsorgruppen

med sportslig hilsen  
Escobar racing


23. maj 2011

Rally-Nyt nr. 3 - Maj 2011

læs artiklen som pdf her


23. maj 2011

RallyDM.dk

læs artiklen som pdf her


22. maj 2011

Vi indfriede vores mål i Juelsminde.

foto: Alex Rasmussen

Anden afdelling af Danmarks mesterskabet i rally blev afviklet i dagene 20. og 21. maj og Escobar racing var til start i deres Porsche 911 GT3 RS. Efter at have kørt prøverne i gennem tidlig på fredagen var teamet klar til at se på shakedown gennem Juelsminde fredag aften, der samtidig ville blive en af prøverne lørdag.

Lørdag kl 8.27 var der Porsche sound i og omkring Juelsminde. Teamet startede ud på de første 3 pøver

inden der igen var mulighed for service på bilen, af teamets mekanikere. Prøve 1. gik godt men på prøve 2 kom Lars og Jess i Porschen lidt lagt ud, og måtte kæmpe sig op af grøften, og op på vejen igen. Tidligt på prøve 3 fik holdet en punktering og man valgte fra kørenes side ikke at skifte hjulet. Lars kragh: ”vi punkter tidigt på ss3 og vælger ikke at skifte baghjulet det kommer dog til at koste over 1 minut, det gav service folket en del mere arbejde men de nåede at få bilen klar så vi kunne komme ud og være med i kampen.”

Her efter forløber motorløbet sig ok, teamet kører hurtige tider og det medføre at man kan køre Porschen op på målrampen som klassevinder og 9. hurtige bil generelt ud af de 50 biler som var til start.

Tillykke til Ib Kragh, som vinder løbet foran Brian Madsen og Christian Jensen alle i Peugeot S2000.

Næste gang Porschen kan opleves ved Yokohama mesterskabet øst på Tåstrup Highway grundlovsdag 5. juni.

med sportslig hilsen  
Escobar racing


20. maj 2011

RallyDM.dk

læs artiklen som pdf her


Lørdags·Avisen 15. maj 2011

To rallykørere fra Køge deltager i DM-premiere

læs artiklen som pdf her

15. maj 2011

Escobar racing stiller til start i klasse for R-GT biler.

Escobar racing i nordens eneste Porsche 911 GT3 RS i rallytrim stiller til start i klasse 19 som er åbnet i et samarbejde mellem løbslederne af DRC-serien og rallyudvalget.

Juelsminde danner rammen for 2. afdeling af Danmarks mesterskabet i Tegee-Dan Rally, i Bededagsferien. Fredag d. 20. maj er der shakedown, på hastighedsprøven ”Juelsminde” og lørdag går det løs på de i alt 308 kilometer, hvoraf de 138 er prøve kilometer med 99% som asfalt som underlag.

foto: f-service.dk

Co-driver, Jess Larsen: ”Dejligt at komme ud og køre igen uden aften prøver som i første afdeling hvor vi ikke havde noget ekstra lys. Og nu i en

klasse, som gør det muligt, at vise vores fine bil frem for publikum.”

Lørdag morgen d. 21. maj kl. 8:27 lyder ”Porsche sounden” i området omkring Juelsminde. Først skal 3 prøver gennemkøres 2 gange, og derefter 3 nye prøver som teamet skal igennem 2 gange. Arrangørerne forventer at første bil vil køre over målrampen kl. 16:04.

Mekanikerteamet: ”Vi gælder os til at få bilen ud at køre igen og med den stabilitet bilen har vist os gennem de sidst par løb vi har kørt skal det nok også gå godt.”

Driver, Lars Kragh: ”Med start i en ny klasse som er blevet åbnet, en ”klar bil” fra servicefolket og prøver i området omkring Juelsminde skal det nok blive et spændende motorløb. Vi tror på en tæt fight mellem de 5 Super-2000 biler, 9 turbo-biler der stiller til start og mon ikke et par Super-1600 biler vil blande sig, men vi tror på en top 10 placering når dagen er omme”, smiler Lars

Tiderne kan følges live på www.rallyresult.dk, hvis man ikke kan være til stede i det midt jyske.

De seneste informationer om teamet kan som altid læses på teamet hjemmeside, escobar-racing.dk

med sportslig hilsen  
Escobar racing


22. april 2011

Escobar racing stod øverst da solen skinnede i Frederikssund.

foto: f-service.dk

Skærtorsdag den 21. april var der samlet omkring 50 biler til start i Viking Autosports sprit, som bliv afviklet i samarbejde med PTU der også fik overskuddet fra løbet til deres arbejde ofre for trafikulykker og polio.

Kl. 9:30 gik starten og første bil blev sendt rundt på den første af de fire turen på 8500 meter lange rundbane.

Der blev ikke sparet på materiale og dæk så det var sekund dyster allerede fra første meter, hurtigst var Jonas Damgaard i en Peugeot 306 Maxi på 5:30,8, Johnny Pedersen, BMW M3, 5:31,1 og Escobar racing med Porschen på 3. pladsen med 5:34,5.

2. Heat blev startet og med de små margener mellem deltagerne skulle speederkablet holdes

stramt for ikke at man skulle rykke længere ned på listen. Porschen gik ud på sin runde, Johnny i BMW’en kom også af sted, men ved den ene chikane kom BMW’ens højre forhjul for tæt på og blev revet af dermed måtte Johnny udgå. Flere biler kom på banen og kom i mål, men hvor blev Jonas af i Maxi’en han var kørt af forlød det, men Henning Fabricius og Rasmus Sørensen havde fået sat nogle gode tider og da samtidig Ebbe Nilsson og Anders Lysen havde fået bedre bid på asfalten kunne meget ske i toppen.

Mellem 2. og 3. heat kunne man købe sig en tur og det var flere der havde gjort.

I 3. heat var banen vendt om det gav nogle langsommere tider, men Lars og Lars i Porsche 911GT RS satte hurtigste tid 6:11,3 og med næsten 9 sekunder ned til Anders Lysen på 2. pladsen generelt, skulle meget gå galt hvis ikke sejren kom i hus.

4. heat blev startet og selv om sejren næsten var i hus blev der skåret at tiden, som blev 6:10,9. Samlet blev Escobar racing i vinder med en total tid på 23:19 min. med Anders Lysen som toer på 23:45 min. og Ebbe Nilsson som treer på 23:48 min.

Tak for et godt motorløb

med sportslig hilsen  
Escobar racing


19. april 2011

Escobar racing støtter Viking autosport og PTU.

foto: f-service.dk

Skærtorsdag den 21. april summer det i Frederikssund. Fordi en del racing teams stiller op til Viking Autosports Sprint i Frederikssund syd.

En del spændende biler stiller til start heri blandt en Porsche 911 GT3 RS, nordens eneste i rallytrim, der køres af Escobar racing med Lars Kragh ved rattet og Lars Poulsen i co-driver sædet. Første bil starter

på rundbanen kl. 9.30 og med de 50 tilmeldte biler vil der dufte af varme bremser og varme motorer. Da alle skal igennem 4 heats a 8500 meter vil der være mulighed for at se på racer biler nogle timer på banen og i service området.

Skulle man få lyst til at opleve hvordan det føles at køre rundt på denne prøve inden fra en bil, så kan man mellem heat 2 og 3 mod betaling komme ud og side i co-driver sædet.

Løbet afvikles som et samarbejde mellem Viking Auto Sport og PTU. Overskuddet fra entreind-tægter, voksne 50 kr, og børn under 12 år 25 kr. samt prøv-rally går derfor til at støtte PTUs arbejde med ofre for trafikulykker og polio.

Porschen er klar og mandskabet har meldt ”GO” så den velkendt Porsche ”sound” kan opleves i Frederikssund fra kl. 9.30 skærtorsdag d. 21. april en dag metrologerne har meldt om godt udendørsvejr.

med sportslig hilsen  
Escobar racing


4. april 2011

Yokohama mesterskabet, første afdeling på Avedøre

Starten på første heat begyndte i overskyet vejr. Vogn nr. 3, Escobar racings Porsche, blev sendt af sted med Lars Kragh ved rattet og Lars Poulsen med noterne. Tiden blev 04:30.399 min og en 6. plads i klassen.

Efter heat 2 holdt vi 6. pladsen i klassen men heat 3, hvor banen blev vendt om og det bare var kommet vand på banen efter en kraftig regnbyge, gik ikke så godt. Det blev til en 9. plads og da 4. heat blev afviklet i tørvejr og et tørt spor kom Porschen bedre igennem.

”En samlet tid på 18:54.330 min og en 6. plads i klassen og nr. 10 generelt er ikke godt nok og det er ikke teamets skyld, men det var mig det ikke var helt i tøjet i dag” udtaler Lars Kragh. Og forsætter ”Bilen holdt ellers fint og teamet havde ellers lavet bilen klar efter sidste weekends DM afdeling i Nordtyskland hvor vi fik en 8. plads generelt. Tillykke til Steen Andersen som kørte generelsejr hjem, med en samlet tid på 17:59:932 min.”

Næste opgave for Escobar racing bliver Skærtorsdag, d. 21. april i Frederikssund. Her afholdes Viking Rally Sprint, som i år afvikles i

foto: f-service.dk

samarbejde med og til støtte for PTU - Landsfor-eningen for Polio- Trafik og Ulykkesskadede.

Lars Poulsen: ”vi glæder os til at vise vores bil frem igen og håber på en stor opbakning til folkene i Frederikssund, vi ses!”

med sportslig hilsen  
Escobar racing


2. april 2011

Escobar racing til start på Avedøre.

foto: f-service.dk

Med optimismen fra 2. pladsen i Tyskland og en 8. plads generelt stiller Escobar racing op til 1. afdeling af Yokohama mesterskabet 2011 søndag den 3. april på Avedøre.

Efter en vask og et tjek er bilen klar. Så klokken 10 starter nordens eneste Porsche GT3 RS i

rallytrim ud med nummer 3 og med Lars Kragh ved rattet og Lars Poulsen i co-driver sædet.

Lars Poulsen: ”Vi har ikke kørt på denne prøve før så vi et spændt på hvordan den passer til vores Porsche. Banen har snævre passager samt hop det gør at samarbejdet i bilen skal være i top, hvis det ikke skal gå galt”.

”Teamet håber på godt vejr så det bliver en oplevelse for tilskuerne at se dysten mellem de meget potente biler, som stiller til start denne søndag. Vi skal gøre vores til at det bliver spændende at overvære lover”, Lars Kragh.

Følg tiderne på www.rallyresult.dk dagen igennem.

med sportslig hilsen  
Escobar racing


1. april 2011

Viking Rally Sprint 2011 fra kl 8:00


29. marts 2011

Racemag.dk - motorsportsmagsin på nettet


27. marts 2011

Hjem fra Tyskland som 2’er i klassen

Torsdag den 24 tog Escobar racing til Nordtysk-land nærmere betegnet Süderbrarup for at forberede sig til den første afdeling af DM 2011
i rally.

Fredag morgen kl. 8.30 var kører Lars Kragh og co-driver Jess Larsen klar til notekørsel. Samtidig satte servicemandskab fra i Køge med racerbil og servicevogn med kurs mod markedspladsen i Süderbrarup. Kl. 15 mødes teamet i det tyske med noter til de 12 prøver og en klar Porsche GT3 RS der skulle til teknisk kontrol.

Jens Skytte udtaler: bilen var vi tjekket og spændt efter hjemmefra så det er op til Jess og Lars af få det så langt frem i feltet som muligt. Vi kan selvfølgelig ikke være sikre på der ikke vil ske noget her nede men vi er forberedt.

Klokken 18 fredag aften startede første bil ud en potent Ford Fiesta S2000 og 38 minutter efter rullede nordens eneste Porsche i rallytrim ud på prøverne 1 og 2 der skulle gennemkøres 2 gange.

Lars Kragh: Det var nogle rigtige gode prøver her i tyskland men i mørke og med kun lys fra det originale setup på en Porsche er der ikke så meget lys når det er mørkt og det skal gå stærkt så vi tabte noget tid fra starten af.

Da bilen blev kørt i park ferme fredag aften havde teamet en placering som 3’er i klasse for GT3 racere.

Lørdag morgen skulle der angribes og indhentes noget af det tabte fra aftenens 4 prøver.

Jess Larsen: Det var noget rigtige gode og udfordrende prøver så vi skulle holdekoncentrationen i bilen. Og det lykkes for os at komme opad på listen som stemningen blev bedre og bedre.

foto: Brian Juel

Stanis Bertelsen: Dejlig at være servicemand når der kun skulle skiftes dæk og hældes benzin på men det blev også til nogle liter på sådan en tysk racer bil. Vi måtte dog lige tjekke en enkel gang om trækakslerne var spændt så vi ikke ”oplevede et DM5 i Slagelse i 2010”.

Lørdag aften kunne Porschen køres op på rampen som nummer 2 i klassen efter Timo Berhard i en fabriks Porsche.

Jesper Skytte: et godt arrangement med gode prøver og en god organisation og vi fik en hel Porsche med hjem samt en 2. plads det kan vi godt være bekendt.

med sportslig hilsen  
Escobar racing


dr.dk - min sport 23. marts 2011

Viking Auto Sport afholder støtteløb

Viking Auto Sport afvikler rallysprint til støtte for PTU - Landsforeningen for Polio- Trafik og Ulykkesskadede

Skærtorsdag den 21. april 2011 afvikler Viking Auto Sport sit årlige arrangement, Viking Rally Sprint. I år afvikles rallysprintet i samarbejde med og til støtte for PTU - Landsforeningen for Polio- Trafik og Ulykkesskadede.

Viking Auto Sport ønsker at tage et socialt ansvar, og har i den forbindelse indgået en aftale med PTU om støtte til foreningens arbejde med trafikulykkesramte. Viking Auto Sport ønsker at gøre en indsats for at forbedre trafiksikkerheden, og derudover også at yde en indsats for de, der har været udsat for en ulykke - ulykker, som motorklubben netop ønsker at arbejde for at undgå.

PTU er en landsforening, der arbejder for at skabe ligeværdige vilkår og øge livskvaliteten for personer, der har alvorlige skader efter en ulykke eller sygdom. Foreningen driver bl.a. et specialsygehus for personer med varigt bevægelseshandicap, samt en bilafdeling, der gør det muligt for handicappede at blive selvkørende. For yderlige oplysninger om PTUs omfattende arbejde og virke, kan foreningens hjemmeside www.ptu.dk anbefales.

Overskuddet ved entreindtægterne ved årets Viking Rally Sprint vil gå ubeskåret til PTU. Derudover afvikles Prøv Rally i middagspausen, hvor tilskuerne - mod betaling - kan prøve rally i 2. kørersædet. Det er kørerne, som deltager i løbet, der tilbyder publikum en tur på rallyprøven i deres racerbiler. Overskuddet ved Prøv Rally vil ligeledes gå til PTU. Således støtter racerkørerne også det gode formål.

Rallysprint er en motorsportsdisciplin inden for rallykategorien. Et rallysprint køres - i modsætning til almindelig rally - det samme sted hele dagen, og disciplinen er særdeles publikumsvenlig. Viking Rally Sprint køres vanen tro i industriområdet omkring Strandvangen/Centervej i Frederikssund, og med ryttergård med indgang fra krydset Korshøj/Roskildevej. Området vil således være afspærret, og gennemkørsel på Strandvangen mellem Roskildevej og rundkøslen ved Frederikssundsvej vil ikke være mulig, fra kl. 7:00 til kl. 17:00 den 21. april 2011.

Når entreen er betalt, vil der være adgang til at se selve løbet samt at besøge ryttergården og tage racerbilerne i nærmere øjesyn. Entre udgør for voksne kr. 50,00 og for børn under 12 år kr. 25,00 - og for en pris af kr. 400,00 kan publikum (minimumsalder 14 år) deltage i Prøv Rally.

Forholdene omkring løbet forsøges naturligvis gjort mest mulig handicapvenlige med opstilling af bl.a. handicaptoiletter og ved at lette tilkørselsforholdene for kørestolsbrugere. Repræsentanter fra PTU vil endvidere være til stede og bl.a. være behjælpelige med afviklingen af løbet.

Første racerbil bliver sendt af sted med start kl. 9:30. Herefter køres 2 heats og i pausen afvikles Prøv Rally. Efter pausen køres yderligere 2 heats. Hvornår middagspausen lægges afhænger af, hvor mange biler, der stiller til start, men det forventes at Prøv Rally køres omkring kl. 12:00. Endelig tidsplan offentliggøres senest den 19. april 2011 på Viking Auto Sports hjemmeside; www.vikingautosport.dk


Lørdags·Avisen 19. marts 2011

To rallykørere fra Køge deltager i DM-premiere

Lars Kragh og Steen Johansen deltager i første afdeling af Danish Rally Championship.

MOTORSPORT Dansk rallysport er nu klar til at gå ud af sit vinterhi, og der bliver stærk lokal deltagelse, når kampen om årets Danish Rally Championship skydes i gang den 25. og 26. marts. Det kommer til at ske ved det internationale ADAC Wikinger Rallye, som bliver det første af i alt seks løb, som kommer til at tælle til årets Danmarksmesterskaber i rally.

Hele to rallykørere fra Køge er med blandt de i alt 42 danske hold, der stiller til start. Den ene er Lars Kragh, Køge. Sammen med Jess Larsen, Sorø, blev han for en række år siden Danmarksmester i den såkaldte gruppe H-klasse i en Opel Kadett, men i de seneste par år har den sjællandske duo fået en noget voldsommere rallybil. Det er en Porsche 911(996) GT3, der er den eneste af sin art i dansk rallysport og på mange måder en usædvanlig rallybil. Holdet har kun engang før deltaget i et DM rally med den tyske sportsvogn, og når de stiller op i ADAC Wikinger Rally, bliver det deres første start i et stort udenlandsk rally med bilen.

Den anden lokale deltager er Steen Johansen, Køge. Veteranen har valgt at fortsætte med sin Mitsubishi Lancer Eva IX, hvor han endnu engang har Suna Schwaen, Galten, med i codriver-sædet. ADAC Wikinger Rallye har et samlet felt på næsten 100 deltagere, og det køres i Slesvig syd for grænsen.

Fredag aften skal de lokale deltagere igennem de første fire hastighedsprøver, og lørdag klokken 10 genoptages løbet så igen med yderligere otte hastighedsprøver, inden vinderne kan kåres sidst på eftermiddagen.

læs artiklen som pdf her

18. marts 2011

Escobar Racing forlænger samarbejdsaftale
med Bardahl Danmark

Escobar Racing fra Køge har forlænget samarbejdet med firmaet Bardahl Danmark for rallysæsonen 2011.

Bardahl Danmark er et meget anerkendt navn i dansk motorsport, og er specialister inden for Olie, smøremidler, værkstedsprodukter, håndrens, bilpleje produkter. Firma har importeret de verdens kendte BARDAHL produkter til Danmark i snart 28 år. Produkterne som stammer fra Seattle i USA, er licensfrem-stillet i henholdsvis Holland, Belgien samt

Frankrig og kommer derfra til Danmark.

Firma Bardahl Danmark blev startet i 1982 af Leif Randløv. I 2008 overtog nuværende ejer Egon Hansen virksomheden, Bardahl Danmark. Firmaet, som har til huse i Knudlund Industricenter - lige syd for Silkeborg, betjener dagligt et net af bilistbutikker, autogrossister, cykelhandlere, maskinhandlere og industrikunder. Derudover har firmaet også samarbejde med en række af de førende danske bilimportører.

Produktfladen er meget stor og omfatter bl.a. motorolie, smøremidler, bilpleje, værkstedsprodukter, håndrens og bliver løbende udvidet.

Læs meget mere om Bardahl og Deres produkter på: www.bardahl.dk

med sportslig hilsen  
Escobar racing


15. marts 2011

Racemag.dk - motorsportsmagsin på nettet


15. marts 2011

DRC's hjemmeside - kører omtale


14. marts 2011

Escobar racings Porsche vender ”hjem”

Fredag d. 25. marts starter en hvid Porsche i Nordtyskland. Det er første afdeling af det danske mesterskab i rally, og med en helt ny struktur i form af en promotor i front. Det er Karl Åge Jensen som har fået en ide, dansk rally skal kører mere professionelt.

foto: Brian Juel

Første afdeling af Danish Rally Championship bliver en del af det tyske ADAC Wikinger Rallye, et velkendt rally for nogle af køreren lige syd for grænsen. Escobar racing har haft gode erfaringer fra dette løb sidste gang de deltog kom de hjem med en klassesejr. Det bliver første gang at Lars og Jess kan måle sig med andre biler af samme mærke, de bliver 5 teams, her i bland Olaf Dobberkau i den rød 911’er og som noget nyt sidste

år Le Mans generelvinder Timo Bernhard som også skal ud i en Porsche GT3.

Lars Kragh: ”Det bliver sjovt at se hvad vi kan i det tyske. Nu har vi kørt et år i Danmark og lært bilen af kende, men at komme til Porschens hjemland og dyste med så prominente navn bliver en udfordring. Fredag aften d. 25 kl. 18 kører vi 2 prøver 2 gange med lys på og lørdag d. 26 og bliver det 4 nye prøver som gennem-køres 2 gange så vi slutter lørdag aften ved 18-tiden”. Jess Larsen forsætter: ”Nu har vi kørt dette rally før og vi føler det ligger godt til vores team så vi vil kæmpe”.

Bilen har været set godt igennem her i vinter-pausen og der blevet justeret lidt hist og her. Jens Skytte: ”Vi var uheldig ved DM finalen i Slagelse sidste år, der trak motoren en trækaksel løs og vi måtte udgå på sidste omgang på sidste prøve”. Lars Povlsen: ”men nu har vi fået en ny type led på bilen og de 6 boltene som skal til for at holde dem på plads, når motorkraften slippes løs”.

Stanis Bertelsen: ”Det bliver helt sjovt at tage turen til tyskland igen jeg har ikke gjort det siden starten af 80’erne hvor vi havde Asconaen på traileren. Nu er det en Porsche 911 GT3 RS og så må vi se hvordan den kommer gennem de 12 prøver”.

med sportslig hilsen Escobar racing


7. marts 2011

DRC's hjemmeside - ved ved første afdeling


2. marts 2011

Besøg hos Porsche Club Danmark

Torsdag den 24. februar var vi inviteret til klubaften hos Porsche Club Danmark for at fortælle lidt om vores 911 GT3 RS i rallytrim. De mange tilmeldte var med til at gøre de 3 timer som det blev til en spændende aften, hvor der blev fortalt og spurgt til rallysporten og vores: the ”beast”.

Der blev fortalt om personerne i teamet og om bilen, som er den eneste af sin art i norden. Der blev vist lidt video inde fra bilen og udefra som en tilskuer oplever det. Der blev smilet og ”grædt” når en Porsche bliver vist flyvende over en top eller ud af et kampvognspor med lige under 200 km/t. Mens øjne var åbne når dørene til raceren blev lempet så blikkene kunne kigge ind i samt under bilen. Spørgsmål blev stillet og svar og små debatter kom i gang ved bilen.

Mødet kom i stand da formanden, Flemming Kragh, ved racing festivalen på Carlsberg i april 2010 så den hvide Porsche 911 køre rundt på område med den karakteristiske lyd. Flemming Kragh fik en lille snak med Lars Kragh som blev fuldt op igen og i februar 2011 mødtes et rallyteam og Porsche Club Danmarks medlemmer i Sommer automobil museum i Nærum.

Lars: Det var en hyggelig aften, vi mødtes med ligesindet og snakken gik både om vores rallysport og om bilen. Dejlig at Flemming Kragh

foto: escobar racing

og hans vennerne ville se os, det har gjort indtryk på os at de var så interesseret og engageret i vores lille team og vores bil. Vi håber at kunne lave andre arrangementer med disse mennesker i fremtiden, slutter Lars.

Næste gang Escobar racing og deres Porsche skal i aktion er ved første afdeling af det danske mesterskab, som køres i Nordtyskland 25-26. marts. Her skal de bl.a. dyste med andre GT3 biler.

Se billeder fra aftenen her eller hos PCD.dk

med sportslig hilsen Escobar racing


25. februar 2011

Tak for i går


2. februar 2011

Clubaften hos Porsche Club Danmark, 24. februar


19. januar 2011

Ny mand i serviceteamet hos Escobar racing til rallysæsonen 2011.

foto: escobar racing

Escobar racing har fået ny mand i garagen når vi samles fremover, det er Stanis Bertelsen.

Stanis er i dag mekaniker hos Andersen og Martini i Lyngby.

Jens Skytte: ”En ny mand med den erfaring fra mekaniker verden og det som Stanis har i rygsækken fra tiden i Dansk rally, hvor han selv kørte er jo guld at få tilført og samlet med vores viden skal det nok blive et godt samarbejde.”

Vi ønsker Stanis VELKOMMEN i vores team og håber vi får nogle gode timer sammen.

Escobar racing

Med venlig hilsen
Lars
Teamejer
Escobar-racing v/Lars Kragh
Køge


18. januar 2011

Yokohama forlænger samarbejdet med Escobar racing i 2011-sæsonen.

Escobar Racing har forlænget samarbejdsaftalen med Yokohama Danmark.

I Escobar racing er vi glade for, at Yokohama Danmark vil være med i 2011-sæsonen.
De tidligere år har vores samarbejdet med Yokohama fungeret godt, så nu ser vi frem til starten på 2011.

Med venlig hilsen
Lars
Teamejer
Escobar-racing v/Lars Kragh
Køge


12. januar 2011

Escobar Racing forlænger samarbejdsaftale
med f-service for 2011.

Escobar Racing og f-service har forlænget samarbejdet for 2011, der indebær udarbejdelse af det grafiske og pressemateriale som teamet har behov for samt foto til de nævnte opgaver.

Lars Kragh udtaler: Det var dejligt at have f-service med til udvikling af de brochurer og anden pressemateriale vi har brug for i teamet, det gav os en mere ensformig og klar linje igennem alle vores

tryksager. Og da Flemming samtidigt kan tage billederne, er jo kun en kæmpe fordel at have denne kompetence så tæt på når teamet skal have udviklet tryksager og pressemateriale, slutter Lars.

Flemming siger om samarbejdet: Jeg har ingen betænkeligheder da vi sidste år indgik et samarbejde og det har været sjovt at være med. Og så er det jo en fræk bil sådan en Porsche 911 GT3 RS.

F-service drives af Flemming Jørgensen. Han er grafisk uddannet og har en stor interesse for fotografering. F-service tilbyder derfor bl.a. at lave grafiske materialer, fotoopgaver eller hjemmeside løsninger.

Læs meget mere om f-service på: f-service.dk

Med venlig hilsen
Lars
Teamejer
Escobar-racing v/Lars Kragh
Køge


2. januar 2011

Rallyspeed.dk laver video for Escobar racing i 2011.

Escobar Racing har forlænget samarbejdsaftalen med Claus Boch og rallyspeed.dk

Rallyspeed.dk er et Dansk rallyvideo site som har specificeret i at lave små og underholdende videofilm fra omhyggeligt udvalgte Dansk rally løb.

Claus Boch: ”Escobar racing var et af de første teams jeg lavede aftale med. Det har jeg ikke fortrudt, for at se, hvor professionelt de arbejder, og hvor velkommen man alligevel er i deres ”lejr”. Dejligt når jeg er af samme type” slutter Claus Boch.

Lars Kragh: ”Rallyspeed har fået lavet nogle gode videoer fra de løb vi har fået kørt i 2010 og vi var ikke i tvivl om at fortsætte med Claus Boch og Rallyspeed som samarbejdspartner i 2011. Vi kan også se at vi ikke er de eneste som kan se Claus’ kvalitet på sine videoklip da en stor del af vores kollegaer/konkurrenter også har valgt at bruge Rallyspeed.dk”

I 2011 har Claus Boch valgt at lave videooptagelser fra bl.a. DRC serien i rally, Yokohama mesterskabet vest for Storebælt der ud over vil rallyspeed.dk pludselig være at se ved andre motor begivenheder.

I Escobar racing glæder man sig meget til samarbejdet med Claus Boch, og håber på at partnerne i fællesskab kan få lavet nogle rigtig gode videofilm i løbet af sæsonen.

Med venlig hilsen
Lars
Teamejer
Escobar-racing v/Lars Kragh
Køge