Sådan er vi omtalt:
2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005

28. december 2010

Rallynyt nr. 8-2010: Dobbelt sejr til Peugeot

tekst: Poul O. kuhberg . Foto: rally-xpress.dk

...

GT biler i dansk rally
...
Inden løbet samlede tilskueringteressen sig omkring den imponerende Porsche 911 GT3 fra Escobar racing. I samarbejde med Dansk Rally forbund havde Slagelse Auto Sport fået åbnet en klasse for GT biler og det gav Lars Kragh/Jess Larsen mulighed for at prøve den hurtige bil under normale rally forhold. Målsætningen var i første omgang at komme igennem løbet og teamet fik sat nogle pæne tider inden en knækket trækaksel stoppede dem på sidste prøve.
...

Læs hele artiklen her


26. december 2010

Escobar Racing og ACCC har forlænget samarbejdsaftalen for rallysæsonen 2011.

ACCC er virksomheden som kan tilbyde sine kunder en bred variation af services såsom rådgivning, udvikling og konstruktion af tekniske løsninger til især klassiske amerikanske biler og biler til banerace er også kompetencer som ACCC kan tilbyde.

Desuden tilbydes fældning af træer, brænde-skæring og brændesalg.

Baggrunden for virksomheden var tanken om at gøre tingene lidt bedre og på en lidt anden måde end alle andre. Samt at kunne frembringe og

levere lige det kunden har i tankerne og samtidig gøre det til en konkurrence dygtig pris.

ACCC er en forkortelse for Anders Czerkas Classic Cars.

Virksomhedens vision er kort og godt: Perfect business, we are working on it…

Virksomheden ligger på midtsjælland nærmere i Ringsted.

I Escobar racing er vi meget glade for at forsætte samarbejdet med ACCC og at virksomheden stadig vil mere med i sponsorgruppen.

Læs meget mere om virksomheden på: www.accc.dk 

Med venlig hilsen
Lars
Teamejer
Escobar-racing v/Lars Kragh
Køge


18. december 2010

Escobar racing v/Lars Kragh søger en ekstra servicemand /mekaniker til 2011 sæsonen

 

Escobar racing er et lille privat team med en Porsche 911 GT3 RS som holder til i Køge.

Vi er 6 personer i teamet i dag: 1 første køre, 1 anden køre, 3 mekaniker, 1 webmaster.
Vi lægge meget vægt på at vi har det godt og hygger os sammen, med den sport som vi elsker så meget. Bemærk at dette er en hobby, hvor der er rigtigt mange fede og sjove oplevelser, samt et godt venskab i vores team, og da det er en hobby kan vi ikke tilbyde løn.

Den person som vi leder efter er: måske 25 år eller mere, og måske bor tæt på Køge, og som har lyst til at bruge den tid som det tager, at være med på det plan Escobar kører på (DM, YM samt div. rally sprint).

Om du er udlært mekaniker eller bare kan det med mekanik, så er det helt ok. Skriv et par ord om dig selv til Lars@escobar-racing.dk og få lavet en aftale, om et møde med os.

foto: escobar racing

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hele teamet

Med venlig hilsen
Lars
Teamejer


16. december 2010

Året 2010 er kørt i garage.

foto:TM Rallytours

Efter mere end 25 år i dansk rally, hvor vi har prøvet næsten det meste, vundet flere løb i udlandet, samt at blive Danmarksmester af 2 omgange, prøvet at stået øverst når Yokohama mesterskabet er blevet afgjort flere gange, samt prøvet at været et stort team med to biler og mange mennesker omkring os.

Flere teamfolk har gennem årene været med, derfor har vi også prøvet at flere har trukket sig fra teamet på grunde som familieforøgelse, nyt arbejde og mindre fritid. Det er bl.a. det der har gjort at vores teamchef Henrik Dernoff har valg at trække sig som teamchef i Escobar racing. Henrik vil nu altid være velkommen i teamet til kaffe og hygge.

Da vi endnu ikke har en løbskalender for 2011 klar, har vi valgt at lade teamchefen stolen udgå i vores team, men har valgt at lede efter en mekaniker mere til teamet, som har lyst til at mødes med os en gang om ugen omkring vores stærke baby, en hvid Porsche 911 GT3 RS i rally trim.

Vi sluttede 2010 med at vise ”the beast” frem på vejene omkring Slagelse i sin egen klasse, men måtte dog udgå med en ødelagt trækaksel og som man kan se på videoerne fra løbet på vores hjemmeside er der krudt nok i den ”folkevogn”.

Tak til alle jer som har deltaget aktiv i at få vores drøm til at gå i opfyldelse, at få en Porsche 911 GT3 RS i dansk rally. Det har måske været økonomisk, en mediedækning eller ”bare” en hjælpende hånd, det har alt sammen betydet meget for os så tak for hjælpen.

Tilslut skal der lyde EN GOD JUL til at jer som har fuldt os gennem alle årene og selvfølgelig også ET GODT NYTÅR, vi ses derude på vejene i 2011 eller måske i garagen hvis du har lyst til at skrue på en Porsche.

Til Henrik fra hele teamet et stort tusind tak for din hjælp gennem tiden i teamet.

Escobar racing, Køge


15. november 2010

Rallynyt nr. 7-2010: 911 GT3 RS til rallybrug

Det var som juleaften, den september dag i 2009, vi fik afleveret vores Opel Corsa Super1600 og der kom til at stå en Porsche 911 GT3 RS i garagen i stedet for. Den stod der i de forkerte farver, men én Porsche.

Efter den første rus havde lagt sig, kom vi i arbejdstøjet og fik de gamle reklamer af og gjort bilen klar til maleren. Hjem fra maler kom en fin hvid bil, som nu skulle have mærker på så det blev en rigtig escobar racer.

En del af de gamle samarbejdspartnere ville desværre ikke være med mere og et par nye kom til. Vores teamfarver blev også ændret fra rød/hvid til hvid/rød. En Porsche 911 GT3 RS (996), sin først af sin art i rallytrim i norden.

Vi spændte lidt bolte og flyttede lidt beslag og så var vi klar til at prøve bil ”on the load”. Det skulle være i Slagelse til et mini rally som åbner vogn.

Det var en bil som kunne høres og som fik positive kommentar med fra publikum langs prøverne, den ville de gerne se mere til.

Den 1. april var en dag i påsken og traditionen tro køres der YM og det er i Frederikssund på en god bane i sydbyen. Det var et pænt tilløbsstykke for tilskuere og biler. Vi var spændt på hvordan det ville gå, det var jo første gang i rigtigt race med 911’eren.

....

DM har vi pt. kun kunne deltage i som åbnervogn, men her har der også været stor interesse for at 911’er. Ved DM-finalen i Slagelse 6. november bliver det første gang at det åbnes en klasse for GT-biler. Så der vil vi deltage.

Sæsonen 2010 har givet os positive og negative oplevelser. Vi har haft en del tekniske udfordringer med gearkassen som har drillet os en del. Så efter at den er blevet i orden gik et remhjul løst og blev slynget af på prøve turen ved rallysprintet i Gammelrand nær Kalundborg. En fejl som slet ikke er normalt for bilen.
Vi havde også en anden udfordring med at få dæmpet udstødningen til de tilladte max 103 dB og Lars fik sin udfordring med et par måneder uden job, men er nu i gang igen.

I 2010 fik vi deltaget i:
• YM1 i Frederikssund
• Motorshow på Carlsberg
• Rallysportens dag på Lerchenborg
• DM1 i Kjellerup som åbnervogn
• Rallysprint i Gammelrand
• DM5 i Slagelse i ny åbnet GT-klasse.
For sæsonen 2011 glæder teamet sig til, at komme ud og vise rally Porschen frem i noget godt race. Håber vi ses derude.

teamet

Læs hele artiklen her


 

Omtale i Dagbladet

Dagbladet 8. november 2010

 

 

...

mens den "ny-lovlige" Porsche 911 GT3'er fra Køge med Lars Kragh bag rettet måtte udgå, da han måtte have skubbet raceren ud til den sidste prøve af de 12 og efter tider, der lå til en placering lige i omegnen af Tim Svanholts.

...

 

 

 

 

læs hele avis artiklen her


7. november 2010

DM finale med blandet følelser

foto: f-service.dk

Weekendens DM finale i rally der lørdag blev afviklet på vejene omkring Slagelse, blev på mange måder en succes for Escobar Racing, trods det at det desværre ikke lykkedes teamet fra Køge at når hele vejen til målrampen.

Til finalen i Slagelse var det blevet åbnet en klasse for GT biler, hvilket betød at Escobar Racing for første gang siden teamet købte Deres Porsche 911 GT3, nu skulle kører med i en afdeling af det Danske Mesterskab i rally.

Teamejer Lars Kragh og 2. kører Jess Larsen havde inden starten på løbet lagt den strategi, at det først

og fremmest gjaldt om at få bilen med hjem i hel tilstand, men samtidig også at få afprøvet den på de forskellige underlag som Bygma Rally 2010 i Slagelse bød på.

Lars Kragh: Vi havde en rigtig god dag i Slagelse og fik virkelig afprøvet vores bil under andre forhold end det vi er vant til. Hele dagen igennem havde Jess og jeg et godt samarbejde i bilen og fandt lynhurtigt rytmen.
Prøve efter prøve forbedret vi tiderne og lå nummer 11 generelt, da vi på sidste omgang af allersidste hastighedsprøve måtte smide håndklædet i ringen. En knækket trækaksel betød desværre for os at vi måtte trækkes os ud af løbet. Det er selvfølgelig super ærligt at udgå så tæt på løbets afslutning, men sådan er motorsport jo desværre engang imellem
slutter Lars Kragh

Løbet var det sidste i kalenderen for Escobar Racing i 2010 og nu skal de kommende vintermåneder bruges på at gennemgå bilen få gjort den klar til sæsonen 2011.

Se resultatet RallyResult.dk

Med venlig hilsen
Henrik Dernoff
Teamchef
Escobar-racing v/Lars Kragh
Køge


2. november 2010

Porsche GT3 til start i Dansk rally-finale.

I den kommende weekend afvikles året sidste afdeling af det Danske mesterskab i rally.
Bygma Rally 2010 som finder sted på vejene omkring Slagelse er på forhånd udset til at blive et brag af en rally-finale, hvor især topnavnene i Dansk Rallysport kan se frem til en meget hård fight om året sidste mesterskabspoint.

Hele 67 rallyteams har meldt Deres ankomst til løbet - heraf 2 teams fra Sverige og set med arrangørens øjne som denne gang er Slagelse Auto Sport, må det bestemt siges at være en positiv udvikling i en ellers økonomisk hårdt ramt sportsgren, at så mange teams stiller til start på lørdag.

Specielt et af de tilmeldte rallyteams ser frem til løbet med meget positive øjne. Escobar Racing fra Køge, som har fået tildelt startnummer 21, stiller til start med Deres flotte Porsche 911 GT3 rallybil i Slagelse.

Det er lykkedes for Slagelse Auto Sport i samarbejde med Dansk Rallyforbund at få åbnet en klasse for GT biler i Dansk Rallysport, hvilket gør at de meget publikumsvenlige GT biler nu kan kører med om point i Dansk Rallysport.

Teamchef Henrik Dernoff fortæller: I Escobar Racing ser vi det bestemt som en meget positiv udvikling i Dansk Rallysport at man har åbnet muligheden for at denne type rallybiler nu kan kører med i Danske rallyløb.

" Vi er det eneste rallyteam i Norden der har en Porsche GT3 rallybil, men ved samtidig at der findes mange flere af samme slags uden for Danmarks grænser. Med åbning af denne klasse i Danmark er vi overbeviste om at flere udlandske rallyteams i

foto: TM rallyturs

fremtiden vil søge mod Danske himmelstrøg og på den måde være med til at styrke Dansk Rallysport i fremtiden" slutter Henrik Dernoff.

Løbet starter lørdag den 6. november kl. 8.00 fra Dinitrol i Trafikcenter Allé.
12 hastighedsprøver, med en samlet længde på knap 144 kilometer skal gennemføres inden vinderen af Bygma Rally 2010 kan udråbes lørdag aften.

Læs mere om løbet på: sasnyt.dk

Se resultatet RallyResult.dk

Med venlig hilsen
Henrik Dernoff
Teamchef
Escobar-racing v/Lars Kragh
Køge


31. juli 2010

Escobar Racing uheldig i Gammelrand

foto: f-service.dk

Efter mange års pause blev der lørdag den 24. juli 2010 igen kørt rallysprint i Gammelrand grusgrav ved Kalundborg.

Escobar Racing fra Køge var også at finde iblandt deltagerne på startlisten til dette traditionelle rallysprint.

Teamet havde arbejdet meget hårdt på at få bilen klar til dette rallysprint og drog tidligt lørdag morgen fra Køge, fulde af forventninger og optimisme.
Gearkassen havde fået den helt store tur efter problemerne ved DM1, og et helt nyt udstødningssystem var blevet monteret på bilen, men det simple formål at få lyden ned på de tilladte 103 dB.

Teamets Porsche 911 GT3 har normalt en helt særlig lyd, men efter monteringen af den nye udstødning er lyden desværre reduceret en hel del,

hvilket også blev kommenteret fra en del tilskuer, der var en tur forbi teamets rallytelt for at høre om der var noget galt med bilen.

I ugen op til løbet havde mekanikerne og teamejer Lars Kragh knoklet i garagen med renoveringen og testkørsel og netop derfor var teamet ekstra opsatte på at få testet bilen i Gammelrand og håbede selvfølgelig på et godt resultat. Men desværre var heldet ikke med Escobar Racing.

Under opvarmningen lørdag formiddag blev teamejer Lars Kragh gjort opmærksom på, af en af de andre deltagere, at et eller andet var faldet af Porschen under træningen.

Straks gik mekanikerne i gang med at undersøge bilen og det viste sig desværre at være en stabiliseringsring på krumtappen der var knækket af. Det betød desværre at løbet var slut for teamet, før end det rigtig for alvor var kommet i gang.

Meget slukøret og med fortvivlelsen malet i ansigtet drog teamet atter mod Køge.
Reservedele er allerede bestilt og Escobar Racing er klar til næste løb.

Se resultatet RallyResult.dk

Med venlig hilsen
Henrik Dernoff
Teamchef
Escobar-racing v/Lars Kragh
Køge


RallyNyt juni 2010

Rallynyt nr. 3-2010

læs hele avis artiklen her


10. juni 2010

Så lykkedes det for Escobar Racing

Escobar Racing fra Køge udgik som bekendt til DM1 i Kjellerup med en ødelagt gearing.
Lige siden hjemkomsten fra Jylland er dagene blevet brugt på at finde en ny en af slagsen til Porschen.

Det er nu endelig lykkedes.

Fredag morgen lander gearingen i Køge og man måtte helt til USA for at finde den rigtige.

Lars Kragh fortæller: Det er nu efter længere tids søgen, endelig lykkedes for os at finde den helt rigtige gearing til bilen.
Vi har skrevet og ringet rundt til det meste af verden og nu er pakken så omsider på vej til Køge.
"Ventetiden betyder jo desværre også at vi har, måtte melde afbud til et par planlagte løb. Ventetiden har dog ikke været helt spildt. Vi har brugt de sidste par uger på at tjekke bilen igennem og har hovedsageligt koncentreret os om gearkasse og bagtøj. Tiden er også brugt på at nedtone den meget karakteristiske lyd som bilen sender ud af udstødningssystemet. Netop lyden fra bilen har jo været et hot samtaleemne siden vi købte den. Det er nu løst og vi glæder til næste løb
," slutter Lars Kragh.

2. afdeling af Yokohama mesterskabet Øst var et af de løb som teamet også måtte melde afbud til.
Og her kunne de som tilskuer så blot konstatere at den største konkurrent i klassen, Steen Andersen i Mitsubishi Lancer Evo 7, løb med de eftertragte maxpoint.

foto: f-service.dk

Escobar Racing har dog ikke opgivet kampen om mesterskabet endnu og ser frem til endnu nogle tætte fights med Steen Andersen i de kommende løb.

Ud over klassesejren, vandt Steen Andersen også løbet generelt. Stort tillykke til Steen fra konkurrenten fra Køge.

Se resultatet RallyResult.dk

Med venlig hilsen
Henrik Dernoff
Teamchef
Escobar-racing v/Lars Kragh
Køge


Autosport juni 2010

Autosport nr. 4 2010

læs hele avis artiklen her


18. maj 2010

Escobar Racing uheldig ved DM 1

Kjellerup dannede i weekenden rammen om 1. afdeling af det danske mesterskab i rally.
Escobar Racing fra Køge var inviteret til Jylland som forkører og i teamet så man virkelig frem til at skulle ud og se hvad den nye Porsche 911 GT3 kunne præstere på de jyske veje.
Hele mandskabet i Escobar Racing var blevet indlogeret hos Jan Hammel, der ligeledes skulle være forkører i hans nyrenoveret Opel Manta 400. Teamet vil hermed gerne takke Jan Hammel for hans store gæstfrihed.

Løbsledelsen havde fundet 15 rigtig gode hastighedsprøver der passede perfekt til teamets bil.

Fredag aften kl. 20:00 blev den første bil sendt afsted og Lars Kragh og medkører Jess Larsen fandt lynhurtigt rytmen i bilen og kørte på fornuftige tider, taget i betragtning af at det var Deres første rallyløb i den.

Men holdet fra Køge måtte desværre trække sig tidligt i løbet på grund af teknisk defekt. Bilens kron/spidshjul kunne i stå distancen og noget slukøret måtte de atter læsse bilen på traileren og vende næsen hjemad mod Sjælland.
Bilen står nu adskilt hjemme i garagen i Køge og den store eftersøgning på et nyt kron/spidshjul er sat i gang.

Det forholder sig nemlig sådan at der på verdensplan p.t. kun findes 25 stk. af samme type kron/spidshjul og med de oplysninger man i Escobar Racing ligger inde med lige nu, så sidder de desværre alle sammen i tilsvarende rallybiler

foto: www.racephoto.dk

der aktivt deltager i løb rundt omkring i verden. De kommende uger må teamet nu bruge på at tage kontakt til de andre Porsche 911 GT3-ejere i håb om at en af dem måske skulle ligge inde med et ekstra kron/spidshjul. Hvis ikke det skulle lykkedes, så har Porsche lovet at de ville sætte produktionsapparatet i gang.

For Escobar Racing vedkommende betyder det desværre at de kommende planlagte løb bliver uden deltagelse af teamet fra Køge.

se resultatet på RallyResult.dk

Med venlig hilsen
Henrik Dernoff
Teamchef
Escobar-racing v/Lars Kragh
Køge


RallyNyt maj 2010

Rallynyt nr. 2-2010

læs hele avis artiklen her


16. maj 2010

Ekstra Bladet og Morten Dam skrev om Rallysportens Dag.

Fart med fornuft.
teskt: Morten Dam, md@eb.dk

Opgøret om de danske rallymesterskaber 2010 er i gang, men sæsonen tyvstartede på Ledreborg Slot ved Roskilde, da venstre trafikordfører, Kristian Pihl Lorentzen kørte en tur med den 20-årige rallymester Kenneth Madsen, Slagelse, i dennes Suzuki Swift. Den unge mester fyrede sin 4-hjulede fartmaskine af, så stenene fløj, og støvet hvirvlede.

- Unge mennesker med benzin i blodet kan sagtens køre sikkert. Hvis bare flere unge bilister havde bare en brøk del køretræning og selverkendelse, som Kenneth Madsen har, kunne vi undgå mange vanvidskørsler og trafikdrab, sagde Kristian Phil Lorentzen efter 'flyveturen' i den rappe standard bil på en snoet og toppet vej ved slottet.

....

læs hele artiklen her


13. maj 2010

Escobar Racing til start i DM 1

I weekend den 14 og 15. maj skydes rallysæson for alvor i gang, når første afdeling af Danmarksmesterskabet afvikles på vejene omkring Kjellerup.

Traditionen tro har mange teams meldt Deres ankomst til løbet som denne gang afvikles over
2 dage.

Fredag aften kl. 20:00 sendes første bil af sted hvor 2 hastighedsprøver venter forude, inden kørerne kan gå til køjs og få en velfortjent nattesøvn.

Lørdag morgen kl 8:00 går det så atter løs. 13 hastighedsprøver skal gennemføres inden vinderen kan udråbes sidst på eftermiddagen.
Escobar Racing fra Køge er blevet inviteret til Kjellerup med Deres spektakulære Porsche 911 GT3 for at vise bilen frem for det Danske rallypublikum som forkøre.

Lars Kragh og resten af teamet glæder sig meget til at komme ud og få prøvet bilen af på nogle lange og krævende hastighedsprøver. Indtil videre har teamet kun deltaget i et par enkelte småløb/sprints med den nye bil.

Med invitationen i baglommen har de nu mulighed for at få testet bilen af under de forhold som den reelt er bygget til.

foto: f-service.dk

Teamet ser frem til løbet og håber på at man sent lørdag aften kan vende næsen hjemad mod Sjælland med en masse erfaringer i bagagen.

Følg løbet på RallyResult.dk

Med venlig hilsen
Henrik Dernoff
Teamchef
Escobar-racing v/Lars Kragh
Køge


11. maj 2010

BMF1 besøgte Rallysportens Dag.

Den danske rallysportscene lever godt i Danmark, men desværre også en forholdsvis usynlig tilværelse. Derfor afviklede man igår Rallysportens Dag – Medierne møder sporten ved Ledreborg Slot, hvor der var mulighed for at snakke med kørere og opleve de hurtige rallybiler.

Mandag den 10. maj afviklede man Rallysportens Dag for at bringe fokus på den danske rallyscene i Danmark. 15 danske rallykørere havde indvilget i at hive en dag ud af kalenderen for at give journalister og fotografer en oplevelse ud over det sædvanlige.

...

Oppe i startområdet var der dog lidt ventetid. Et par civile biler skulle ind på det aflukkede areal, og det var derfor ikke muligt at holde prøverne igang. I stedet fik vi en sludder om løst og fast, mens jeg beundrede den Porsche 911 GT3 Cup-racer, der holdt lige foran mig. På bagvingen stod der Back in business, men desværre blev den taget Out of business inden jeg kunne få en tur.

Jeg havde ellers set den inde på den internationale racingfestival hos Carlsberg, hvor den spillede musik af den slags man bliver afhængig af, og smed bagenden rundt af den slags piger har svært ved at leve op til. Desværre blev den ramt af en børnesygdom, men der var jo masser af andre biler man kunne få en tur i.

...

BMF1’s udsendte vil gerne takke kommunikationsrådgiver Michael Eisenberg for invitationen, og kan kun opfordre til at holde øje med, hvornår der køres rally i nærheden af din bopæl.

For selv om det ikke er Formel 1, og Sebastien Loeb og Kimi Räikkönen ikke kommer forbi med deres Citroen C4 WRC-racere, så giver de danske kørere den lige så meget gas som deres internationale kolleger.

Tro mig. Du vil ikke blive skuffet.

læs hele artiklen her


8. maj 2010

Escobar Racing er med til Rallysportens Dag

Rallysportens Dag så første gang dagens lys for 2 år siden.

Arrangementet blev dengang en stor succes og derfor forsøger man nu at gentage succesen fra 2008.

Et bredt udvalg af Danmarks bedste rallykører, heriblandt Escobar Racing fra Køge, vil være på plads når Ledreborg Slot ved Lejre, mandag den 10. maj 2010 danner rammen om Rallysporten Dag 2010.

Dansk Automobil Sports Union er hovedsponsor og Michael Eisenberg er manden der har brugt utallige af timer på at få stablet hele arrangementet på benene.

Målsætningen med Rallysportens Dag er at få promovere dansk rallysport meget mere i de Danske medier og derfor har man inviteret sportsredaktørerne på de store dagblade, sportscheferne på de nationale og lokale tv-stationer, samt chefredaktørerne på de månedlige bilmagasiner, til en hyggelig dag i rallysportens tegn.

Her vil de få rig mulighed for at snakke med de mange rallykører og samtidig prøve en tur som passager i en af de hurtige rallybiler. Escobar Racing stiller til start med deres Porsche 911 GT3, som i øvrigt er den eneste af slagsen i dansk rallysport.

foto: f-service.dk

Teamejer Lars Kragh håber meget på at hans rallybil vil skabe stor interesse hos journalisterne og lover at han skal gøre alt hvad han kan for at de passager han har med ud at køre, tager derfra med en oplevelse for livet.

Rallysportens Dag starter kl. 09:00

Med venlig hilsen
Henrik Dernoff
Teamchef
Escobar-racing v/Lars Kragh
Køge


15. april 2010

Travl weekend på Carlsberg.

foto: f-service.dk

Den netop overstået Biler og Racing festival på Carlsberg blev en kæmpe succes.

Tæt på 65.000 mennesker havde valgt at bruge weekenden på at kigge en tur forbi bryggeriet i Valby, for at se de mange flotte biler og tilbehør der var udstillet.

Samtidigt var der bygget en speciel racerbane, hvor man havde mulighed for at købe sig en tur som passager, med en af de mange internationale racerkørere der frivilligt var mødt op for at give bilentusiaster en på opleveren. Heriblandt var også Escobar Racing fra Køge, der havde taget Deres Porsche 911 GT3 med til lejligheden. Dørene blev åbnet lørdag morgen kl. 8:00 og det stod hurtigt klart at de fremmødte racerkører ville gå en travl weekend i møde.

Folk strømmede til for at køre en tur i en af de hurtige racerbiler og teamejer Lars Kragh fik heller

ikke set meget andet end racerbanen på Carlsberg i denne weekend. Ca. 220 gange var rallykøreren fra Køge ud at køre med en betalende gæst.

Lars Kragh fik selv nogle spændende oplevelser med hjem fra Carlsberg, idet han ud over at køre i sin egen bil, som viste sig at være meget populær blandt de fremmødte bilentusiaster også fik muligheden for at prøve kræfter med andre bilmærker. Det blev til rigtig mange ture i en VW Polo fra den tyske Polo Cup serie og han fik også tilbragt mange timer bag rattet i en Opel Insignia 2.8 turbo med firehjulstræk og 325 heste. Det blev også til en køretur rundt på banen med generalsekretæren for Dansk Røde Kors, Anders Ladekarl i en Tesla El-bil, der vist overraskede de fleste med dens hurtighed. Over 2 millioner kroner blev der samlet ind til Dansk Røde Kors på Carlsberg, og det var nogle meget trætte men tilfredse folk fra Escobar Racing der sent søndag aften vendte hjem til Køge.

Kører fra ind og udland som var med på denne dag: Thorkild Thyrring (UK), Lars Erik Nielsen, Nicolas Kiesa (UK), Casper Elgaard, Anders Majgaard, Anders Lysen, John Nielsen (UK), Ronnie Bremer (USA), Tim Svanholt, Christoffer Nygaard, Henrik Lundgaard, Peter Olsen, Kenneth Madsen, Erik W Petersen, Tommy Schrøter, Christian Bakkerud, Andy Jenkinson (UK), Dieter Depping (D) og Lars Kragh.

Se teamets egne billeder her

Med venlig hilsen
Henrik Dernoff
Teamchef
Escobar-racing v/Lars Kragh
Køge


6. april 2010

Escobar Racing støtter Dansk Røde Kors
ved biler og racing på Carlsberg 2010

I weekenden den 10. – 11. april 2010 vil lyden af klirrende flasker blive afløst af støjen fra lynhurtige racerbiler, når Carlsberg i København ligger areal til begivenheden ”Biler og Racing på Carlsberg 2010”.

Rigtig mange Danske og Internationale professionelle racerkører har meldt Deres ankomst og stiller frivilligt op for at give publikum og bilentusiaster muligheden for en prøvetur i en ikke helt almindelig bil eller racerbil.

Heriblandt finder man også Escobar Racing fra Køge.

Publikum har muligheden for at købe en tur i en af bilerne, og hos Escobar Racing håber man selvfølgelig meget på at netop Deres Porsche 911 GT3 rallybil ville være populær hos publikum og på den måde være med til at køre mange penge ind til Dansk Røde Kors.

Ud over muligheden for en prøvetur på banen vil der også være rig mulighed for at kigge på alt hvad der rør sig inden for bilbranchen netop nu. Mange bilimportører og bilforhandlere har valgt at udstille Deres produkter på Carlsberg i denne weekend.

Allerede fredag åbnes banen af Hans Kongelig Højhed Prins Joachim, der er protekter for den

 

Internationale Racing Festival, der har arrangeret begivenheden og ”Mr. Racing himself” Thorkild Thyrring er hovedmanden bag arrangementet.
Hele overskuddet fra weekenden går i øvrigt ubeskåret til Dansk Røde Kors.

Escobar Racing håber på at rigtig mange vil kigge forbi i weekenden og glæder sig til at være med til
at give Dem en oplevelse for livet.

Læs meget mere om arrangementet på: www.internationalracingfestival.dk

Med venlig hilsen
Henrik Dernoff
Teamchef
Escobar-racing v/Lars Kragh
Køge


Ekstra bladet 5. april 2010

Racing festival 2010

læs hele avis artiklen her


2. april 2010

God sæsonstart for Escobar Racing.

Skærtorsdag stod i år i motorsportens tegn da
1. afdeling af Yokohama mesterskabet øst for Storebælt blev afviklet i Frederikssund.

Escobar Racing var med fra start og det var samtidig det første løb i år for Køge-mandskabet. Ja faktisk var det første rigtige løb overhovedet for teamet i den Porsche 911 GT3 som blev købt i sensommeren sidste år.

Nerverne sad lidt uden på tøjet inden start gik, da man ikke rigtig havde fået trænet noget videre med den nye bil.
Men som dagen skred frem stod det hurtigt klart for teamejer Lars Kragh, at det med baghjulstræk måske slet ikke er så dårligt endda.

Ni biler var tilmeldt i samme klasse som Lars Kragh og anden kører Jess Larsen, så der skulle kæmpes hårdt om sekunderne allerede fra første meter.
Hele dagen igennem havde Lars Kragh en meget tæt kamp med Steen Andersen i Mitsubishi Lancer Evo 7 og Johnny Pedersen i BMW M3, hvilket naturligvis bød på hæsblæsende race til stor jubel for publikum.

Men til stor overraskelse for hele mandskabet
i Escobar Racing sluttede dagen af med en

foto: f-service.dk

klassesejr, som naturligvis blev budt velkommen med en vis stolthed i teamet.

Alt i alt havde teamet en rigtig god dag i Frederikssund, selvom vejrguderne ikke helt havde tænkte sig at gøre debuten nemmere for Lars Kragh og den nye bil.  

Med venlig hilsen
Henrik Dernoff
Teamchef
Escobar-racing v/Lars Kragh
Køge


29. marts 2010

”The Beast” til start i Frederikssund.

foto: Brian Juel

Tidligt torsdag morgen drager Escobar Racing mod Nordsjælland, nærmere betegnet Frederikssund, hvor 1. afdeling af Yokohama Mesterskabet Øst for Storebælt afvikles.

Traditionen tro er det Viking Auto Sport der har arrangeret løbet og igen i år er det den ”Nye Viking Park” der ligger asfalt til.

73 rallyteams har tilmeldt sig løbet hvor der venter dem 4 heat af i alt 35 km. hastighedsprøve.
Det er kun anden gang at Escobar Racing skal ud at kører med den nye Porsche 911 GT3, så derfor har teamejer Lars Kragh ikke de helt store forventningerne til en topplacering.

Lars Kragh fortæller: Vi har kun kørt ganske få prøvekilometer i bilen sidste år, så jeg har stadigvæk rigtig meget at lære om bilen og dens køreegenskaber. Den er utrolig hurtig og kan bremses ned på ganske få meter, og så trækker den jo på baghjulene og det skal jeg lige vende mig til efter at jeg har kørt rigtig mange år i forhjulstrukket biler.
Det er jo en lidt speciel rallybil vi har købt os, men vi tror at den med sin hurtighed og meget karakteristisk lyd kan være med til at give Dansk rallysport et frisk pust og vi glæder os rigtig meget til at komme ud og lufte den igen
slutter Lars Kragh.

I Escobar Racing har man brugt hele vinterpausen på at gennemgå bilen og foretage de nødvendige justeringer, så hele teamet glæde sig nu til at komme til Frederikssund og se om anstrengelser har båret frugt.
Løbet starter torsdag morgen kl. 10:00 og forventes færdigt sidst på eftermiddagen.

Deltagerlisten kan se på: www.knagen.dk

Med venlig hilsen
Henrik Dernoff
Teamchef
Escobar-racing v/Lars Kragh
Køge


27. marts 2010

Racing festival 2010

læs hele pressemeddelsen her


21. marts 2010

Escobar Racing og Racing festival 2010

læs mere her www.internationalracingfestival.dk


2. februar 2010

Escobar Racing og ACCC har netop underskrevet en samarbejdsaftale for rallysæsonen 2010

ACCC er en virksomhed der kan tilbyde sine kunder en bred variation af services som fældning af træer, brændeskæring og brændesalg.

Derudover tilbyder virksomheden også rådgivning, udvikling og konstruktion af tekniske løsninger til især classiske amerikanske biler og biler til banerace.

ACCC er en forkortelse for Anders Czerkas Classic Cars.

Baggrunden for virksomheden er en tanke om at gøre tingene lidt bedre og lidt anderledes end alle andre og at kunne frembringe og levere lige det kunderne har i tankerne og samtidig gøre det til en konkurrence dygtig pris.

Virksomhedens vision er kort og godt: Perfect business, we are working on it….

Virksomheden er centralt beliggende i Ringsted, også kaldet Sjællands hjerte.

 

I Escobar racing ser man med glæde frem til samarbejdet med ACCC og byder virksomheden velkommen i sponsorgruppen.

Læs meget mere om virksomheden på: www.accc.dk 

Med venlig hilsen
Henrik Dernoff
Teamchef
Escobar-racing v/Lars Kragh
Køge


23. januar 2010

Escobar Racing og Rallyspeed.dk har indgået samarbejde.

 

Escobar Racing har indgået samarbejdsaftale med Claus Boch som til daglig ejer og driver rallyspeed.dk

Rallyspeed.dk er et Dansk rallyvideo site som har specificeret i at lave små og underholdende videofilm fra omhyggeligt udvalgte Dansk rally løb.
Claus Boch har netop offentliggjort sin løbs kalenderen for 2010 på rallyspeed.dk, og her kan man også se videoklip fra tidligere løb. Rallyspeed.dk har omkring 30.000 besøgende om året.

I 2010 har Claus Boch valgt at lave videooptagelser fra bl.a Dm serien i rally, Yokohama mesterskabet vest for Storebælt, samt et minirally i Sønderjylland. 3 rallysprints er også med på kalenderen for 2010. Første gang Claus Boch skal i action med hans videokamera, bliver ved rallytesten i Bramming den 13. marts 2010
I Escobar racing glæder man sig meget til samarbejdet med Claus Boch, og håber på at partnerne i fællesskab kan få lavet nogle rigtig gode videofilm i løbet af sæsonen.

Med venlig hilsen
Henrik Dernoff
Teamchef
Escobar-racing v/Lars Kragh
Køge


8. januar 2010

Escobar Racing indgår
samarbejdsaftale med Bardahl Danmark

 

Escobar Racing fra Køge har indgået samarbejde med firmaet L. Randløv ApS for rallysæsonen 2010.
L. Randløv ApS er et meget anerkendt navn i dansk motorsport, og er specialister inden for bilpleje produkter.
Firma L. Randløv ApS har importeret de verdensberømte BARDAHL produkter til Danmark i snart 25 år. Produkterne som stammer fra Seattle i USA, er licensfremstillet i henholdsvis Holland, Belgien samt Frankrig og bliver derfra importeret til Danmark.
Firma L. Randløv blev startet i 1982 af Leif Randløv og solgt til Allan Andersen i 2001.

Januar 2008 blev fimaet videresolgt til den nuværende ejer Egon Hansen. Firmaet har til huse i Knudlund Industricenter - lige syd for Silkeborg og herfra betjener man dagligt et net af bilistbutikker, autogrossister, cykelhandlere, maskinhandlere og industrikunder.

Derudover har firmaet også samarbejde med en række af de førende danske bilimportører. Specielt de franske mærker Peugeot og Citroén anvender i stor stil Bardahl produkter i original emballage. Produktfladen er meget stor og omfatter bl.a. motorolie, smøremidler, bilpleje, værkstedsprodukter, håndrens m.m og bliver løbende udvidet.

Læs meget mere om Bardahl og Deres produkter på: www.bardahl.dk

Med venlig hilsen
Henrik Dernoff
Teamchef
Escobar-racing v/Lars Kragh
Køge