Sådan er vi omtalt:
2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005


19. december 2007

Escobar-racing v/Lars Kragh officielt opbygger til Chevrolet Rally Cup.

Der er travlhed i værkstedet hos Escobar Racing i Køge for tiden. Escobar Racing ved Lars Kragh har nemlig indgået et samarbejde med Trio Biler A/S i Ballerup som er Danmarks STØRSTE Chevrolet forhandler, aftalen går ud på at Escobar Racing skal bygge rallybiler til den nye Chevrolet Rally Cup. Bilen er en Chevrolet Lacetti SX 1.6 16V 110 HK 5-dørs, en sporty hatchback der ombygges efter gældende reglement for Gruppe E Reglement, samt Chevrolet Cup regler.. Bilerne bliver monteret med fuldsvejst bur, glasfiber-rallysæder med 6 punkts seler, seleknive, ildslukningsanlæg, 4 kg. pulverslukker, sportsrat, sportsundervogn, kortlampe, hjelmlåse, bagklapsfjedre, bundplade i aluminium samt 16” aluhjul. Hele herligheden kan erhverves for kun kr. 105.000,- ekskl. moms. I denne pris er der dog ikke indregnet dæk og fælge, sportsudstødning og evt. luftindsugning. Har man også brug for personligt udstyr, tilbyder Escobar Racing en FIA godkendt startpakke. Kontakt Teamejer Lars Kragh for yderligere oplysninger om opbygning af bilerne.

Lars Kragh: Jeg er utrolig glad for at Escobar Racing er indgået i dette samarbejde med Trio Biler A/S. Vores helt store vision i Escobar Racing, er at få så mange unge talenter ind i sporten som muligt, og med en færdigbygget rallybil til kr. 105.000,- ekskl. moms mener vi, at den økonomiske vej er banet for de fleste unge kommende rallystjerner. Vi har i de sidste
2 år i Escobar Racing arbejdet målrette med et ungt juniorteam, udelukkende med det formål at hjælpe de unge mennesker i gang med rallysporten, og vi er stolte af at den talentudvikling vi søsatte i 2005 er blevet en succes. Juniorteamet har fra næste sæson valgt at stå på egne ben, og deltager i den fulde DM serie samt Yokohama mesterskabet.

Ib Jesager, Trio Biler A/S: Vi er meget glade for at Escobar Racing har påtaget sig opgaven med at bygge den første bil til os. Planen med projektet er at få så mange

biler som muligt ud og kører i denne nye Rally Cup. Cuppen køres over 8 afdelinger, med de 6 bedste resultater som tællende. Løbs fordelingen vil blive 4 DM rally,
2 Rallysprint, samt 2 Yokohama cup. Præmiebudgettet vil være på kr. 50.000 fordelt på følgende måde. Nr. 1 kr. 30.000,
nr. 2 kr. 15.000 og nr. 3 kr. 5.000. Dette er dog stadigvæk et udkast, hvor vi mangler at færdigbehandle det endelig reglement og er under den forudsætning, at mindst 5 biler skal være tilmeldt, slutter Ib Jesager.

Escobar Racing i Køge forventer at den første bil står klar den 1. februar 2008. For yderligere oplysninger om Chevrolet Rally Cup reglementet, eller eventuel bestilling af en bil, kontakt Direktør Ib Jesager eller Værkstedschef Jens Chr. Anker hos Trio Biler A/S i Ballerup på 44200324

Se mere på www.escobar-racing.dk under Chevrolet Rally Cup

med venlig hilsen
Henrik Dernoff
Teamchef
Escobar-racing v/Lars Kragh
KøgeDagbladet 27. november 2007

Escobar lægger om til næste sæson

Racerkøreren Lars Kragh drosler lidt ned med Escobar-teamet næste sæson og satser samtidig på talentudvikling med helt ny racer-serie i Danmark

Køge: Rally-teamet Escobar racing fra Køge må drosle noget ned og lægge om til næste sæson 2008. Det er der flere årsager til. For det første er teamet nu nede på otte mand mod tidligere 13. Den unge juniorkører Martin Pedersen har i to år været under teamets vinger og synes nu, det er tiden at flyve selv, og med hans 2. Kører og mekanikere forsvandt fem.
Dernæst har teamchef Peter Ackermann valgt at stoppe efter denne sæson. Han afløses i øvrigt nu af Henrik Dernoff, der flere gange har været 2. Kører for Lars Kragh gennem årene – til daglig er han salgschef hos Peugeot i Sorø.

Et skridt ned

Derudover har Lars Kragh selv meget travlt i det daglige med et stort arbejdspres som regionchef for Nissan Nordic Europa. Kampen om DM må overlades til de andre næste år, mens teamet i stedet satser med Opel Corsa’en på yokohama-mesterskabet, der ligger lige under DM, og som Escobar har vundet så meget i dette år.
Lars Kragh fortæller dagbladet, at teamet er blevet nød til at tage et skridt ned af stigen:
Med to nye mekanikere og en helt ny teamchef, og en bil der står blank uden sponsormærker på, kunne jeg godt se, at vi måtte drosle lidt ned og opgive at få en ny juniorkører og køre DM. Peter har været utroligt god til at skaffe sponsorer og har haft en far-rolle i teamet og taget sig af det personlige, mens jeg mere har været træneren. Lige nu har vi 0 kroner i sponsorindtægter, og jeg vil ikke starte noget, som jeg ved, vil ende som en fiasko, siger Lars Kragh og forsætter:

- DM er utroligt tidskrævende at gå seriøst ind i , mens yokohama-mesterskabet nok kræver en del, men ikke er lige så tidskrævende. Og du har ikke set det sidste af Escobar, forklarer han.

Ny serie

Escobar skal køres ind med nye folk. Og det kræver finanser i ryggen at få en racerbil ud af garagen og i gang på prøverne.
- Sporten er så krævende, at ligegyldigt hvor stort dit talent er, og hvor flot din garage er, så nytter det det ikke, hvis du ikke har penge til det rigtige værktøj. Jeg har set det i sporten alt for mange gange. I Finland er de utrolige gode til at støtte de unge talenter – de spyr jo stjerner ud i motorsporten fra Formel 1 til rally – mens talenterne herhjemme får meget begrænset støtte fra myndigheder. På trods af, at motorsport i prime time er noget af den action, folk allerhelst vil se i tv, siger han.
Og det er én ag grundene til, at Lars Kragh nu kaster sig fuldhjertet ind i et samarbejde med en bilforhandler om et nyt bilmærke i dansk rallysport, nemlig Chevrolet. Escobar racing skal foreløbig ombygge en bil til denne nye mærkecup, en mærkeklasse kun for Chevrolet i dansk rally. Hensigten er, at flere af samme slags følger efter – kanske op til 10 biler. Escobar satser på en domino-effekt.

Nye ansigter

- Det bliver en fuldblods racerbil, der ikke må tunes. Formålet med serien er at få flere nye ansigter ind i dansk rallysport, gerne unge, uden at det kræver, at de har rigtige mange penge på kontoen. Vi forventer, at en sådan bil bliver køreklar til en pris omkring 130.000 kroner – og det kan mange unge gå ned i banken og låne, forklare han.
- Jeg vil gerne sikre mig, at de unge mennesker får et rigtigt godt grundlag. Jeg vil gerne satse på talentudvikling, og har allerede brugt 250.000 kroner på at udvikle Martin Pedersen, og det er utroligt godt at se, hvordan han har fået resultater, og at han nu har mod til at prøve selv. Jeg glæder mig meget til at se ham nå toppen! Og han ved, at økonomien skal være på plads, for dårlig økonomi i den her sport kan ødelægge en hver toppræstation, forklarer Lars Kragh.

(Læs hele artiklen som pdf her 3,3 Mb)


Dagbladet 27. noveber 2007

Ny racerserie på vej for unge

Racerkører fra Køge bliver tovholder i skabelsen af ny racerserie i rally, som unge kan deltage i.
Køge: Rallykøreren Lars Kragh fra Køge, der sidste år blev danmarksmester i Rally i gruppe H, er netop gået ind i et sammenarbejde med en bilforhandler om at ombygge en Chevrolet til en helt ny serie i rally, en såkaldt mærkecup. Meningen er, at flere Chevrolet’er skal følge efter, 6 – 10 stykker, så der kan dannes en serie i rallysporten.
Det vil skabe grundlag for, at unge talenter kan gå ind i motorsport, der ellers er en meget dyr sport. Rallybiler koster store seks- og syvcifrede beløb, men Chevrolet-serien bliver billig – en bil vil koste 130.000 kroner. Og som Lars Kragh siger, er det et beløb, som mange unge kan gå i banken og låne.
Lars Kragh har selv oplevet gennem årene, hvor svært det kan være at få økonomien til at hænge sammen for en racerkører. Og det er derfor, han satser så målrettet på at hjælpe unge frem i sporten og talentudvikle dem.
Han har gennem to år haft den unge Martin Pedersen under sine vinger i sit team Escobar racing. Martin Pedersen har netop vundet mesterskabet i sin gruppe i

Yokohamaserien og skal nu stå på egne ben. At ”produktudvikle” det unge talent har kostet Lars Kragh 250.000 kroner.
- Sporten er så krævende, at ligegyldigt hvor stort, dit talent er, og hvor flot din garage er, så nytter det ikke, hvis du ikke den rigtige bil til det rigtige værktøj.
- Jeg har set det i sporten alt for mange gange, siger Lars Kragh, der undre sig over, at talentudviklingen i den meget publikumsvenlige motorsport ikke får mere støtte herhjemme af myndigheder og organisationer.
- De ved noget om talentudvikling og støtte til unge i Finland, hvor de spyr motorsportstalenter ud, som klarer sig i motorsport verden over, siger han.

(Læs hele artiklen som pdf her 968 Kb)


16. november 2007

Escobar racing omstrukturerer til sæsonen 2008.

Knap er sæsonen 2007 færdig, før man i Escobar racing er i færd med at planlægge den kommende sæson.

I samme forbindelse har man i teamet ansat en ny teamchef, da nuværende teamchef Peter Ackermann har valgt at stoppe efter denne sæson. Escobar racing vil hermed gerne takke Peter Ackermann for et rigtig stort stykke arbejde og indsats i de sidste
2 år, og ønsker ham held og lykke fremover.

Som ny teamchef er valget faldet på Henrik Dernoff der er 39 år og kommer fra Ringsted.

Henrik Dernoff arbejder til daglig som salgschef hos Peugeot i Sorø (Jens-Ole Kristiansen ApS) og kender Teamejer Lars Kragh særdeles godt. De to herre mødte hinanden første gang for 19 år siden, da Lars Kragh den gang stod og manglede en 2.kører. Henrik Dernoff var ikke sen til at takke ja og det viste sig at være starten på et mangeårigt venskab og rigtig mange timer sammen i racerbilen. Henrik Dernoff har i øvrigt i år fungeret som stand in for 2. kører Jess Larsen i Escobar racing.

Teamchef Henrik Dernoff: Jeg glæder mig rigtig meget til at tage hul på den kommende sæson sammen med alle ”drengene” i Escobar racing, og jeg er sikker på at vi vil få et rigtig godt samarbejde. Jeg ved at der ligger et stort stykke arbejde foran os, men er heller ikke et sekund i tvivl om at vi nok skal klare opgaven.

Escobar racing vil i 2008 være repræsenteret med i alt 7 personer der dækker: Teamejer & 1.kører Lars Kragh, 2. kører Jess Larsen, Teamchef Henrik Dernoff, Chefmekaniker Bo Bjergvang, Mekaniker Bob Bennekou, Mekaniker Jens Skytte, samt Webmaster Flemming Jørgensen.

Den endelig planlægning af sæsonen 2008 er i skrivende stund ved at falde på plads. Escobar racing ser sig nødt til at drosle lidt ned det kommende år. Grunden til dette er bl.a. at et meget stort arbejdspres hviler på Teamejer & 1. kører Lars Kragh skuldre som regionchef hos Nissan Nordic Europa, samt at Escobar racing til den kommende sæson har sagt ja til et samarbejde med et nyt bilmærke i dansk rallysport. Escobar racing skal foreløbig ombygge en bil til denne nye mærkecup, der bl.a har til formål at få flere nye ansigter ind i dansk rallysport, uden at det kræver at man har rigtig mange penge på kontoen. Teamet forventer at en sådan bil skulle være køreklar til en pris omkring kr. 130.000,-

Sæsonen 2008 for Escobar racing omfatter indtil videre deltagelse i samtlige afdelinger af Yokohama mesterskabet, samt diverse rallysprint.

Med hensyn til teamets Opel Corsa Super 1600 er mekanikerne nu i fuld gang med at renoverer bilen til den kommende sæson. Motoren skal have en totalrenovering samt opdatering, og resten af bilen bliver tjekket igennem for eventuelle fejl.

Teamejer & 1. køre Lars Kragh: Vi har sat bilen til salg og viser der sig en potentiel køber, må vi ud på markedet og finde en anden bil til næste sæson. Hvis ikke vi får den solgt så tager vi et år mere i den. Bilen skal være100 % klar til 2008 og derfor er vi lige nu ved at renoverer den fra A til Z. Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet med de nye personer i Escobar racing og ved også godt at man engang imellem er nødt til at tage et skridt ned af stigen, før end at man kan tage 2 skridt op igen. Vi har fået ansat de personer vil skal bruge i teamet og det betyder at jeg nu udelukkende kan koncentrerer mig om klargøring af bilen, samt den endelig planlægning af sæsonen 2008, slutter Teamejer og 1. kører Lars Kragh.

Med venlig hilsen Henrik Dernoff.
Escobar racing v/ Lars Kragh.
Køge

Vinder af:
Danmarks mesterskabet i 1989, 2006.
Yokohama mesterskabet i 2004, 2005, 2006 og nr. 2 i 2007.


6. november 2007

Martin Pedersen og Teddy Grasson stopper samarbejdet med Escobar racing.

Escobar racings junior team har valgt at slutte samarbejdet efter denne rally sæson. Det er i fuld enighed mellem Teamejer Lars Kragh og 1. kører Martin Pedersen om at samarbejdet nu ophører.

Martin Pedersen og Teddy Grasson startede med at køre i Escobar racings farver i 2005, hvor der blev lavet en kontrakt, som gik ud på at Escobar racing ville stå til rådighed med markedsføring, økonomi, og erfaring til disse nye og uprøvede rallytalenter.

Øvelsen med at danne et juniorteam i Escobar racing har været en kæmpe oplevelse for alle parter, og ideen med at bakke op om ungdommen i dansk rally har til fulde stået sin prøve.

Teamejer Lars Kragh:
Vi er utrolig glade for den tid vi har haft med Pedersen/Grasson og drengene bag dem, de har virkelig været en gevinst for vores team de sidste par år.

Jeg havde i mange år gået med ideen, om at prøve at hjælpe et ungt talent på vej. Det har virkelig krævet noget tid og i særdeleshed en god økonomi i teamet, at lave denne øvelse, men vi har på ingen måde fortrudt at vi har hjulpet Pedersen/Grasson godt på vej med deres rally karrierer.

For os var det en naturlig afslutning, for vi er sikker på at de unge mennesker er parate til at stå på egne ben, og klare udfordringerne selv.

Med hensyn til fremtiden har vi et par muligheder, vi nu vil bruge lidt tid på at analysere.

Hele Escobar racing ønsker Pedersen og Grasson et stort held og lykke i fremtiden.

Venlig hilsen Lars.
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge

Vinder af:
Danmarks mesterskabet i 1989, 2006.
Yokohama mesterskabet i 2004, 2005, 2006 og nr. 2 i 2007.
Nummer 2 i DASU Cup 2006.
Yokohama mesterskabet i 2007.


4. november 2007

Escobar racing v/Lars Kragh slutter sæsonen med en
2. og 3. plads i Rally Bramming

Escobar racing kørte i weekenden året
sidste afdeling af DM i rally, i og omkring Bramming. Escobar racings biler, kørte en
2. plads hjem til Martin Pedersen og Claus Lanter i deres klasse, og en 3. plads hjem til Lars Kragh og Jess Larsen i deres klasse.

Løbet startede med regnvåde veje, der satte alle 76 startende på en hård prøve allerede på prøve 1. Derefter blev der virkelig kæmpet om placeringerne på de i alt 127 km. hastighedsprøver igennem hele dagen. De sidste fire prøver blev gennemførte i mørke, og satte stor krav til noterne fra 2. køreren.

Escobar racing var igennem hele dagen, ramt af forskellige små problemer med begge biler, og kunne derfor ikke yde deres allerbedste i dette rally. Det var bilerne trækkræft der var problemet, og trods en ihærdig indsats for mekanikerne fandt man aldrig rigtig ud af, hvad dette problem skyldtes, det har man hele vinteren til at løse.

Escobar racing junior køre Martin Pedersen havde fået erfarne Claus Lanter med som 2.kører i dette løb, og det vidste sig hurtig at Claus Lanters erfaring i bilen, var til rigtig stor hjælp for unge Martin Pedersen.

Der blev ved året sidste løb også sat navn på de sidste 2 DM titler i henholdsvis Gr. H og i Sport 1400. Det blev Michael Springer/Per Rasmussen der kørte Danmarks mesterskabet hjem i Gr. H i sidste års vinderbil en Opel Kadett GSI. Og i Sport 1400 kørte Frank Nielsen/Børge Jensen i suveræn stil mesterskabet hjem.

Vi ønsker begge teams en stort tillykke med et meget fortjent Danmarksmester.

Teamchef Peter Ackermann: Det er altid lidt underligt at sæsonen nu er slut. Vi har på rigtig mange måder haft en rigtig god sæson.

Første vil vi gerne takke Claus Lanter, for at bruge sin erfaring i dette løb overfor vores junior køre Martin Pedersen, der er ingen tvivl om at Claus er en særdeles dygtig 2 kører, der virkelig kan sine ting, og vi har haft rigtig megt glæde af det igennem hele løbet.

Rent sportigt kunne vi godt havde tænkt os, at kunne have proformet noget bedre når vi snakker DM, vi har virkelig været ramt af uheld med begge biler, men jeg må sige, at netop denne mekaniske modgang på bilerne,

har gjort at Escobar racing virkelig har stået sin prøve, og alle i teamet har ydet en kæmpe indsats, for at vi hver gang er kommet velforberedte og klar til at køre det bedste vi kan.

En anden grund til at vi har kunne komme igennem en meget krævende sæson, med store udfordringer, er så absolut vores sponsorer. Vi har virkelig fået en fantastisk opbakning fra alle vores sponsorer, der igennem hele året har fulgt os, og vist os en interesse, vi har været meget taknemmelige for, at vi også har fået en meget fin lokal opbakning fra både aviser og Tv.

Vi skal også i Escobar racing sige farvel til vores chefmekaniker Morten Jagd, mekanikere Jesper Andersen og Michael Borgny efter denne sæson. De to førstnævnte har i den sparsomme fritid, sørget for at skulle være fædre til foråret, og får derfor hændrne fulde. Michael er færdig med sin uddanelse som Politibetjent og får derfor nye udfordringer. Det er med stort vemod, at vi takker med en kæmpe indsats igennem mange år fra alle tre, men ved at de altid vil være venner i Escobar racing.

Vi har gudskelov fået et par ganske kompatible herre med i fremtiden, nemlig chefmekaniker Bo Bjergvang der har en kæmpe erfaring indenfor rallysporten igennem mange år, og Bo Bennekou som har været mekaniker i mange år, og stor ekspertise indenfor specielt dæk.

Nu ligger der et par hektiske måneder foran os, med bl.a. sponsoraftaler der skal arbejdes på plads, budgetter der skal vurderes og løbskalender der skal planlægges.

Jeg vil godt til sidst takke alle der har kigget forbi Escobar racing i år, til enten en kop kaffe, lidt tider, eller en snak, for de altid fine bemærkninger vi får omkring vores team, jeg vil også godt takke alle de frivillige hjælpere, der sørger for at vi igen i år, er kommet rundt i hele Danmark til nogle utrolige gode rally løb, hvor der virkelig er blevet ydet en kæmpe indsats.

Tak for en god sæson.

Venlig hilsen Peter Ackermann
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


Rally-Nyt, oktober 2007

foto: nitt-foto.dk

(Læs hele artiklen som pdf her 4.8 Mb)


1. november 2007

Escobar racing slutter rally sæsonen i Bramming.

Escobar racing v/Lars Kragh slutter DM sæsonen af med at tage til ”Bramming Rally” for at køre 5. og sidste afdeling af Danmarksmesterskabet.

Escobar racing stiller op til DM 5 med begge biler, og vil som altid prøve at gøre så god en indsats som muligt.

Det har ikke været de store resultater der er blevet lavet i DM sammenhæng i år hos Escobar racing, men hele holdet bag teamet er opsat på at slutte sæsonen af med maner.

Escobar racing blev i 2006 Danmarksmester i gr. H, men har med 2 nyindkøbte biler, haft det svært. Dels var der en del tilvænning med de nye biler, og dels har mekanikken svigtet når det gjaldt.

Teamejer & 1. køre Lars Kragh: Vi vidste fra starten af sæsonen, at det ville blive en meget svær sæson for os, der har været en del mere tilvænning til vores Opel Corsa Super 1600, som skal køres på en hel anden måde, end vi har prøvet før.

Vi køre til Bramming Rally for at slutte sæsonen af på bedste vis, og vi er rigtigt opsat på at vise, at vi køre det bedste vi har lært også denne gang.

Escobar racings junior team prøver denne gang at eksperimentere lidt med en ny 2. køre i deres Peugeot 106 Kit Car. Det er en

ide som den faste 2. køre Teddy Grasson længe godt har, kunne tænke sig at føre ud i livet.

Eksperimentet går ud på at prøve at betragt hans 1.køre Martin Pedersen fra sidelinien, for at se hvor de som makkere har deres styrker og svagheder.

Det giver i denne omgang plads i Peugeot 106 Kit Car’en til Claus Lanther der som med sine 36 år, her en del erfaring, efter som han selv har kørt, og har i de senere år siddet ved siden at både dette års Danmarksmester Henrik Jensen, og Niki Bjerg en enkelt gang.

2.køre Teddy Grasson: Vi har hele året arbejdet meget med det mentale, og dette er bare endnu en øvelse vi gerne vil prøve at gøre i år. Vi har virkelig haft meget glæde af vores mental træning, og vi er helt klart blevet bedre til at holde fokus, igennem et helt løb.

Vores sæson har ikke på nogen måde blevet som vi havde forstillet os, men vi har lært utrolig meget af de uheld vi har haft, og vi føler vi står bedre rustet til næste sæson i 2008.

Team Chef Peter Ackermann: Vi glæder os meget til at komme til Bramming, der er et stort rally på i alt 350 km, og vi tager af sted for at slutte af med maner i denne sæson.

Vi møder op for at køre vores chance, for os gælder det om at prøve at køre vores eget løb, vi kan ikke nå at få nogle medaljer, men det er vigtig at vi yder det bedste vi kan, så vi kan slutte med en god placering, før vinter pausen.

Alle 15 mand i Escobar racing har i denne sæson ydet en formidabel indsats, og vi er meget tilfredse med hvordan, holdet har fungeret i gennem hele sæsonen, der er virkelig blevet knoklet, for at holde bilerne kørerne.

Venlig hilsen Peter Ackermann
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


Motor-magasinet nr 36, 22 oktober 2007

Escobar Racings Juniorkører Martin Pedersen og Teddy Grasson kan nu kalde sig Yokohama mester 2007 i klasse 4 i deres Peugeot 106 Kit Car. Yokohama mesterskabet blev afviklet på fire afdelinger, hvor der ikke var under 60 tilmeldte til hver afdeling.

(Læs hele artiklen som pdf her 725 Kb)


Autosport, oktober 2007

tekst og foto: Ib Trebbien

(Læs hele artiklen som pdf her 14.2 Mb)


Dagbladet, 15. oktober

Escobar sejrede i løbserie

Det køgensiske Escobar racing vandt årets Yokohama-mesterskab i klasse 4.


Køge: Escobar racing kunne fejre deres juniorkørere Martin Pedersen og Teddy Grasson efter sidste afdeling af Yokohama-mesterskabet, for duoen kan nemlig nu kalde sig Yokohama mester 2007 i klasse 4 i deres Peugeot 106 KitCar. Parret kørte sidste afdeling med bevidstheden om, at de skulle være meget uheldige for ikke at vinde mesterskabet, og det gik ud over koncentrationen.
– Vi havde en klar målsætning, da vi kom til denne afdeling, og det var at vinde med manér. Men vi må nok bare indrømme, at vi ikke fandt rytmen i dag, og at vi vidste, at vi bare skulle gennemføre for at vinde Yokohama-mesterskabet, forklarer Martin Pedersen.
- Vi har ikke haft den bedste sæson i år, så det var rigtigt dejligt at det lykkes for os at vinde dette mesterskab forsætter han.
Det fine resultat medførte ros fra teamchef Peter Ackermann.

– Vi er alle rigtig stolte af vores juniorkørere. De har virkelig kæmpet i år, så det var rigtig dejligt at se det lykkedes for dem at blive mestre i år, siger han.
-Escobar racing anden bil med Lars Kragh og Jess Larsen var rigtig tændte før denne afdeling, men mekanikken drillede, og Kragh/Larsen måtte nøjes med en andenplads i deres Opel Corsa Super 1600, og dermed sluttede de også på andenpladsen i det samlede resultat i deres klasse.
– Vi vidste, at vi skulle vinde denne afdeling for at vinde vores klasse i år, og vi satte os selv op til at satse alt, hvad vi kunne for, at det skulle lykkedes, forklarer teamejer og førstekører, Lars Kragh.
– Men i 2. heat begyndte gearkassen at hoppe ud af gear og skifte op og ned, som det passede den. Da der nogle steder var rigtigt ujævnt, som så gjorde at bilen blev ved med at hoppe ud af gear, var det fuldstændigt umuligt for os at fælge dette års Yokohama mester. Bjørn Wulff, som i øvrigt har kørt en meget flot sæson, beretter han.
Yokohama-mesterskabet blev afviklet over fire afdelinger, hvor der ikke har været under 60 tilmeldte til hver afdeling.

(Læs hele artiklen som pdf her 2,37 Mb)


15. oktober 2007

Escobar racing Yokohama mester 2007.

foto:Brian Juel

Escobar racing kunne fejre deres junior kører Martin Pedersen og Teddy Grasson, efter sidste afdeling af Yokohama mesterskabet.

Pedersen/Grasson kan nu kalde sig Yokohama mester 2007 i klasse 4, i deres Peugeot 106 Kit Car.

Parret kørte sidste afdeling med bevidsthed om, at de skulle være meget uheldige, for ikke at vinde mesterskabet, og det gik ud over koncentrationen.

Junior kører Martin Pedersen: Vi havde en klar målsætning da vi kom til denne afdeling, og det var at slutte af med maner. Men vi må nok bare indrømme at vi ikke fandt rytmen i dag, og at vi vidste at vi bare skulle gennemføre, for at vinde Yokohama mesterskabet.

Vi har ikke haft den bedste sæson i år, så det var rigtig dejligt at det lykkedes for os, at vinde dette mesterskab.

Jeg vil godt benytte lejligheden til at sige tak til mine mekanikere, der virkelig har knoklet for at det lykkedes for os.

Escobar racings anden bil med Lars Kragh og Jess Larsen var rigtig tændte, før denne afdeling, men mekanikken drillede, og Kragh/Larsen måtte nøjes med en anden plads, i deres

Opel Corsa Super 1600, og dermed sluttede de også på anden pladsen i det samlede resultat i deres klasse.

Teamejer og 1. kører Lars Kragh: Vi var rigtig opsatte i dag, vi vidste vi skulle vinde denne afdeling, for at blive Yokohama mester i vores klasse i år, og vi sat os selv op til at satse alt hvad vi kunne for at det skulle lykkedes.

Men i 2. heat begyndte gearkassen at hoppe ud af gear, og skifte op og ned som det passede den. Da der nogle steder var rigtig ujævnt, som så gjorde at bilen blev ved med at hoppe ud af gear, var det fuldstændigt umuligt for os at følge dette års Yokohama mester Bjørn Wulff, som i øvrigt har kørt en meget flot sæson.

Escobar racing sluttede dermed dette års Yokohama mesterskab med at blive nr. 1. og 2. i deres klasser.

Yokohama mesterskabet blev afviklede på fire afdelinger, hvor der ikke har været under 60 tilmeldte til hver afdeling.

Team chef Peter Ackermann: Vi er alle rigtig stolte af vores junior kører, de har virkelig kæmpet i år, så det var rigtig dejligt at se det lykkedes for dem at blive mester i år.

Venlig hilsen Peter Ackermann
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


Dagbladet 9. oktober 2007

Escobar sætter nu slutspurten ind

Efter problemerne i fjerde afdeling af DM i rally satser Køge teamet Escobar nu alt på Yokohama mesterskabet – og der er gode chancer.

Køge Efter at fjerde afdeling i DM i rally mislykkes for Køges rallyteam Escobar racing, sætter teamet nu alle sejl til for at vinde hæder og ære i en anden serie nemlig i kampen for at vinde Yokohama Mesterskaber 2007 i de klasser, teamets to biler deltager i. Faktisk er teamet i den fordelagtige situation, at det den 14. oktober kan gå hen og blive en sejr til begge biler i Mesterskabet ved Holeby på Lolland.
Vi stiller op til det sidste YM for at vinde. Vi ved godt, at vi kan nøles med en sekundær placering, men vi har besluttet at køre efter mesterskabet i det tempo, vi har kørt de andre løb i, og derved vise, at vi kan blive de værdige mestre. Vores Peugeot 106 KitCar er klar efter en hovedrenovering af bl.a. gearkassen, fortæller juniorkører Martin Pedersen. Hele holdet bag Escobar racing er super opsatte på at gøre en god figur i sæsonens sidste Yokohama løb.

Teamchef Peter Ackermann beretter, at der på ingen måde er skruet ned for arbejdet på bilerne, eller at der på anen måde eksisterer en resigneret holdning i Escobar racing.

Rigtigt tændte
Vi er rigtigt tændte til den sidste afdeling af YM, og vil gøre alt for at vinde dette mesterskab. Vi ved godt, det bliver rigtigt svært, og med en hurtig Bjørn Wulff i en meget potent Peugeot 106 Maxi – til med i hans egen ”baghave” – skal vi virkelig køre stærkt for at slå ham. Vi vil køre vores chance og håber, at vi er hurtige nok på dagen, siger teamejer og kører Lars Kragh. – Vi har haft meget fokus på at deltage i Yokohama mesterskabet i år, og der har været nogle rigtige gode afdelinger igen i år. Vi kan nu tage mesterskaberne i begge klasser, bilerne stiller op i, og vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at det kommer til at ske. Men vi ved godt, at det bliver meget svært, og at intet er afgjort, før man når det ternet flag, siger Ackermann.
Det vil være en stor glæde for os alle, hvis det lykkes Pedersen/Grasson at vinde deres første Yokohama mesterskab, og en fantastisk bedrift, hvis Kragh/Larsen kunne opnå deres fjerde mesterskab i træk, tilføjer han.

(Læs hele artiklen som pdf her 3,18 Mb)


7. oktober 2007

Escobar racing sætter en slutspurt ind.

Escobar racing v/Lars Kragh sætter nu slutspurten ind, i kampen på at vinde Yokohama Mesterskabet 2007 (YM), i de klasser bilerne deltager i.

Escobar racing er i den situation, at det kan gå hen og blive til en sejr, til begge biler i Mesterskabet.

Martin Pedersen og Teddy Grasson ligger godt til i pointene, og har mulighed for at blive Yokohama mester Øst 2007 i deres klasse.

Kører Martin Pedersen: Vi stiller op til det sidste YM for at vinde, vi ved godt at vi kan nøjes med en sekundær placering, men vi har besluttet at køre efter mesterskabet, i det tempo vi har kørt de andre løb i, og dermed vise vi kan blive de værdige mestre.

Vores Peugeot 106 Kit Car er klar efter en hovedrenovering af bl.a. gearkassen.

Hele holdet bag Escobar racing er særdeles opsatte på, at gøre en god figur i sæsonens sidste Yokohama løb.

Der er på ingen måde skruet ned for arbejdet med bilerne, eller på anden måde en resigneret holdning i Escobar racing, når man forbereder sig til de sidste løb i sæsonen, og specielt ikke YM 4.

Team ejer og kører Lars Kragh: Vi er rigtig tændte til den sidste afdeling af YM, og vil gøre alt for at vinde dette mesterskab.

Vi ved det bliver rigtig svært, og med en hurtigt Bjørn Wulff i en meget potent

Peugeot 106 Maxi, i hans egen ”baghave”, skal vi virkelig køre stærkt for at slå ham.

Vi vil køre vores chance, og håber at vi er hurtig nok på dagen.

Hele Escobar racing tager Yokohama mesterskabet meget seriøst, og alle har arbejdet hårdt for at være hundrede procent forberedte.

Teamchef Peter Ackermann: Vi har haft meget fokus på at deltage i Yokohama mesterskabet i år, og der har været nogle rigtig gode afdelinger igen i år.

Vi kan nu tage mesterskaberne i begge de klasser bilerne stiller op i, og vi vil gøre alt hvad der står i vores magt for at dette kommer til at ske, men vi ved godt at det bliver meget svært, og at intet er afgjort, før man når til det ternede flag.

Det vil være en stor glæde for os alle, hvis det vil lykkedes Pedersen/Grasson at vinde deres første Yokohama mesterskab, og en fantastisk bedrift hvis Kragh/Larsen kunne opnå deres 4 mesterskab i træk.

Alle i teamet har arbejdet hårdt, får at vi kan møde op med det bedste grej vi har, og det er lykkedes, så nu er vi klar.

Flere informationer kan ske på
www.bmc-rallysport.dk

Venlig hilsen Peter Ackermann
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


Dagbladet 2. oktober 2007

Escobar racing var uheldige ved DM

Escobar racing ved Lars Kragh var i weekenden uheldige ved Odder Avis Rally og fik intet resultat under DM-afdelingen, hvor godt halvdelen af bilerne måtte give op.
Køge/Odder: Odder Avis Rally var sammen med Århus Automobilsport værter ved weekendens fjerde afdeling af DM, som blev afviklet på otte hastighedsprøver på i alt 100 km. 67 biler var med i feltet, men de blev i løbet af dagen reduceret til kun 37 biler, der gennemførte i det meget lumske vejr – en del regnvejr og nogen sol.
Prøverne var fine nok, men vejret drillede en del kørere, der iblandt Lars Kragh og Jess Larsen fra Køge-teamet Escobar racing, der fik bøvl allerede på 1. prøve.
Det var således hurtigt fyraften for mekanikerne hos Escobar racing, der måtte tage ud og hjælpe Kragh/Larsen med at få deres Opel Corsa Super 1600 ud fra marken. 7 Km inde på prøven havde det rutinerede makkerpar præsteret en kørefejl, der betød at bilen landede 20 meter inden på en pløjemark, og dermed var Escobar racings rally overstået. Teamet havde i øvrigt ikke deres juniorhold med – de var blevet hjemme for at få deres gearkasse i orden.

En hel bil
Teamchef Peter Ackermann kunne bagefter konstatere, at det var vanskelige forhold for alle under rallyet, og at Escobar var rigtigt ærgerlige over at måtte udgå så tidligt i rallyet – men sådan er motorløb også engang imellem. – Vi vidste, at i år ville blive et svært år. Det skal være et læreår, og jeg tør godt sige, at det er 2007 så sandelig også blevet. Som dagen er skredet frem, og med de afkørsler der

senere har været, må vi jo nok sige, at vi er lettet over, at vi trods alt kan køre hjem med en hel bil, siger Peter Ackermann.
Escobar forbereder sig nu til Yokohama mesterskabet en 14. oktober, hvor de stiller op i stærkeste opstilling, nemlig med begge biler.

(Læs hele artiklen som pdf her 2,41 Mb)


30. september 2007

Escobar racing uheldig ved DM

Escobar racing v/Lars Kragh var i weekenden uheldige ved Odder Avis Rally.

Odder Avis Rally var sammen med Århus Automobilsport værter ved
4. afdeling af DM, som skulle afvikles på 8 hastigheds prøver, på i alt 110 km. 

Det 67 starterne felt, blev i løbet af dagen reduceret til kun 37 biler, der gennemførte i det meget lumske vejr, der bestod af både regnvejr, og nogen sol.
Prøverne var fine nok, men vejret drillede en del kører, der iblandt Lars Kragh og Jess Larsen fra Escobar Racing.

Det blev hurtigt fyraften for mekanikerne hos Escobar racing, der måtte tage ud til prøve 1. og hjælpe Kragh/Larsen med at få deres Opel Corsa Super 1600 ud fra marken. 

7 km. Inde på prøven lavede det rutineret makkerpar, en kørefejl, der betød at bilen landede 20 meter inden på en pløjemark, og dermed var Escobar racings rally overstået, da teamet heller ikke havde deres junior hold med, de var blevet hjemme for at få deres gearkasse i orden.

Teamchef Peter Ackermann: Det var for alle vanskelige forhold i dag. Vi er rigtig ærgerlige over at måtte udgå så tidligt i rallyet, men sådan er motorløb også engang imellem.
Vi vidste at i år, ville blive et svært år.
Det skal være et lære år, og jeg tør godt at sige at det er 2007 så sandelig også blevet.

foto:Brian Juel

Som dagen er skredet frem, og med de afkørsler der senere har været, må vi jo nok sige at vi er lettet over, at vi trods alt, kan køre hjem med en hel bil.

Vi vil gerne ønske Morten Karl samt hele teamet bag ham, tillykke med deres sejr, og i særdeleshed med deres DM titel, der er fuld fortjent.
Det samme gælder for Henrik Jensen og Leif Heick og hele deres team, der også kæmpede sig til en flot og fortjent DM titel i Gr. N 2000

Vi forbereder os nu til Yokohama mesterskabet den 14. oktober, hvor vi stiller op i stærkeste opstilling, nemlig med begge biler.

Venlig hilsen Peter Ackermann
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


Autosport - september 2007

Tåstrup raceway - et tilløbsstykke

Tekst og foto: Duch Mortensen

Ved anmeldelsesfristens udløb i midten af august havde løbsledelsen i Brøndby Motor Club et positivt problem, det man kalder ” en opgave”!
Der var tilmeldt 77 biler til Yokohama Mesterskabet, som skulle køres på ”Tåstrup Raceway”, området bag Ikea.
”Er der mon plads nok i ryttergården, har vi officials nok til at håndtere så mange deltagere, hvor mange pølser skal vi købe til pausen?” Ja, der var mange spørgsmål…

… Der blev kæmpet tæt om placeringerne i den generelle top, men den store vinder blev Bjørn Wulff i Peugeot 106 Maxi med en totaltid på 25:41. Efter ham kom Claus Jensen i Opel Kadett GSi og få sekunder senere Lars Kragh i Opel Corsa S1600. Først på fjerde pladsen kom ”den store klasse” med i fighten, hvor Johnny Pedersen, BMW M3 tog førstepladsen med en totaltid på 26:12. Kun syv sekunder efter kom Henning Fabricius, Mitsubishi EVO6…

(Læs hele artiklen som pdf her 6.4 Mb)


25. septembr 2007

Escobar racing til DM 4

Escobar racing v/Lars Kragh tager i den kommende weekend, til næst sidste afdeling af DM. Rally Odder Avis 2007, som er 4. afdeling af Danmarks Mesterskabet i Rally, bliver kørt i og omkring Odder.

Rallyet vil bestå af ca. 110 kilometer hastighedsprøver, og der vil blive mange publikums venlige steder, hvor man kan følge rallyet.

Hele den Danske rally elite møder op til start i det store felt, hvor ikke mindre end 72 biler er meldt til start. Escobar racing kommer til Rally Odder Avis med en bil, denne gang. Det bliver Lars Kragh og Jess Larsen, der skal over og dyste med mange af de andre Super 1600 biler, så der er i klassen.

2. kører Jess Larsen: Vi glæder os til at komme til start til dette rally. For os er det faktisk rigtig godt, at det kun er 14 dage siden, at vi kom hjem fra DM 3 på Bornholm. Vi fik rigtig god fart i bilen, i den sidste halvdel af løbet på Bornholm, så det er kun

godt at der ikke er gået for lang tid, for vi håber dermed at kunne forsætte denne gode rytme. Det bliver selvfølgelig et meget anderledes løb, men vi er fulde af fortrøstning, og håber på at få et godt resultat med hjem.

Escobar racing junior team har valgt at blive hjemme fra denne DM afdeling. De nye stumper til gearkassen lader vente på sig, og sandsynligheden for ikke at gennemføre er rimelig stor, da de nuværende stumper er meget slidt.

1. kører Martin Pedersen: vi har måtte tage den tunge beslutning, ikke at tilmelde os denne afdeling af DM, vi kan ikke nå noget i DM sammenhæng, og med den forfatning vores gearkasse er i, indtil vi får de nye stumper, ville sandsynligheden for at gennemføre løbet være meget lille.

Vi vil nu koncentrere os om, at blive klar til næste afdeling af Yokohama mesterskabet, hvor vi fører vores klasse.

Teamchef Peter Ackermann: Det er rigtig ærgerligt at vores junior hold ikke kommer til start til Rally Odder Avis 2007, men vi har desværre ikke kunne fremskaffe de nye stumper til gearkassen, og syntes det er det mest fornuftige at blive hjemme og gøre bilen klar til YM 4.

Vi ser frem til, at komme over til det jyske, og prøve at forsætte de gode takter vi havde med Kragh/Larsen, på de sidste prøver på Bornholm.

Venlig hilsen Peter Ackermann.
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


17. september 2007

Escobar junior racing team takker

Vi i junior teamet har haft en utrolig spændende og hård weekend, til DM 3 på Bornholm. Vi havde endelig et løb uden regn, og der vidste vi at vi havde en god chance for en klasse sejr. 

Men uheldene kom bare konstant, så vi ville ha' det bedste ud af det, og så bare få et par prøve sejre med hjem. Hvilket trods alt lykkedes.

Årsagen til at det lykkedes er efter et fantastisk stykke arbejde af vores mekanikere, men absolut også af Rally Team Springers mekanikere.
De kender jo bilen fra sidste sæson, og er altid enormt flinke til at hjælpe. Op til løbet og for andet løb i træk, er de der for os, og hjælper os med det vi så gerne vil, at køre rally. Vi kan ikke takke jer nok gutter!

Og efter endnu en suveræn præstation af Michael Springer/Per Danielsen og deres dygtige mekanikere Michael Pedersen og Jan Mogensen, må man jo nok sige at de har styr på det hos Rally Team Springer.

 En velfortjent lur... 

Vi alle i Escobar Racing ønsker jer mange gange tillykke med det flotte resultat, og at I nu føre DM i gruppe H.

Og endnu engang tak!

Venlig hilsen Teddy Grasson
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


Køge Onsdag 19. september 2007

Speederen i bund på Bornholm

weekend, og sørget i stedet for, at alle de andre deltagende teams fik en fantastisk weekend, hvor alt bare fungerede til alles tilfredshed. Escobar stillede til start med begge deres biler, og hele holdet var særdeles opsat på at skulle gøre en god figur, nu hvor det egentlig så ud til afvikle et DM rally uden det regnede…

… Lars Kragh, vi startede samtidigt ud med, at køre tre rigtigt dårlige prøver, hvor jeg slet ikke kunne finde rytmen. Det lykkes os dog over middag, at få noget mere fart i bilen, og vi fik kørt nogle rigtige gode tider på de sidste prøver. Vi er meget tilfreds med vores 9. plads generelt, når man ser på de prøver vi har kørt i dag, og så er det dejligt at gennemføre denne DM afdeling…

… Vi har haft en lidt svær dag, hvor tingene startede med ikke rigtig kørte for os. Kragh/Larsen kunne ikke finde rytme, der er så afgørende for at komme godt fra start, og Pedersen/Grasson fra juniorholdet var ramt af uheld fra morgenstunden, og har virkelig kæmpet hele dagen for at gennemføre forklarer teamchef Peter Ackermann. – Vi fik kæmpet os tilbage, og jeg er meget tilfreds med vores resultat.
Kragh/Larsen viste format, og kørte sig flot tilbage i rallyet, de kørte rigtig stærkt på prøverne over middag, Pedersen/Grasson viste i dag at de kan være med i DM feltet, og at de har den fart der skal til, de kørte nogle afsindige hurtige tider.

Escobar racing er sponseret af bl.a. Shell på Gymnasievej i Køge

(Læs hele artiklen som pdf her 5,78 Mb)

Escobar racing v/Lars Kragh besøgte i weekenden Bornholm ved 3. afdeling af DM, som skulle køres på klippeøen, hvor hele den danske rallyelite var samlet.

Bornholm motorsports Club (BMC) var værter for denne afdeling, og der var mødt et stort felt op med 54 startende biler, som alle glædede sig til at deltage i de meget udfordrende prøver, som BMC havde arrangeret. BMC's formand Preben Andersen havde ladet sin BMW M3 stå i denne


Dagbladet 19. september 2007

Køge-team blev nr. 9 i DM i rally

Køge/Bornholm: Forleden blev tredje afdeling af DM i rally afviklet, denne gang på Bornholm, og Køge-teamet Escobar racing kunne denne gang tage færgen hjem med en 9. plads i bagagen efter at have kørt mod den danske rally-elite – 54 biler i alt.
Escobar stillede til start med begge deres biler, og hele holdet var opsat på at gøre en god figur, nu hvor det endelig så ud til, at skulle lykkes at afvikle et DM-rally uden regn. De fleste teams mødte op med den formodning at prøverne ville bestå af små snørklede sving og en masse bakker på klippeøen, så det ville gå op og ned. Men det skulle vise sig ikke at blive sådan – der findes også veje der går lige ud på Bornholm.

Manglende topfart
Og det skulle vise sig at blive et problem for Køge-drengene. Bilen var nemlig sat op til prøver med kortestræk og mange sving. – Det betød, at vores bil manglede topfart, og med de prøver, vi havde, var det et dårligt valg. Vi startede samtidig ud med at køre de tre rigtigt dårlige prøver, hvor jeg slet ikke kunne finde rytmen. Det lykkes os dog over middag at få mere fart i bilen, og vi fik kørt nogle rigtig gode tider på de sidste prøver, beretter 1. kører og teamejer Lars Kragh – som dog er godt tilfreds med den 9. plads, teamet fik.

Escobar racings juniorteam havde arbejdet hårdt på at få bilen klar til Bornholm, man havde i tiden op til rallyet problemer med at

få gearkassen klar. Teamet kæmpede hele dagen med forskellige små problemer, men fuldførte rallyet til for alle i Escobar racing.
Mekanikken holdt
- Vi havde vores del af uheldene i dag, men på grund af en kæmpe indsats fra alle i teamet lykkes det os at gennemføre dette spændende rally. Vi fik vist, at når mekanikken holder, har vi farten; vi kørte nogle rigtig hurtige prøver, men pga. vores små uheld i løbet af dagen, fik vi aldrig lavet en god samlet placering, siger 1. juniorkører Martin Pedersen.

(Læs hele artiklen som pdf her 3,18 Mb)


16. september 2007

Escobar racing på Bornholm ved DM 3.

Escobar racing v/Lars Kragh besøgte i weekenden Bornholm ved 3. afdeling af DM, som skulle køreres på klippeøen, hvor hele den danske rallyelite var samlet.

Bornholms Motorsports Club (BMC) var værter for denne afdeling, og der var mødt et stort felt op med 54 startende biler, som alle glædede sig til at deltage, i de meget udfordrende prøver, som BMC havde arrangeret.

BMC's formand Preben Andersen havde ladet sin BMW M3 stå i denne weekend, og sørget i stedet for, at alle de andre deltagende teams, fik en fantastisk weekend, hvor alt bare fungerede til alles tilfredshed.

Escobar racing stillede til start med begge deres biler, og hele holdet var særdeles opsat på at skulle gøre en god figur, nu hvor det endelig så ud til, at det skulle lykkedes at afvikle et DM rally uden det regnet.

De fleste teams mødte op med den for modning om, at prøverne ville blive nogle små snørklet sving, og en masse der gik op og ned, men det skulle vise sig ikke at blive sådan, da der også findes veje der går ligeud på Bornholm.

Lars Kragh og Jess Larsen skulle ud og følge op, på de gode takter fra de sidste par løb, hvor makkerparret kørte sig til nogle flotte placeringer. Bilen var blevet sat op hjemme fra, med den formodning om at det ville være prøver med korte stræk, og en masse sving.

1.Kører Lars Kragh: Vi havde sat bilen op med en lav gearing, da vi regnede med at vi skulle komme her til DM 3 på Bornholm, og køre nogle små hurtige prøver, det betyder at vores bil mangler topfart, og med de prøver vi har haft i dag, var det et dårligt valg.
Vi startede samtidigt ud med, at køre 3 rigtig dårlige prøver, hvor jeg slet ikke kunne finde rytmen. Det lykkedes os dog over middag, at få noget mere fart i bilen, og vi fik kørt nogle rigtig gode tider på de sidste prøver.
Vi er meget tilfredse med vores 9. plads generelt, når man ser på de prøver vi har kørt i dag, og så er det dejligt at gennemføre denne DM afdeling.

Escobar racing junior team havde arbejdet hårdt på at få bilen klar til Bornholm, man

havde i tiden op til rallyet, problemer med at få gearkassen klar. Junior teamet kæmpede hele dagen med forskellige små problemer, men fuldførte rally med en kæmpe tilfredsstillelse for alle i Escobar racing.

1. Kører Martin Pedersen: Vi havde vores del af uheldene i dag, men på grund af en kæmpe indsats fra alle i teamet, lykkedes det os at gennemføre dette spændende rally.
Vi fik vist at når mekanikken holder, har vi farten, vi kørte nogle rigtig hurtige prøver, men på grund af vores små uheld i løbet af dagen, fik vi aldrig lavet en god samlet placering.
Men på trods af alle de små uheld, vi havde, har det virkelig været en oplevelse at køre her på Bornholm.

TeamChef Peter Ackermann: Vi har haft en lidt svær dag, hvor tingene startede med ikke rigtig kørte for os, Kragh/Larsen kunne ikke finde den rytme, der er så afgørende for at komme godt fra start, og Pedersen/Grasson fra juniorholdet var ramt af uheld fra morgenstunden, og har virkelig kæmpet hele dagen for at gennemføre.
Vi fik kæmpet os tilbage, og jeg er meget tilfreds med vores resultat, der blev virkelig kørt stærkt i dag fra alles side, og, det er en meget stor tilfredshed, og se at tingene også fungere under pres.
Kragh/Larsen viste format, og kørte sig flot tilbage i rallyet, de kørte rigtig stærkt på prøverne over middag, Pedersen/Grasson viste i dag at de kan være med i DM feltet, og at de har den fart der skal til, de kørte nogle afsindige hurtige tider på enkelte prøver.
Vi har haft en fantastisk tur, noget som alle i teamet har set frem, og vi er meget imponeret over det kæmpe arbejde BMC har lagt i, at arrangere dette rally for os andre, vi ønsker alle i BMC og i særdeleshed deres formand Preben Andersen tillykke med et meget flot afviklet rally.

Nu køre vi hjem og forbereder os, på næste afdeling af DM, der skal afvikles i Jylland om 14 dage.

Vi ønsker Morten Karl tillykke med en meget flot sejr.

Venlig hilsen Peter Ackermann.
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


Rallynyt september 2007

tekst og foto: Allan Post


Klasse 3 – her skal vi finde generelvinderen af løbet nemlig Bjørn Wulff i hans gule Peugeot 106 Maxi, han er vild med denne prøve, og sejrede med 12 sekunder generelt til Claus Jensen – en magt demonstration.

Lars Kragh blev 2’er i klassen, og han viste også kørsel af høj klasse, og Corsa’en og Lars danner efterhånden et hurtigt makkerpar…


Klasse 5 – her vandt brødrene Henningsen i 106 Kitcar, og de fik let spil til sidst. Her udgik nemlig ellers hurtige Thomas Winther i hans 205’er, denne dag satte han de andre drenge i klassen grundigt til vægs, men desværre blev mødet med en sten skæbnesvangert for Thomas, for her led bagbroen slemme knubs, og herefter exit.

Hurtige Martin Pedersen fra Escobar knækkede en trækaksel i 2. heat, men fik kørt de resterende heat med maxtider –
og at stædighed kan betale sig, det viste resultatet. Selvom han sluttede sidst i klassen gav det point, og derved stadig førende i Mesterskabet.

(Læs hele artiklen som pdf her 3,75 Mb)


10. september 2007

Escobar racing til DM 3 på Bornholm.

Escobar racing v/Lars Kragh deltager lørdag den 15. september i Peugeot Rally 2007 på Bornholm.

Peugeot Rally 2007 danner rammen om 3. afdeling af DM, hvor Escobar racing vanen tro stiller op med begge biler.

DM 3. består af 137 kilometer hastigheds prøver, som formentlig vil blive en stor udfordring for alle. Det er med stor spænding for de fleste teams, at tage turen til Klippeøen.

Escobar racing kører fredag d. 14. septem-
ber mod Bornholm, sammen med resten af DM feltet, og glæder sig meget til at komme over, til nok en af de mest spænende DM afdelinger i år.

Escobar racing har begge biler klar til start, efter en grundig gennemgang af bilerne, der sidst kørte Yokohama afdelingen i Tåstrup d. 26. august, hvor det for Kragh/Larsen blev til en flot 2. plads i klassen, kan teamets mekaniker nu melde bilerne klar.

Escobar racing junior kører Pedersen/ Grasson der måtte halte sig igennem i sidste løb, med en delvis defekt gearkasse, har haft travlt siden Tåstrup. Der er siden blevet kæmpet for mekanikernes side.

1.Køre Martin Petersen: Jeg er utrolig glad for mine mekanikers hjælp, uden dem havde jeg ikke fået chancen for, at stille til start på Bornholm. Det er et løb jeg tror de fleste ser frem til. Nu må vi se hvor langt det holder, men mine mekaniker har virkelig kæmpet for at få os klar.

Teamchef Peter Ackermann: Vi glæder os meget til denne afdeling af DM, hele teamet har set frem til at komme til Bornholm, som for os bliver en utrolig spændende tur.

Vi håber og tror at det vil holde tør vejr, så
vi kan få kørt et godt og spændende løb.

Der er blevet kæmpet med at få vores Peugeot 106 kit car klar, og med teamet mekanikers store hjælp til at reparere gearkassen, er det lykkedes os at melde begge biler klar, Vi har ikke kunne reparere gearkassen optimalt, men håber at den vil holde, til udfordringerne på Bornholm.

Det betyder rigtig meget for hele teamet, at vi kan tager samlet af sted, så alle 13 mand får den samme oplevelse.

Venlig hilsen Peter Ackermann.
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


2. september 2007

Escobar racing kommer til Wika centret

Escobar racing v/Lars Kragh vil møde os med begge biler til Wika centrets åbning både fredag og lørdag.

Escobar racing, Danmarksmester i rally 2006, vil være at finde omkring Superbedst, og Shell med begge deres køre, både fredag og lørdag.

Escobar racing  er et stort rally team, som høre til i Køge med Lars Kragh, som også er bosiddende i Køge som teamejer for Escobar racing.

Teamet består af 2 biler, der begge deltager i både Yokohama mesterskabet, og i alle afdelinger af Danmarks mesterskabet i Rally.

Sidste år blev det 13 mand store team, både Danmarksmester i Gr. H. og vinder af Yokohama Mesterskabet 2006.

Escobar racing gør meget ud af at eksponerer deres sponsor, og har derfor sat hele weekenden af til at bakke op, om en af deres store sponsor, nemlig Shell på Gymnasievej i Køge.

Team ejer Lars Kragh: Vi gør altid meget ud af og eksponere vores sponsor. Det er rigtig rart at kunne bakke op om de virksomheder der har valgt at støtte vores racerteam, bl.a. Shell på Gymnasievej i Køge.

Venlig hilsen Peter Ackermann.
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


Dagbladet d. 27. august 2007

En god dag for Køge-teamet Escobar racing

Rallyteamet Escobar racing fra Køge fører forsat Yokohama-mesterskabet efter weekenden, hvor Lars Kragh trods punktering kørte en 2. plads hjem.

Køge: Køge-teamet Escobar racing ved Lars Kragh havde en god dag ved afviklingen af 3. afdeling af Yokohama-mesterskabet øst i rally i Tåstrup. En stor del af den danske rally-elite var mød frem, og de ca. 70 biler sørgede for, at der virkelig blev kæmpet om pladserne til denne velafviklede afdeling i Tåstrup. Escobar racing havde brugt sommerpausen på at forberede sig godt til at kunne forsvare deres to første pladser, de besad i begge klasser, som de deltager i. Det lykkes også for Escobar racing, at forsvare deres respektive pladser – og forsat føre i begge klasser.

Teamchef Peter Ackermann fortæller, at Lars Kragh/Jess Larsen havde rigtig god fart i bilen, og på trods af en punktering i første heat kørte de sig til en flot 2. plads i klassen.

2. kører Jess Larsen fortæller, at teamet havde besluttet sig for at kæmpe for mesterskabet, men samtidigt også køre med hovedet, da de har en travl periode foran med mange løb, på kort tid. – Vi vidste at,

det ville blive svært at kører fra Bjørn Wulff fra Nykøbing i hans Peugeot 106 maxi. Vi fik desværre ret i vores forventning, for Bjørn Wulff var flyvende i dag siger han.
Escobars anden bil med Martin Pedersen og Teddy Grasson fik en lidt frustreret dag, hvor der ikke var meget, som lykkedes. Teddy Grasson beretter, at teamet har brugt sommerpausen på bl.a. at renovere gearkassen – men det var ikke desto mindre lige nøjagtig den, der skabte problemerne i Tåstrup. Teamets dygtige mekanikere fik dog repareret bilen i tide, så den kunne fuldføre løbet og komme hjem med point nok til, at teamet stadig fører Yokohama mesterskabet.

Escobar racing går nu i gang med at forberede sig til 3. afdeling af DM, som sker på Bornholm den 15. september


26. august 2007

Escobar racing havde en god dag.

Escobar racing v/Lars Kragh havde en god dag ved afviklingen af 3. afdeling Yokohama mesterskabet øst som blev afholdt i Tåstrup.

Der var lagt op til et rigtigt godt race, hvor en stor del af den danske rally elite var mødt frem, for at vinde denne afdeling at Yokohama mesterskabet.

De ca. 70 fremmødte biler, som stillede til start, sørgede for at der virkelig blev kæmpet om pladserne til denne velafviklede afdeling i Tåstrup.

Escobar racing havde brugt sommer pausen på at forberede sig godt, til bl.a. at skulle forsvare deres to førstepladser, de besad i begge klasser som de deltager i.

Det lykkedes også for Escobar racing, at forsvare deres respektive plader, og føre stadig i begge klasser.

Lars Kragh og Jess Larsen kørte sig til en flot 2 plads i deres klasse, og var efter løbet meget tilfredse med deres placering.

2. køre Jess Larsen: Vi kom til denne afdeling med en forhåbning om at vi kunne gøre det godt, vi er begge to meget glade for denne afdeling, af Yokohama mesterskabet her i Tåstrup.
Vi havde besluttet os for at kæmpe for det, men samtidig også køre med hovedet, da vi har en travl periode foran os, med mange løb, på kort tid. Vi vidste det ville blive svært at køre fra Bjørn Wulff fra Nykøbing i hans Peugeot 106 Maxi. Vi fik desværre ret i vores forventning, for Bjørn Wulff var flyvende i dag.

Escobar racing anden bil med Martin Pedersen og Teddy Grasson, skulle opleve en lidt frustreret dag, hvor der ikke var meget som lykkedes.

 

2. køre Teddy Grasson: Vi har brugt sommerpausen på bl.a. at renovere vores gearkasse, men af en eller anden årsag, var det netop gearkassen der i dag skabt problemerne. Vi fik takket være vores gode mekanikere repareret bilen, så vi kunne fuldføre løbet og komme hjem med point nok til, at vi stadig føre Yokohama mesterskabet.

Escobar racing går nu i gang med at forberede sig til 3. afdeling af DM, som bliver afviklet på Bornholm d. 15 september.

Team Chef Peter Ackermann: Vi havde en rimelig god dag i dag. Vores mål var stadig at føre i begge klasser som vi deltager i, når vi havde kørt dagens afdeling, og det lykkedes for os. Kragh/Larsen havde rigtig god fart i bilen, og på trods af en punktering i første heat, kørte de sig til en flot 2.plads i klassen.

Pedersen/Grasson var ramt af uheld fra starten af, og det lykkedes kun lige at fuldføre løbet. Vi har besluttet at sende den nyrenoverede gearkasse, som skabet problemerne videre til Michael Springer som er specialist i denne type gearkasse.

Vi begynder nu at koncentrere os om DM 3 på Bornholm som hele Escobar racing ser meget frem til.

Vi ønsker Bjørn Wulff tillykke med en suveræn og fortjent sejr.

Venlig hilsen Peter Ackermann.
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


22. august 2007

Escobar racing er godt forberedte

Escobar racing v/Lars Kragh er klar til 3. afdeling af Yokohama mesterskabet der bliver afviklet på søndag.

Escobar racing har efter deres succesfulde weekend i juli måned ved NCC Rallysprint i Nyrand ved Kalundborg, hvor teamet kørte sig til en flot 2. plads generelt til Lars Kragh, og en ikke mindst lige så flot klasse sejr, og fornem 15. plads generelt til Martin Pedersen, forberedt sig til anden del af rallysæsonen, ved at sørge for at begge biler er i tip top stand.

Escobar racing brugte også weekend i Kalundborg i juli måned, til at vise deres sponsorere hvordan teamet virker under et Rallysprint, og stor set alle sponsorerer mødte op,og fik sammen med resten af teamet en fantastisk dag.

Sponsor John Jørgensen fra: Vognmand John Jørgensen Aps: Vi havde en rigtig god dag sammen med Escobar racing, det var virkelig sjovt at se hvordan teamet arbejder under sådan et type løb.

Jeg er meget imponeret over hvor seriøse alle i teamet er, og hvordan de virkelig brænder for det de laver.

Vi oplevede at være med helt inde i teamet, og så hvordan tingene fungere, og en del af os, fik oven i købet en køretur af kørerne i deres biler, det var en oplevelse jeg sent vil glemme, vi har følt os rigtig velkommen, og er rigtig glade for at være en del af Escobar racing.

Sponsor Hans Chr. Jensen fra Wimmers Multiservice: Vi har sponseret en del Rallyteams igennem tiderne, hver team gør det godt på deres måde, men Escobar racing gør det rigtig godt, ikke mindst eksponering af os sponsorer.

Vi har det særdeles godt med at støtte Escobar racing, for vi får virkelig noget igen, der er tillige en utrolig stor gæstfrihed i teamet af alle, hvilket vi godt vil støtte.

På søndag gælder det så om at forsvare de første pladser som begge Escobar racings biler besidder i øjeblikket i deres respektive klasser.

Team Chef Peter Ackermann: Vi har haft en god sommerferie, med en rigtig god weekend ved Rallysprintet i Nyrand hvor vi fik vist "Escobar flaget" på fornemmeste vis.

Vi er nu klar til at tage hul anden del af sæsonen med 3. afdeling af Yokohama mesterskabet øst.

Vi fører i begge de klasser vi køre i, vi vil gøre alt hvad vi kan for at sørge for, at vi også føre dem når vi tager hjem på søndag, vi ved at der er rigtig mange fine biler, og super gode kører der stiller op på søndag, men vi er godt forberedte.

Banen vi skal køre på er begge vore kører glade for, de ved godt at der skal køres til, for at være med fremme, men der ligger også en travl periode med 5 løb inden for de næste par måneder foran os, så der skal også køres med hovedet.

Informationer om løbet på søndag kan ses på www.bmc-rallysport.dk

Venlig hilsen Peter Ackermann.
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


19. august 2007

Escobar junior racing viste frem på "Biler på Lerchenborg 2007"

Escobar junior racing vist der bil frem på udstillingen, der bl.a var arrangeret af KOMO. Der blev vist frem fra få til mange hestekræfter samt nye og gamle biler. Et par hyggelige dage med godt vejr. Se lidt flere billeder under "Galleri"

15. august 2007

Escobar med til "Biler på Lerchenborg 2007" den 18. og 19. august 2007

Martin Pedersen fra Escobar racing kommer til biludstillingen ”Biler på Lerchenborg”. 

Kalundborg Automobilhandlerforening og KOMO, Kalundborg og Omegns Motorklub byder velkommen til biludstillingen ”Biler på Lerchenborg”.  Det er 12. gang de efter aftale med greve Christian Lerche-Lerchenborg tager slottets park og slotsplads i brug til dette formål. 

Escobar racing vil med deres lokale junior køre: Martin Pedersen være at finde på standen, som KOMO har for deres lokale rally kører.

Udstillingen i år tegner til at blive den hidtil største. Indtil nu har 22 bilmærker meldt deres ankomst. Men udover de nye biler vil der være en række aktiviteter bl.a. en speciel afdeling for campingvogne i den tidligere Rosenhave.  De bornholmske kunsthåndværkere og leverandører af bornholmske madspecialiteter kommer tilbage til stalden

I parken vil der som tidligere også være en del stande for firmaer, der henvender sig til det brede publikum, som traditionelt besøger "Biler på Lerchenborg".  

Udover de mange nye biler bliver der lejlighed til at se mange spændende veteranbiler, idet en række klubber allerede har meldt deres ankomst. For børnene bliver der nok at tage sig til bl.a. i hoppeborge og hurlumhejhus.  Der bliver bueskydning og mulighed for at ride

 

på heste og køre på små ATV køretøjer.  En række spotsklubber giver opvisning.  Blandt andre vil sejlklubben demonstrere sejlads med optimistjoller på søen, hvor der også bliver lejlighed for de yngre gæster til at prøve selv. 

Arrangørerne arbejder stadig med at arrangere en række aktiviteter for publikum.  De forventer derfor, at også dette års "Biler på Lerchenborg" bliver et udflugtsmål for hele familien.  I 2005 besøgte knap 10.000 mennesker udstillingen.  Og publikum kommer fra store dele af Sjælland.

Se mere på: http://www.bilerpaalerchenborg.dk/

Venlig hilsen Peter Ackermann
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


Motor-magasinet nr. 25 - august 2007

Jubilaren vandt

Et af dansk bilsports mest klassiske løb, NCC Rallysprint 2007 ved Kalundborg, der i år blev afviklet for 25. gang, blev vundet af en anden jubilar, nemlig den regerende tredobbelte rallymester Ib Kragh, mekanikermester i Juelsminde.

Det var fjerde år i træk, at Ib Kragh, Renault Clio Super 1600, vandt dette løb, og netop i år har han kørt rally i 25 år. Sejren blev sikret med et forspring på frem sekunder til Lars Kragh, Køge, Opel Corsa Super 1600, mens tredjepladsen gik podieplads med et forspring på kun en hundrededel af et sekund til Mats Andersson, Sverige, Proton Saria. En sjælden bil i Europa, der kommer fra Malaysia.

Ib Kragh har i øvrigt inviteret til festlig
sammenkomst for sponsorer og venner med indlagte konkurrencer i Kongensbro ved Munck Asfalt lørdag den 25. august fra kl. 12.00
(Læs hele artiklen som pdf her 3,76 Mb)

RallyNyt august 2007

Forsiden viser denne gang:
Lars Kragh til NCC
foto: nitt-foto.dk

 

Køredragt til Dansk Rally Forening

Lars Kragh fra Escobar racing har den glæde at give Dansk Rally Forening hans gamle køredragt. Lars har kørt rally i 21 år. Sidste år, endda på Lars’ 20 års deltagen i dansk rally, blev Lars Kragh Danmarks Mester i gruppe H. Lars Kragh havde gemt hans gamle køredragt, fra den tid hvor han kørte for Citroen Europa Rally Team via Citroen Danmark, i en Citroen AX gruppe N bil, og senere gruppe A.


Lars Kragh: ” Denne køredragt har jeg vundet rigtig mange sejre i, og jeg er da kun glad for at Dansk Rally Forening kan bruge den til prøv rally osv. Jeg vil da håbe, hvis der er andre kører som har en gammel køredragt til t ligge derhjemme, som de ikke bruger mere, kunne den jo gives til DRF”.

Et tyndt jubilæum i Nyrand

… Ser man på DM feltet anno 2007 så skulle der være mulighed for et stærkt felt, men det blev til en tynd kop te hvad topkørerne angik – idet kun 23 års jubilaren i sprintet Ib Kragh, Johnny Pedersen og Lars Kragh var mødt frem …

… Men meget vand er løbet over vejen siden, og i 2007 udgaven var favoritterne Ib Kragh i Clio Super 1600 og Preben Andersen i hans brutale BMW M3, men en løs ventil i topstykket gjorde at Preben i 12. time måtte melde afbud. Og sagt med det samme – Ib Kragh var total suveræn, og han blev for fjerde gang i steg en værdi vinder af dette sprint, og i dette i super flot vejr. Lars Kragh blev en flot 2’er, og viser fremgang i af hastighed i Corsa’en, mens 3. pladsen lidt overraskede blev Henning Fabricius foran Mats Andersson …

En dejlig dag i Sorø

…  Heat 2: Her tog Martin Johansen sig sammen og satte dagens total hurtigste tid, og igen var BMW’en fra Bornholm 2. hurtigst, tæt forfulgt af en aggressiv Brian Madsen. Bjørn Wulff viste at han har fart i bilen, og lå tæt op af de e3 hurtigste. Derefter fulgte bl.a. en hurtig Lars Kragh, og Johnny Pedersen – Johnny skulle bruge bilen til et rally i Frankrig weekenden efter…

… Heat 4: … I den lille klasse kørte Martin Pedersen fra Escobar teamet en kanontid og hjemkørte en fortjent 1. plads i klassen i dagens race foran Kasper Rasmussen…
… Preben Andersen blev forsinket meget af Niki Bjerg som holdt på tværs hvor man går af gruset i et vinkelsving, men selvom han havde muligheden for en omkørsel, så sparede han materiellet og vandt BMW fighten med sølle 0,7 sekund. Lars Kragh havde nu også fundet farten, og var i finaleheatet helt tændt, og i det generelle TOP3 resultat var der kamp til sidste meter…

(Læs alle artiklerne som pdf her 34 Mb)


dagbladet 23. juli 2007

Escobar nr. 2 efter stærk indsats

Begge Escobar racings biler leverede toppræstationer ved weekends store Rallysprint.

Køge/Svebølle: Den forsvarende mester, Ib Kragh havde på forhånd udnævnt Lars Kragh og Køge-teamet Escobar racing som en af sine farligste konkurrenter forud for weekendens store rallybegivenhed, NCC Rallysprint ved Kalundborg.
Og han fik ret, for det klassiske rallysprint i Nyrand med 83 tilmeldte biler og mange tilskuere blev en succes for Escobar racing, da Lars Kragh vekslede de seneste års fjerdepladser til en anden plads efter den forsvarende mester i år.
-  Jeg havde sat mig selv lidt under pres, da vi før løbet gik ud og sagde, at jeg kørte efter at ende på  podiet. Vi fik sat bilen rigtigt op, og jeg er utrolig glad for min andenplads. Jeg var godt klar over fra starten af løbet, det ville blive meget svært at gøre noget ved IB Kragh i hans Renault Clio – både Ib og hans bil er fantastisk gode, men at det skulle blive at det skulle blive til en andenplads er rigtig dejligt, siger Lars Kragh efter løbet.

Der var budt op til godt race, da både den 3 dobbelte Danmarksmester, og vinder af NCC Rallysprint 3 gange i træk Ib Kragh, samt

den meget potente BMW M3 med Preben Andersen fra Bornholm bag rattet, havde tilmeldt sig NCC Rallysprint. Desværre for Preben Andersen ville vognen ikke helt somhan ville, og han måtte derfor melde afbud inden løbet startede. Mats Anderson fra Sverige sidste års nr. 3 stillede også op i hans meget hurtige Proton Satira.
Escobar racing stillede op igen med begge biler, bilerne havde efter Rallysprintet i Sorø hvor Martin Pedersen og Teddy Grasson fik en flot klasse sejr med hjem, og Lars Kragh og Jess Larsen kæmpede sig til en god 4. plads gennemgået de fornødne reparationer så billerne igen stod 100 procent klar.

Og Martin Pedersen fulgte fint op på Lars Kraghs succes da han vandt sin klasse i sin Peugeot 106 KitCar samt sluttede på en flot 15. plads generelt ud af 83 tilmeldte.
- Jeg er meget glad for min klassesejr, det var fedt at kunne gentage succesen fra Sorø, at jeg så skulle ende med at blive nr. 15 generelt er meget bedre end jeg havde regnet med. Vores mekaniker havde givet mig en rigtig god bil til dette løb, den kørte perfekt i hele finalen, på dette meget forskellige underlag, fortalte Martin Pedersen om indsatsen.
Også teamchef Peter Ackerman havde grund til at være tilfreds: Det har været en fantastisk dag for Escobar racing, vores 2. plads til Lars og vores klasse sejr til Martin, er for os en kæmpe forløsning, vi havde forberedt os meget grundigt, og ville gerne gøre en god figur i dette klassiske Rallysprint, men Martins 15. plads generelt er en kæmpe præstation.

(Læs hele artiklen som pdf her 1,89 Mb)


22. juli 2007

Escobar racing fik stor succes ved NCC Rylly sprint.

Escobar racing v/Lars Kragh fik stor succes i weekendens NCC Rally sprint, der blev afholdt for 25. gang i Nyrand grusgrav, ved Kalundborg.

NCC Rally sprint i Nyrand er en klassiker, og det kunne også se på det store felt med 83 tilmeldte biler.

Kalundborg og Omegns Motorklub stod igen for et meget velafviklet Rallysprint, som igen i år var der rigtig mange tilskuere der havde valgt at bruge dagen på at se noget rigtig godt motorløb, på denne publikums venlige bane i Nyrand.

Escobar racing stillede igen op med begge biler, bilerne havde efter Rallysprintet i Sorø hvor Martin Pedersen og Teddy Grasson fik en flot klasse sejr med hjem, og Lars Kragh og Jess Larsen kæmpede sig til en god 4. plads gennemgået de fornødne reparationer så billerne igen stod 100 % klar og i orden.

Der var budt op til godt race, da både den 3 dobbelte Danmarksmester, og vinder af NCC Rallysprint 3 gange i træk Ib Kragh, samt den meget potente BMW M3 med altid hurtige Preben Andersen fra Bornholm bag rattet, som havde tilmeldt sig NCC Rallysprint. Desværre for Preben Andersen ville BMW M3 ikke helt som han ville, og han måtte derfor melde afbud inden løbet startede. Mats Anderson fra Sverige sidste års nr. 3 stillede også op i hans meget hurtige Proton Satira.

Escobar racings team ejer: Lars Kragh havde før start sagt at han ville bytte de sidste to års 4. pladser ud med en podiet plads.

Escobar racings fik til fulde deres ønsker opfyldt da teamet slutte med en meget flot 2. plads i det generelle klassement til Lars Kragh i sin Opel Corsa Super 1600, og endnu en klassesejr til Martin Pedersen i sin Peugeot 106 Kit Car, der og så sluttede på en fantastisk flot 15. plads generelt ud af 83 tilmeldte.

Teamejer og 1. Køre Lars Kragh: Jeg havde sat mig selv lidt under pres, da vi før løbet gik ud og sagde: at jeg kørte efter at ende på podiet.

foto: nitt-foto.dk

Vi fik sat bilen rigtig godt op, og der skal lyde en rigtig stor tak til alle gutterne i teamet for deres store arbejde, jeg føler nu vi bevæger os i den rigtige retning med bilen.

Jeg er utrolig glad for min 2. plads, jeg var godt klar over fra starten af i løbet, det ville blive meget svært at gøre noget ved Ib Kragh i hans Renualt Clio, både IB og hans bil er fantastisk gode. Men at det skulle blive til en 2. plads er rigtig dejligt.

1. Køre Martin Pedersen: Jeg er meget glad for min klassesejr, det var fedt at kunne gentage succesen fra Sorø, at jeg så skulle ende med at blive nr. 15 generelt er meget bedre end jeg havde regnet med. Vores mekaniker havde givet mig en rigtig god bil til dette løb, den kørte perfekt i hele finalen, på dette meget forskellige underlag, hvor det er et stort kompromis.

TeamChef Peter Ackerman: Det har været en fantastisk dag for Escobar racing, vores 2. plads til Lars og vores klasse sejr til Martin, er for os en kæmpe forløsning, vi havde forberedt os meget grundigt, og ville gerne gøre en god figur i dette klassiske Rallysprint.

Martins 15. plads generelt er en kæmpe præstation.

Hele teamet har fungeret optimalt, og alle i Escobar racing har været med til at det blev en meget speciel weekend for os.

Vi har samtidig haft den glæde, at kunne invitere vores sponsorere til Kalundborg, til nogle rigtig gode oplevelser, og det var dejligt at se at vores bagland mødte så talstærkt op for at støtte os.

Vi skylder en stor tak til alle i teamet, og deres familier bag dem, for al den hjælp, og opbakning de har vist os, også i denne weekend.

Vi ønsker Kongen af NCC Rallysprint Ib Kragh, og hans dygtige team tillykke med sejren, og tak for en god kamp.

Venlig hilsen Peter Ackermann.
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge

Tak til Dansk Rally Forening for tiderne.

Tiderne kan ses her hos på rallyinfo.dk


Bilsport – 22. juli 2007

Jubilar vandt jubilæumsudgaven af NCC RallySprint

Et af dansk bilsports mest klassiske løb blev lørdag eftermiddag afviklet i sin 25. udgave. Det var NCC RallySprint 2007 i den store grusgrav i Nyrand ved Kalundborg, og jubilæumsudgaven endte med en sejr til en anden jubilar. Det var den regerende tredobbelte Danmarksmester i rally, Ib Kragh, Juelsminde, som kunne vinde løbet for fjerde gang i træk i det, der også er hans sæson nummer 25 i dansk rallysport.

”Da jeg så deltagerlisten, var jeg godt klar over, at det ville være svært,” fortæller vinderen om sin frygt for ikke at kunne gentage sejren. ”Både Preben Andersen og Lars Kragh er stærke til denne type løb, og de viste også gode takter sidste år, mens det var første gang, at jeg skulle køre med min nye bil på dette ujævne underlag, så jeg var ikke klar over, hvordan den reagerede på prøven. Men det viste sig, at bilen kører perfekt her.”

Før ham har Jens Ole Kristiansen (1984-1986), Jan Mortensen (1993-1995) og Jens Mulvad (1999-2001) også tidligere scoret hattrick i den vestsjællandske grusgrav, men med årets sejr nåede Ib Kragh op på fire sejre i træk, og det er første gang, at det er sket. Sejren blev sikret med et forspring på lidt mere end fem sekunder til Lars Kragh, Køge.

”Efter det andet heat var jeg klar over, at jeg kunne vinde igen, hvis jeg ikke lavede nogen fejl, for jeg havde kørt på samme tid som i mit første heat, mens de andre kørte langsommere,” forklarer Ib Kragh. ”Det viste sig også at passe, for mine tre bedste heats kørte jeg alle på tider på 2.53 med nogle få tiendedele i mellem dem.”

De to kørere, som Ib Kragh henviste til anden- og tredjepladsen, var om end endnu lykkeligere for deres placeringer på podiet.

 

 
”Jeg er rigtig, rigtig glad, for det er svært at slå Kong Kragh i Gammelrand. Selv om jeg selv hedder Kragh, så er Ib Kragh en erfaren herre, der er rigtig dygtig. Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at ødelægge hans dag, men det gik ikke. Men mit mål blev indfriet, for jeg har haft to gange, hvor jeg er blevet nummer fire her i løbet, og jeg blev også nummer fire for tre uger siden i Sorø, så jeg havde min motivation, og jeg indfriede mit mål,” siger løbets toer, Lars Kragh.

Tredjepladsen gik til Henning Fabricius, Frederiksværk, der som løbet skred frem blev bedre og bedre i sin Mitsubishi Lancer Evo 6. Da man gik i gang med sidste heat, stod kampen om tredjepladsen mellem ham, Mats Andersson, Sverige, og Kenneth Petersen, Svinninge, og det endte med, at Henning Fabricious, som tog den sidste podieplacering med mindst mulige margen – en hundrededel af et sekund!

”Jeg er stolt af tredjepladsen generelt, for det var så tæt. Det var racerløb for alle pengene,” sagde en jublende Henning Fabricius. ”Jeg havde en intens kamp med Kenneth Petersen, hvor jeg håbede på, at vi kunne slå ham i klassen. Det gjorde vi, men jeg var ikke klar over, at vi også blev nummer tre sammenlagt. Efter sidste heat var jeg gået hen for at checke opslagstavlen, men jeg hørte så over højttaleren, at de kaldte mig til præmieoverrækkelse, for så var jeg nødt til at vende om, for jeg skulle have min bil med.”

Tiderne kan ses her

Udsendt på vegne af
Kalundborg og Omegns Motorklub
/ Morten Alstrup


NCC-rallysprint programmet

Dagbladet 18. juli 2007

Rally i grusgraven.

I weekenden deltager Køge-teamet Escobar racing i rallysprint i Nyrand som en af favoritterne.

Køge: Den 20. – 21. juli tager Escobar racing v. Lars Kragh til det kendte og meget populære rallysprint i NCC grusgraven i Nyrand. Køge-teamet stiller til start med begge biler og glæder sig meget til at komme op i de kendte omgivelser i grusgraven i Nyrand, hvor Escobar mange gange har klaret sig godt.
Teamet vil samtidig benytte lejligheden til at vise deres sponsorer, hvordan Escobar racing fungere under et rallysprint. Der vil også blive mulighed for, at udvalgte kan komme med ud og prøve en tur i en af de
to biler, som Escobar racing har.
Stærkt fra starten
- Det er rigtigt sjovt at køre i grusgraven,
og der kommer som regel rigtig mange, både gode kørere og hurtige biler. Banen er meget publikumsvenlig og løbsarrangørerne plejer at stå for et rigtigt vellykket arrangement for både deltagere og publikum. Vores biler er klar, og vi ved, at man skal køre stærkt fra starten for at være med. Martin Pedersen skal ud og kvalificere sig allerede fredagen, og vi håber, at det lykkes ham at komme imellem de startende om lørdagen. Vi ser frem til et par gode dage, og håber at vejret vil vise sig fra den bedste side og lade solen skinne over Nyrand siger Lars Kragh.
Sidste års vinder af DM samlet, Ib Kragh har i øvrigt udtalt at Lars Kragh hører til hans farligste rivaler blandt de ca. 60 deltagende teams.

(Læs hele artiklen som pdf her 2,77 Mb)

rallyinfo.dk 18. juli 2007

Danmarksmester vil på podiet ved NCC RallySprint

I 2005 blev han nummer fire i NCC RallySprint. Den samme placering opnåede han sidste år, men nu har Lars Kragh, Køge, fået nok. I årets løb, som fredag og lørdag afvikles for 25. gang, vil han med helt frem i kampen om de store pokaler og gode præmiepenge ved det traditionsrige motorløb i NCCs store grusgrav i Nyrand ved Kalundborg.

”Jeg har en placering, jeg skal have indhentet. Jeg er rimeligt træt af to år i træk at blive firer. Jeg kan nok ikke vinde, men det er tredjepladsen vi kører efter,” siger Lars Kragh. Køreren fra Escobar Racing er dog vant til at vinde. Sidste år sikrede han sig således Danmarksmesterskabet for de ældre, tunede biler i en Opel Kadett GTE, men i år er den bil blevet udskiftet med en lille, men mere end vågen Opel Corsa Super 1600, som sidste år blev kørt til en andenplads i Danmarks Idræts Forbunds Danmarksmesterskab i rally.

”Vi kører efter en tredjeplads generelt i rallysprintet, men det kan godt være, at jeg bliver skuffet, for Corsaen har ikke teet sig helt, som vi havde forventet,” indrømmer Lars Kragh. ”Jeg er egentlig glad for at komme i Super 1600-klubben, for de andre i klassen er gode til at øse ud af deres erfaringer. Corsaen er jo en ny bil for os, og det kræver noget tilvænning at bremse senere og dreje mere skarpt om hjørnerne.”

Netop at bremse sent og dreje skarpt om hjørnerne, er noget af det, som deltagerne i det 25. NCC RallySprint skal mestre, hvis de vil til tops og have del i de 17.500 kroner, der er til deling mellem de tre bedste i generalklassementet. De skal igennem fire heats, hvor det gælder om at køre på absolut hurtigste tid på den 1,4 kilometer lange strækning, der i grusgraven veksler mellem lige, hurtige stræk på asfalt og grus, utilgivelige chikaner og kombinationer med skarpe sving og hop.

foto: nitt-foto.dk

”Der er jo mange deltagere, og der bliver hård konkurrence om placeringerne,” siger Lars Kragh. ”Sidste års vinder Ib Kragh er jo godt kørende. Preben Andersen fra Bornholm gør det godt i sin BMW, og så er der jo også nogle hurtige udlændinge. Her er Mats Andersson jo rigtig hurtig, men hvis det bliver tørvejr, så tror jeg, at Super 1600-bilerne fra min klasse bliver de hurtigste, men man skal heller ikke afskrive firhjulstrækkerne.”

Men selv om der både er penge og ære på højkant i den 25. udgave af NCC RallySprint, så er slutplaceringen nu ikke det eneste saliggørende. Det drejer sig også om de forhold, som den bliver sikret under.

”Hvis man kan køre hjem med en pokal med nummer et på, og det har været let, så er det én ting, men det er noget andet, hvis konkurrencen har været rigtigt hård, og man får en pokal med et tretal på. Så er det faktisk bedre,” siger Lars Kragh forud for weekendens udfordringer. ”Og jeg tror godt, at jeg kan blive nummer tre i det selskab.”

/ Alstrup

(Læs hele artiklen som pdf her 1,3 Mb)


Dagbladet 18. juli 2007

Rallyteam får lokal støtte

Køge: Køge rally-teamet Escobar racing v. Lars Kragh har netop afsluttet en aftale, om støtte fra Glenco A/S, som meget gerne vil bruge Escobars to biler, som et reklame-
fremstød for Glencos aktiviteter i lokalområdet ved Køge.
Glenco løser opgaver inden for alle installationsfag og samler flere tekniske installtionsfag i en og samme entreprise. Som f.eks. el, VVS, køling, ventilation, sprinkler og automation eller blot nogle af disse fag. Glenco har blandt andet afdelinger i både Køge og Hvidovre og udbygge Køge afdelingen.
Vi er virkelig glade for den støtte vi får fra Glenco A/S, Der er rigtig dejligt at
se, at vores arbejde med eksponering af sponsorer, giver grobund for at nye sponsorer vælger at støtte os. Vi er med på topplan, i en meget dyr sport, så det er godt at de lokale i Køge og omegn vælger at arbejde sammen med os om at dyrke rallysporten på dette niveau, siger teamchef Peter Ackermann.
Escobar har vundet DM 2006 for gruppe H samt Yokohama mesterskabet 2006 i 1601 -2000 ccm.

vistar

(Læs hele artiklen som pdf her 417 Kb)

rallyinfo.dk 17. juli 2007

Mange lokale kørere til start i NCC RallySprint 2007

... Mens Henrik Jensen har deltaget i NCC RallySprint mange gange, så er Martin Pedersen, Kalundborg, en af de forholdsvis nye kørere i feltet. Alligevel er rallysprint-banen i Nyrand allerede en klar favorit hos ham.

”Det er nok den rallysprintbane, jeg bedste kan lide. Sidste år kunne vi følge det hurtigere kitcars, selv om vi kørte i en gammel bil, så banen ligger rigtigt godt til os,” siger Martin Pedersen, som får tolv konkurrenter i klassen for biler op til
1400 cm3.

”Dem, der var foran os sidste år til rallysprintet, er også med i år, men samtidigt har vi fået en bedre bil, så jeg går efter et topresultat, eftersom vi for nylig vandt i Sorø. Vi går efter en top 3-placering, men vil helst have en sejr, for det jo det store løb for os i lokalområdet, så man sætter sig rigtig godt op til det.”

 / Alstrup

(Læs hele artiklen som pdf her 637 Kb)


17. juli 2007

Escobar racing ser frem til NCC Rally Sprint 2007 i Nyrand.

foto: nitt-foto.dk

Escobar racing v/Lars Kragh ser frem til det kendte og meget populære rally sprint i NCC grusgraven i Nyrand d. 20-21 juli.

Escobar racing stiller til start med begge biler, og glæder sig meget til at komme op i de kendte omgivelser i grusgraven i Nyrand, hvor teamet mange gange før har klaret sig rigtig godt.

Teamet vil samtidig benytte lejligheden til at vise deres sponsor hvordan Escobar racing fungere under et Rallysprint, der vil også blive mulighed for at udvalgte kan komme med ud og prøve en tur, i en af de to biler som Escobar racing har.

1. Køre og team ejer Lars Kragh: Vi er klar, og hele teamet glæder sig meget til at komme til Nyrand, det er rigtig sjovt at køre i grusgraven, og der kommer som regel rigtig mange, både gode kører, og hurtige biler.

Banen er meget publikums venlig og, løbs arrangørerne plejer at stå for et rigtig vellykket arrangement, for både deltager og publikum.

Vores biler er klar, og vi ved at man skal køre stærkt fra starten af for at være med,

Martin Pedersen skal ud og kvalificere sig allerede om fredagen, og vi håber at det vil lykkedes ham at komme imellem de startende om lørdagen.

Vi ser frem til et par gode dage, og håber nok som alle andre at vejret vil vise sig fra den bedste side, og lade solen skinne over Nyrand.

Venlig hilsen Peter Ackermann.
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge

foto: janni-foto.dk

 


Bilsport – 16. juli 2007 – NCC RallySprint i Nyrand

Hvem vinder Jubilæumsudgaven af NCC RallySprint?

Et af Danmarks mest traditionsrige motorløb kan i år fejre jubilæum. Det er NCC RallySprint, som i år køres for 25. gang den 20.-21. juli. Det kommer som så mange gange før til at foregå på NCCs store arealer i Nyrand øst for Kalundborg, hvor deltagerne bliver udsat for et bredt spektrum af udfordringer fra sving og chikaner på løst underlag til hurtige asfaltstræk.

Som så mange gange før kommer der til at være kamp til stregen om sejren, ja, måske endda endnu mere end tidligere, for det er ikke bare de 10.000 kroner, som vanker til vinderen, der gør kampen hård. For hvilken rallykører med respekt for sig selv vil ikke have sit navn med som det 25. på listen over tidligere vindere af NCC RallySprintet?

”Hvis jeg selv kunne få lov til at bestemme, så vil jeg da gerne vinde det igen,” siger Ib Kragh, Juelsminde. Han har vundet løbet de sidste tre år i træk, men modstanden bliver hård. Fra Sverige dukker Mats Andersson atter op med sin Proton Satria, der ikke ligner nogen fuldblodsracerbil, men som med svenskeren bag rattet har været lynende hurtig og konstant med i kampen om podiepladserne i de sidste sæsoner. De to seneste års nummer fire i NCC RallySprint, Lars Kragh, Køge, banker ligeledes på for at komme med i det eksklusive selskab. Men måske kommer vinderen denne gang måske for første gang nogensinde fra Bornholm?

”Jeg regner med at vinde generelt,” kommer det resolut fra Preben Andersen, Rønne. ”Jeg har givet Ib Kragh klar besked om, at nu er det min tur til at vinde, og da vi dystede sammen sidst i Kongensbro, slog jeg ham da også!”

ved, at jeg har bilen til det efter at have vundet alle de andre rallysprints rundt omkring. Vi går i hvert falder efter generalsejren.”

Den indledende del af årets NCC RallySprint 2007 starter i år fredag aften den 20. juli. Her køres de to første af i alt fire indledende heats, hvor de useedede kørere skal kæmpe om kvalifikationenen til finalerne. Lørdag formiddag køres de to sidste indledende heats, og så går det ellers løs med de fire finaleheats lørdag eftermiddag fra klokken 13.30.

Korte fakta

Årets udgave af NCC RallySprint 2007 er det 25. i rækken, og det gør dermed løbet til et af de mest traditionsrige i dansk motorsport. · Fredag aften og lørdag formiddag deltager de useedede kørere i RallySprint Trofæet, der dels er en konkurrence i sig selv, dels er kvalifikationsrunde til de fire finaleheats, der køres lørdag eftermiddag. · I finaleheatene, der er afgørende for NCC RallySprint 2007, møder de en række seedede kørere fra ind- og udland. · På Kalundborg og Omegns Motorklubs hjemmeside – www.komorally.dk – kan man læse mere om NCC RallySprint 2007.

Foreløbig tidsplan

Fredag den 20. juli 2007

19:00 RallySprint Trofæ                              Start på det første af fire kvalifikationsheat for ikke-seedede danske deltagere til lørdag eftermiddags NCC RallySprint 2007.

20:00 RallySprint Trofæ                              Start på det andet af fire kvalifikationsheat for ikke-seedede danske deltagere til lørdag eftermiddags NCC RallySprint 2007.

Lørdag den 21. juli 2007

10:00 RallySprint Trofæ                              Start på det tredje af fire kvalifikationsheat for ikke-seedede danske deltagere til lørdag eftermiddags NCC RallySprint 2007.

11:00 RallySprint Trofæ                              Start på det fjerde af fire kvalifikationsheat for ikke-seedede danske deltagere til lørdag eftermiddags NCC RallySprint 2007.

12:30 Prøv rally                                          Mulighed for tilskuerne for at få en tur i passagersædet hos en hurtig rallykører.

13:00 RallySprint Trofæ                              Præmieoverrækkelse

13:30 NCC RallySprint 2007                      Start på 1. finaleheat

14:30 NCC RallySprint 2007                      Start på 2. finaleheat

15:30 NCC RallySprint 2007                      Start på 3. finaleheat

16:30 NCC RallySprint 2007                      Start på 4. finaleheat

17:30 NCC RallySprint 2007                      Kåring af vinderen

19:00 NCC RallySprint 2007                      Præmieoverrækkelse

 

I sin tunede BMW M3 (nærmest billedet) satser Preben Andersen på at komme til tops i NCC RallySprint 2007, vinde generalsejren og hjemtage de 10.000 kroner, som går til vinderen.

 

Resultatlisten for sidste års NCC RallySprint kan imidlertid blot fortælle om en beskeden tolvteplads for den bornholmske rallykører, men det ser han ikke som noget reelt pejlemærke.

”Sidste år var det første, hvor jeg kørte i min BMW, og det krævede lige nogen tilvænning efter otte sæsoner med baghjulstræk, men jeg ved, at jeg nu har bilen til at vinde, og af de ni løb, jeg har kørt i år, har jeg da også vundet de syv, og dem jeg ikke har vundet, er løb, hvor jeg har begået fejl. Det har i hvert fald ikke været bilens skyld,” siger Preben Andersen med henvisning til sin BMW M3. Det er en af motorsportens mest klassiske racer- og rallybiler, og med mere end 300 hestekræfter, træk på baghjulene og et imponerende lyd bliver den et sand hit for publikum ved NCC RallySprint. Og forhåbentlig også for Preben Andersen.

”Det må bare ikke blive vådt, for så kan jeg ikke overføre alle mine hestekræfter,” slår han fast. ”Men jeg har en rimelig hurtig god gearing i min bil, godt med heste og den trækker rimeligt godt i alle gear, så jeg


16. juli 2007

Escobar racing v/ Lars Kragh har lavet sponsor aftale med Glenco A/S

Escobar racing v/Lars Kragh har netop afsluttet en aftale, omkring støtte fra Glenco A/S, som meget gerne vil bruge Escobar racing´s to biler, som et reklame fremstød for Glenco´s aktiviteter i lokal området ved Køge.

Med Totalteknik fra Glenco behøver du kun en leverandør.

Glenco løser opgaver inden for alle installationsfag - sammen eller hver for sig. Flere af fagene dækker vi selv, mens andre dækkes af solide samarbejdspartnere, der efterlever Glenco's krav til kvalitet og præcision

Hvad er Totalteknik?

Glenco kalder det Totalteknik, når Glenco samler flere tekniske installtionsfag i en og samme entreprise. Det er f.eks. el, VVS, køling, ventilation, sprinkler og automation eller blot nogle af disse fag.

Glenco har blandt andet afdelinger i både Køge og Hvidovre. Glenco vil meget gerne udbygge Køge afdelingen, med det store potentiale der er, og bliver omkring Køge i disse år.

Teamchef Peter Ackermann: Vi er virkelig glade for den støtte vi får fra Glenco A/S, med den nye aftale, er det rigtig dejligt at
se vores arbejde med vores eksponering af sponsor, giver grobund for at nye sponsor vælger at støtte os. Vi er med på top plan,
i en meget dyr sport, så det er dejligt at de lokale i Køge og omegn vælger at arbejde sammen med os, om at dyrke rally sporten på dette niveau.

Venlig hilsen Peter Ackermann.
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


Dagbladet 3. juli 2007

Triumf for Køges rallyteam Escobar

nogle trælse havarier. I lørdagens Sprint i Sorø kørte teamet en flot klassesejr hjem – denne gang ved deres juniorkører Martin Pedersen, der har Teddy Grasson som 2. kører…

… Teamchef Peter Ackermann: Det har været en rigtig god dag for Køge-teamet: Vi er utrolig stolte af vores unge kører Martin Pedersen og Teddy Grasson, der i dag viste et kæmpe format, og satte trumf på da det gjaldt. Kragh/Larsen levede også helt op til mine forventningerne, og det var dejligt at kunne være med til at slutte et løb, især med for os et så fint et resultat som en 4. plads er ud af de 79 startende i løbet, siger Ackermann...

(Læs hele artiklen som pdf her 4,5 Mb)

Køge-teamet Escobar racing opnåede for første gang en sejr med teamets juniorkører Martin Pedersen og fører nu Yokohama mesterskabet i øst.

Køge/Sorø: Køge-teamet Escobar racing har endelig fået rigtig gang i hjulene efter


1. juli 2007

Escobar racing V/ Lars Kragh, fik en klasse sejr med hjem fra Suzuki Rally Sprint i Sorø.

Escobar racing kørte sig i lørdagens Suzuki Rally Sprint i Sorø, en flot klasse sejr hjem ved deres junior kører: Martin Pedersen og Teddy Grasson.
Escobar racing havde efter en hektisk uge, hvor alle i teamet gik med spænding og ventet på stumper fra England, til deres Opel Corsa super 1600, belønning for deres indsats, kom da begge biler nået at blive færdige, og klar til start i et meget flot og vel afviklet rally sprint i Sorø.


foto: nitt-foto.dk

Udover sejren i klassen til Pedersen/ Grasson kørte makkerparret Lars Kragh/ Jess Larsen sig til en flot 4. plads i det generelle klassement.

Vejret fik en stor rolle, da regnbygerne kom og forsvandt i et væk, det fik alle teams til at løbe rundt og kigge op mod himmelen, for at finde ud af hvad dæk type man skulle vælge.

Martin Pedersen og Teddy Grasson kørte deres Peugeot 106 Kit Car til en flot klasse sejr, i et løb hvor dæk valg fik en meget stor betydning.

Efter de første 3 heat førte Pedersen/ Grasson kun med 3 hundrede dele af et sekund ned deres største konkurrent: Kasper Rasmussen, som igen kørte et flot løb, men i 4. heat satte Pedersen/Grasson trumf på, og kørte hele 5 sekunder fra Rasmussen, og sikrede sig dermed sejren i klassen, som er deres første sejr.

1. kører Martin Pedersen: Vi havde en rigtig god dag, og vi er meget glade for vores sejr her i Sorø. Det har været vanskelige forhold hele dagen p.g.a. regnen der kom og gik, Vi valgte de rigtige Yokohama dæk i heat 1 samt 4, og det gjorde udslaget, når det var tørvejr kørte vores bil helt fantastisk.

Vi skylder hele teamet en stor tak for deres indsats i dag, men specielt Anette Hallev fra Hallev.com som virkelig har gjort en forskel for os.

Lars Kragh og Jess Larsen kæmpede også med det omskiftelige vejr hele dagen, men fik bedre og bedre rytme i bilen, som dagen skred frem, specielt 3 heat, hvor Kragh/Larsen satsede på en speciel dæk type gjorde forskellen.

1 kører og team ejer Lars Kragh: Vi holder utrolig meget af at køre disse rally sprint. I dag fik vi tingene til at fungere, selvom det ikke var nemt m.h.t. vejret, men vi bliver mere og mere fortrolige med bilen, og kan derfor bruge den bedre og bedre. Det var en utrolig flot indsats fra vores mekanikere og service folk, der gjorde at vi fik de rigtige dæk på i 3 heat, og kunne derfor køre ud, og køre en rigtig god tid, på trods af det begyndte at regne.

Escobar racing skulle også opleve at blive kåret af løbs arrangørerne med en til dagen speciel præmie for deres flotte team, og gode service, hvor alle i service området altid er velkomne til, at få tiderne på de forskellige heat, samtidighed med en kop kaffe .

Team Chef Peter Ackermann: Det har været en rigtig god dag for os, vi er utrolig stolte af vores unge kører Martin Pedersen og Teddy Grasson, der i dag viste et kæmpe format, og satte trumf på da det gjaldt.

Kragh/Larsen levede også helt op til mine forventningerne, og det var dejligt at kunne være med til at slutte et løb, især med for os et så fint et resultat som en 4. plads er ud af de 79 startende i løbet.

Det varmede virkelig med den anerkendelse fra løbs arrangørerne, og vi er da beæret over at man har valgt os, når man ser på alle de flotte teams der har været her i dag.


foto: nitt-foto.dk

Vi fører nu Yokohama mesterskabet øst i begge vores klasser, det er vi meget tilfredse med, og vi vil som altid gøre alt, for at beholde disse første pladser.

Vi vil ønske Martin Johansen og hans stærke team tillykke med en flot sejr.

Vi ser nu frem til d. 21 juli, hvor der er et rallysprint mere i NCC grus grav Gammelrand, hvor der igen vil være rigtig mange hurtige biler til start.

Venlig hilsen Peter Ackermann.
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


26. juni 2007

Escobar racing v/Lars Kragh håber på
at få begge biler klar til starten på Suzuki Rally Sprint
i Sorø lørdag d. 30. juni, hvor løbet starter kl. 12.00.

travlhed hos RML op til det nu afviklet
Le Mans 2007, hvor RML havde 2 biler der deltog.

Chefmekaniker Morten Jensen: Vi blev hurtigt klar over hvad der var i vejen med Opel Corsaen, og fik med det samme bestilt hvad vi skulle bruge, at der så er restordre på de dele af specielle reservedel, som kun kan købes hos RML til Opel Corsaen er ærgerligt.

Vi har brugt tiden til at gå bilen godt igennem, og når vi at få stumperne inden fredag, så er vi også til start i Sorø med bilen.

Teamchef Peter Ackermann: Vores mekanikere har virkelig arbejdet hårdt de sidste uger, og vi er glade for at vores Peugeot nu er klar til

Suzuki Rally Sprint i Sorø, hvor vi virkelig glæder os til at kommer ned og køre.

Martin Johansens mekaniker Bjarne Jensen har gjort et kæmpe stykke arbejde for os m.h.t. til gearkassen, og vi skylder ham en stor tak for indsatsen.

Vi ved ikke endnu om det lykkedes at får Opel Corsaen klar, men vi vil gøre alt hvad der står i vores magt for at komme til start med begge biler, i dette fine Rallysprint hvor der kommer rigtigt mange deltager.

Venlig hilsen Peter Ackermann.
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge

Escobar racings mekanikere har arbejdet hårdt på begge biler efter DM 2 på Mors, hvor deres Peugeot 106 Kit car fik problemer med olie på koblingen, og Opel Corsaen måtte udgå med et defekt udrykker leje i koblingen.

Begge biler har nu været igennem en grund gennemgang af motor og gearkasse, og alt er blevet efterset og justeret.

Mekaniker Søren Toepfer: Vi har nu fået repareret vores gearkasse og sat en ny kobling på vores Peugeot 106, vi har samtidig givet bilen en grundig gennemgang og rettet de buler ud, som bilen fik ved DM2.

Vi har haft en del arbejde med finde ud af hvordan fejlen opstod ved DM 2, og fået det rettet, så vi ikke kommer ud for det samme igen, slutter Søren Toepfer.

Der er dog problemer med at få reservedelene frem fra Ray Mallock i England til Opel Corsaen, da der har været


Dagbladet d. 18. juni 2007

Escobar udgik med begge biler i DM

tekst: vistar

Halvdelen af alle biler i 2. afdeling af rally-DM, desværre også Køge-teamet Escobar racings to biler efter tekniske og mekaniske problemer.


Køge/Mors: Det går ikke altid som præsten prædiker, og i weekendens afdeling af DM i rally på Mors i lørdags måtte Køge-teamet Escobar racing ved teamejer Lars Kragh udgå med begge biler. Danboring Limfjords rally blev afviklet i regn i stride strømme fra start til slut og vejret var da også med til at det felt store på 73 tilmeldte biler blev halveret, inden løbet var kørt…

… Escobar racings bil med Lars Kragh og Henrik Dernoff havde besluttet sig for at køre deres eget løb, da bilen ikke var prøvet i tørvejr endnu, men heller ikke denne gang skulle det lykkes at køre på andet end regnvejrsdæk På prøve 8 fik de elektriske problemer, og bilen kom kun lige til service, hvor man ikke kunne nå at udbedre skaderne. – Vi virkelig havde håbet på tørvejr, vi havde glædet os til at prøve at køre bilen på tør vej. Vi var besluttede på at prøve bilen mere af end vi gjorde i Sorø, og så måtte vi jo bare den af i regnvejr, siger Lars Kragh. Jeg ved godt at man ikke kan se på resultaterne, men vi havde faktisk et godt rally, hvor vi fik en masse fortrolighed med bilen under de svære forhold, som det

 

var for alle i dag. Vi ved godt at i år bliver det et læreår for os med den nye bil, men vi er fulde af fortrøstning, og vi vil forsætte med at prøve bilen af, tilføjer teamejeren…

… Escobar racings junior hold med Pedersen/Grasson lagde ud med god fart i bilen. De fik mere og mere fornemmelse for, hvordan bilen reagerede i regnvejr. Men allerede på prøve 4 begyndte bilen at tabe trækkraft, og det gjorde det umuligt at styre bilen uden træk på hjulene. Efter prøve 6 valgte holdet så at stoppe deres rally, da man konstaterede, at koblingen var defekt…

(Læs hele artiklen som pdf her 4,9 Mb)


17. juni 2007

Escobar racing udgik med begge biler.

Escobar racing v/Lars Kragh udgik med begge biler ved DM 2 der blev afviklet på Mors d. 16 juni.

Danboring Limfjords Rally som var 2. afdeling af DM, blev afviklet i regnvejr fra start til slut, og vejret var da også med til, at det flotte store felt, på 73 tilmeldte biler, blev halveret inden løbet var forbi.

Karl Åge Jensen og Hans Marx stillede op med deres meget potente Subaru Impreza S12 WRC, til stor glæde for tilskuerne, der fik lov til at opleve en Subaru WRC bil på nærmeste hold.

Escorbar racing mødte op med begge biler på Mors, bilerne havde gennemgået et stort service, og diverse reparationer, og var klar til race.

Escobar racings junior hold med: Pedersen/Grasson i spidsen, lagde ud med god fart i bilen, de fik mere og mere fornemmelse for hvordan bilen reageret i regnvejret.

Men allerede på prøve 4 begyndte bilen at tabe trækkraft, og det gjorde det umuligt at styre bilen uden træk på hjulene, efter prøve 6 valgt holdet så at stoppe deres rally, da man konstateret at koblingen var defekt

Junior kører Martin Pedersen: Vi havde det svært i dag, vi startede ud på de forkerte dæk, og da vi så følte vi fandt rytmen, løb der olie fra gearkassen ud i koblingen, og så var vores løb forbi.

Escobar racing anden bil med Lars Kragh og denne gang Henrik Dernoff havde besluttet sig for at køre deres eget løb, da bilen ikke var prøvet i tørvejr endnu, men heller ikke denne gang skulle det lykkedes at køre på andet end regnvejrs dæk.

På prøve 8 fik Kragh/Dernoff elektriske problemer, og bilen kom kun lige til service hvor man her ikke kunne nå at udbedre skaderne.

1. Kører og Teamejer Lars Kragh: Vi havde virkelig håbet på tørvejr, vi havde glædet os til at prøve at køre i bilen på tør vej. Vi var besluttet på at prøve bilen mere af end vi gjorde i Sorø, og så måtte vi jo bare prøve den af i regnvejr.

Jeg ved godt man ikke kan se det på resultaterne, men vi havde faktisk et rigtig godt rally, hvor vi fik en masse fortrolighed med bilen, også under disse svære forhold, som det var for alle i dag.

Vi ved godt at i år bliver et lære år for os, med den nye bil, men vi er fulde af fortrøstning, og vi vil forsætte med at prøve bilen af.

Teamchef Peter Ackermann: Vejret var ikke hvad vi havde håbet på, men det kan vi jo ikke lave om på, så vi måtte bare få det bedste ud af det.

Vi lavede ikke nogle resultater i dag, og selvfølgelig er det skidt, men vi lærte en masse som et team, alle 11 mand løftede
på fornemmeste vis deres opgave i teamet, og det kan vi så glæde os over,

Det var desværre problemer som vi ikke kunne nå at reparere, selvom alle mekanikerne gjorde en heroisk indsats, og kæmpede med bilerne, lige til det sidste, for at få dem klar.

Vi glæder os nu til Rally Sprintet i Sorø
d. 30 juni, hvor vi selvfølgelig stiller til start.

Vi ønsker Morten Karl og hans team tillykke med endnu en flot sejr.

Venlig hilsen Peter Ackermann.
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


10. juni 2007

Escobar racing er klar til DM 2.

Escobar racing v/Lars Kragh er klar til at tage til Jylland, for at deltage i Danboring Limfjords Rally 2007 på Mors.

Escobar racing stiller til start med begge biler, der efter et svingende DM 1 er blevet repareret, og rettet ud, efter diverse uheld.
Kragh/Larsen måtte udgå med deres Opel Corsa Super 1600 med et defekt remskive hjul, på prøve 8, og fuldførte ikke Rallyet i Sorø.

Pedersen/Grasson kæmpede også med deres bil, og havde et par små afkørsler i løbet at rallyet i Sorø, med fik bilen over målstregen, hvilket i sig selv var en flot præstation.

Escobar racing præsentere ved DM 2, en ny 2. kører, i stedet for Jess Larsen, træder Henrik Dernoff til som manden der skal serverer noterne for Lars Kragh.
Det er dog foreløbigt, kun for denne ene
DM afdeling at Henrik Dernoff skal hjælpe til, da Jess Larsen er ude og rejse.

Henrik Dernoff er ikke en ukendt ansigt i dansk rally sport. Henrik sad første gang i
2. kørerens side for 21 år siden, og kørte i mange år sammen med Karsten Svensson i både Opel Kadett og Ascona.

I de senere år har Henrik fungeret som reserve 2. kører hos et utal af forskellige teams. I en 3 årig periode kørt Henrik som fast makker med Lars Kragh, så de to herrer kender hinanden


særdeles godt.Henrik satte rally sporten lidt på standby for 2 år siden, da han ønskede at bruge mere tid på familien, og sit arbejde som salgschef hos Peugeot i Sorø. Henrik Dernoff: Jeg glæder mig helt vildt til at komme ud og "snuse" til sporten igen.
Det bliver spændende at komme ud på prøverne, og se om man stadig kan være med.

Det går jo nok en anelse stærkere end de sidste gange jeg har deltaget.
Jeg har fulgt med i rally sporten på side linien, og ved godt, at der i år er kommet utrolig mange gode, og hurtige biler til.
Jeg er meget glad for at få tilbuddet fra Escobar racing om at være gæstekøre i
DM 2, og er ikke i tvivl om at vi nok skal
få en god weekend, slutter Henrik Dernoff

Venlig hilsen Peter Ackermann.
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


RallyNyt juni 2007

Misforståelse i bilen

For Martin Pedersen fra Escobar racing er DM 1 det første rigtige DM løb. Han var med i Roskilde sidste år, men udgik efter de første prøver. Denne sæson vil Martin Pedersen kører DM, Yokohama cup og alle rallysprint på sjælland.  År har teamet tilknyttet Anette Hallev som coach til holdet og for Martin Pedersen giver det overskud og mere fokus på opgaven. ”Teddy og jeg er nybegyndere i teamet og vi lærer af de rutinerede. Vi er omringet af gode folk. Så den røde Peugeot og mekanikerne var klar til prøverne. På dagen er det op til Teddy Grasson og mig i bilen”, forklarer Martin Pedersen imens han roder med bilen. De første prøver i regnvejr går meget fint. Martin Pedersen kører fornuftigt hurtigt og ligger på en tredje plads efter prøve tre. Så kommer solen og nu skal bilen have lidt mere gas. ”Det går hele går hurtigere i DM og på Sabro prøven hører jeg ikke rigtigt efter Teddy. Misforståelsen betyder en tur i grøften og fælgene bliver fyldt med jord. Vi kører prøven færdig, men taber meget tid.

Resten af løbet kører vi kun for at træningen og mister alligevel t sving på prøve 10. Så vi må af vejen endnu en gang , men vi kommer igennem og får point på kontoen”, fortæller Martin Pedersen om indsatsen i DM. Til næste DM løb har Martin Pedersen lidt mere erfaring og bilen er klar igen. Den har fået en ny forbro og småskaderne på fronten er repareret. Escobar Racing er klar igen.

(Læs hele artiklen som pdf her 2.8 Mb)


20. maj 2007

Escobar racing uheldig ved første afdeling af DM

Jess Larsen gjorde et godt job i bilen.
Det var derfor også rigtig ærgerligt at vi måtte udgå med en motordefekt på prøve 8, hvor vi ellers synes tingene begyndte at fungere bare en lille smule.
Jeg tror vejret drillede de fleste af os, vi valgte de forkerte dæk fra morgenstunden, og det gjorde ikke bilen nemmere af køre.
Escobar racings junior hold kæmpede en kamp med at fuldføre løbet, efter flere afkørsler i løbet af dagen, og takket være stædighed og en fantastisk hold ånd lykkedes det da også Pedersen/Grasson at få bilen i mål.

Juniorkøre Martin Pedersen: Vi havde besluttet os for at prøve bilen af i dag, det var nogle rigtig gode, men også meget hurtige prøver, og med det skiftende vejr om formiddagen, havde vi udfordringer nok.
Vi havde et par små afkørsler i løbet af dagen, men vi fik hvad vi kom for, og det var at få nogle kilometer i bilen.

Team chef Peter Ackermann: Vi havde det svært i dag, vejret og manglende erfaring med bilerne gjorde udslaget.
Nu må vi bare kigge fremad, sørge for at få bilerne klar, og ellers bare kæmpe videre.

Et stort tillykke til Morten Karl og hans team for den flotte præstation.

Venlig hilsen Peter Ackermann.
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge

Escobar racing v/Lars Kragh havde en dårlig weekend ved første afdeling af DM, der blev afviklet i Sorø og omegn.

Alle i Escobar racing var meget spændte, og så frem til endelig at komme i gang med sæsonen, der var på forhånd ikke regnet med de store resultater for nogle af bilerne i Escobar racing ved første afdeling, da begge både Kragh/Larsen og Pedersen/Grasson manglede lidt erfaring i deres nye biler.
Så det vigtigste var at få kørt, så mange prøve kilometer som muligt under de forhold der bød sig.

1.køre og teamejer Lars Kragh: Første afdeling af DM her i Sorø blev lige så svært som vi havde forventet, og jeg havde en rigtigt ”off day”. Jeg mangler at blive fortrolige med bilen, og finde rytmen, der tager mig åbenbart længere tid at vænne mig, til en helt anden type bil, min 2 køre:


Autosport maj 2007

Premiere i Viking par

Tekst og foto: Duch Mortensen

Store, gode områder, der er velegnet til et løb som Yokohama Mesterskabet, hænger ikke på træerne.

Til den første afdeling havde Brøndby Motor Club i samarbejde med Viking Autosport fundet et helt nyt område i Frederikssunds industrikvarter, hvor der var en god rundbane samt plads til en stor ryttergård.

For det kræver megen plads til omkring de 50 biler, der almindeligvis tilmelder sig, og til første afdeling var der 56 deltagere….

(Læs hele artiklen som pdf her 4,2 Mb)


14. maj 2007

Escobar racing v/Lars Kragh stiller til start med begge biler i første afdeling af DM 1.

Escobar racing stiller op med begge biler ved den første afdeling af DM i rally, der køres ved Sorø lørdag d. 19. Maj

Junior køre Martin Pedersen:
Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med denne sæson, vi føler vi har en god bil, og det bliver spændende, at se hvor langt det rækker, i vores nye bil.

Vi har forberedt os optimalt rent mekanisk, men mangler lige nogle kilometer i bilen.

For os bliver det en sæson, hvor vi skal yde vores absolut bedste hver gang, hvis vi skal være med fremme i klassen.

Escobar racing sidste års Danmarksmester i gruppe H. Lars Kragh og Jess Larsen, stiller i år til start, i den meget spændende klasse ”Super 1600”.

I år skal der kæmpes i en Opel Corsa Super 1600, der sidste år blev nr. 2 generelt i mesterskabet.

Der er ikke færre end 9 tilmeldte i denne klasse, der i blandt de sidste 3 års Danmarksmester: Ib Kragh.

Teamejer og Danmarksmester Lars Kragh:
Vi er meget spændte på at komme i gang med denne sæson, hvor vi stiller op i den meget hårde klasse: ”Super 1600”.

Mange af vores konkurrenter kommer til start, med nogle meget fine, og helt nyudviklede biler, og med nogle fantastiske kører.

Vi føler at vi er ved at lære vores Opel Cosa Super 1600 bedre at kende, men ved godt, at der er meget stor forskel på at køre et Rally sprint som Yokohama løbene, og så en DM afdeling.

Vi forventer ikke noget ”vildt” resultat i vores klasse, men vil selvfølgelig køre vores chancer som altid.

TeamChef Peter Ackermann: Vi er godt forberedte til DM 1 i Sorø, og er spændte på at se styrke forholdene mellem bilerne, i de klasser vi stiller op i.

Der er kommet mange nye, og rigtig fine biler med feltet i år, og vores fornemmelse er at mange er rigtig godt forberedte.

Sidste år udviklede det sig for os fantastisk, og endte med et Danmarks mesterskab i gruppe H.

Vi forventer slet ikke at Kragh/Larsen kan blande sig mellem de bedste denne gang, til det har vi for lidt erfaring, og så er konkurrencen for hård i Super 1600.

Vi glæder os til at følge vores junior hold udvikle sig i løbet af sæsonen og håber de kan være med fremme blandt de bedste i deres klasse.

Venlig hilsen Peter Ackermann.
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


Dagbladet 10. maj 2007

Køge-team får mental træner

Specialisten Anette Hallev skal nu arbejde med mental træning af junior afdelingen af Escobar racing.

Køge:  Køge-rallyteamet Escobar racing, der vandt DM sidste år i gruppe H, tager nu et helt nyt initiativ som led i forberedelserne til den kommende sæson. Escobar starter nemlig et samarbejde med specialisten Anette Hallev.
Sammenarbejdet går ud på mental træning af holdet bag Escobar Junior racing så 1. kører Martin Pedersen og Teddy Grasson er forberedte, ikke fysisk, men også mentalt til denne sæson.
Anette Hallev er ejer af www.hallev.com,  der har sit speciale i målsætning, strategi og motivation via coaching inden for alle former for det mentale, bl.a. personlig udvikling og team spirit. Hendes erfaring kommer fra et bredt samarbejde med diverse kommuner, virksomheder og private.
Endnu et skridt
- Jeg synes, det kunne være spændende at arbejde med en gruppe mennesker fra sportens verden, hvor ordet teamwork virkelig kommer på sin plads. Alle er afhængige af hinanden for at køre og yde deres bedste. Escobar racing er allerede blevet et spændende bekendtskab, og jeg synes at det er rigtigt at være med i det sammenhold, der er i teamet. Det er fantastisk at opleve denne sport, hvor deltagerne samtidig er meget seriøse omkring den sport, de udøver, siger Anette Hallev...

(Læs hele artiklen som pdf her 700 Kb)

 

Kalundborg folkeblad maj 2007

De har en vinderbil

deres klasse i mandskabets tredje hele sæson. Næste opgave er en DM-afdelling.

… Martin og Teddy er begge 23 år, mens de to service folk er 21 og 24 år, så det er et ungt team, og den endnu ikke så store erfaring er da også forklaringen på, at Martin Pedersen nok forventer en top treplacering i Yokohama-turneringen i klubrally for de østdanske hold, mens han nøjes med at håbe på en lignende placering i DM-rally...

 

… Det er naturligvis ikke ganske gratis. Alene bilen har koster 130.000 kr. og driften for en sæson er omkring 100.000 kr., og selvom alle fire brænder for motorsporten, kunne det ikke lade sig gøre, hvis de ikke var en del af Escobar racing team fra Køge med teamejer Lars Kragh i spidsen i sin Opel Corsa Super 1600. – Det betyder, at vi har sponsorer, vi ellers ikke ville få, men har også andre fordele af at være med i dette team, siger Martin. Det betyder eksempelvis, at de to gange Steffen i servicevognen i særlige sitiuationer kan trække på hjælp fra teamet…..

Tekst: Torben Husted Rasmussen /
foto: Mie Neel.

Fire unge kalundborgensere er samlet i et rally-team. Målet er en placering i toppen af

(Læs hele artiklen som pdf her 11.4 Mb)


2. maj 2007

Escobar racing starter samarbejde med Hallev.com

I endnu et skridt på at forberede sig til den kommende sæson, starter Escobar racing v/Lars Kragh, nu et nyt og spændende samarbejde op med: Anette Hallev fra Hallev.com.

Samarbejdet mellem de to parter, går ud på mental træning af holdet bag Escobar junior racing, så Martin Pedersen og Teddy Grasson, er forberedte, ikke kun fysisk, også mentalt til denne sæson.

Anette Hallev er ejer af: www.hallev.com
der har sit speciale i målsætning, strategi og motivation via coaching, inden for alle former for det mentale bl.a. personlig udvikling og Team spirit.

Anettes erfaring kommer for et bredt samarbejde med diverse kommuner, virksomheder og private.

sammenhold, der er i teamet, og det er fantastisk at opleve denne sport, hvor de samtidig er meget seriøse omkring den sport de udøver.

Jeg glæder mig til at samarbejdet med Escobar racing igennem hele sæsonen, og håber at kunne tilføje endnu mere glæde og styrke ind i teamet.

Teamejer Lars Kragh:
Jeg er rigtig glad for at have Anette med på holdet, Martin og Teddy kommer under et meget stort ”pres” i denne sæson, så det er mig en glæde, at vi har denne mulighed, for at give Martin og Teddy, et godt ”værktøj” med personlig udvikling af dem.  Vi har set nogle af de ting hun kan med mennesker, og det er fantastisk.

Jeg synes det kunne være sjovt at prøve at arbejde lidt med det mentale i teamet, og fik derfor et samarbejde i gang med Anette.

For os er det endnu et skridt mod nye tiltag, for at forbedre os i arbejdet med at drive et racerteam.Vi ved fra mange andre sportsgrene, at det er meget almindelig med en mental træner, så vi synes at vi også vil tilføje det i dansk motorsport.

Venlig hilsen Peter Ackermann.
Escobar racing v/ Lars Kragh.
Køge

Anette Hallev:
Jeg synes det kunne være spændende at arbejde med en gruppe mennesker fra sportens verden, hvor ordet teamwork virkelig kommer på sin plads. Alle er afhængige af

hinanden for at køre, og yde deres bedste.

Escobar racing er allerede blevet et spændende bekendtskab, og jeg synes det er rigtig sjovt, at være med i det


Motor-magasinet nr. 17 2007

 


Rally-Nyt nr. 3 maj 2007

En helt ny prøve: Viking Park

Tekst og foto: Thore Sørensen

… Yokohama mesterskabet køres over fire afdelinger fordelt på hele sæsonen, og er populært blandt rallyfolket på sjælland. 60 deltagere der på deltagerlisten, og det nærmer sig støt og roligt et DM-felt. Flere af de aktive i DM var også at finde på deltager listen, og hele søndagens aktiviteter i det Nordsjællandske skulle da også generelt afgøres blandt disse. Preben Andersen i den hidsige BMW M3 var blandt de absolutte favoritter sammen med bl.a. Lars Kragh i den flotte Opel Corsa S1600 og Johnny Petersen i en anden flot lydende BMW M3 …

... Generelt - klassementet blev derfor en dyst mellem Johnny Petersen og Lars Kragh, der vinder med hele to (!) sekunder ned til Johnny …

 

(Læs hele artiklen som pdf her 6.8 Mb)


27. april 2007

Escobar racing støttes af Vejlebo & Winther ApS.

Escobar racing v/Lars Kragh får støtte af Vejlebo og Winther ApS. til deres juniorhold som i dag kører i en Peugeot 106 Kit Car.

Vejlebo & Winther ApS udgør tre Peugeot bilforretninger som ligger i Ringsted, Holbæk og Roskilde.

Derfra kommer navnet Peugeot RHR. Peugeot RHR udgør til daglig en service enhed, hvor netop service og kunde tilfredshed er nøgleordet, og hvor man har stor fokus på at kunden får en god oplevelse, af et meget serviceminded personale.

Escobar racings juniorhold der skal køre alle DM afdelinger og 

Yokohama mesterskabet, vi ser meget frem til at få støtte af så erfarne folk indenfor racer verden med tidligere DTC kører Johnny Vejlebo.

1.kører Martin Pedersen: Vi er meget glade for at Peugeot RHR vil støtte os i denne sæson.

Vi ved at vi har med sponsor at gøre, der om nogen ved hvad det vil sige at køre motorløb.

Vi glæder os meget over at de har valgt at støtte op om Escobar racing, og håber på et udbytterigt samarbejde fremover for alle parter.

Salgschef Allan Larsen: Vi har valgt at støtte Escobar racing, fordi vi godt kan lide deres professionelle tilgang til sporten.

Deres arbejde indenfor og udenfor teamet er meget struktureret og solidt anlagt, og det er noget vi meget gerne vil bakke op om.

Vi glæder os over, at vi nu også er repræsenteret i rally sporten i Danmark, hvilket også giver os også muligheden for at bakke et nyt talent op som Martin Pedersen.

En sportsgren Peugeot motorsport har meget stolte traditioner indenfor, og vi vil spændt følge Escobar Racing i den kommende sæson.

Venlig hilsen Peter Ackermann.
Escobar racing v/ Lars Kragh.
Køge


24. april 2007

Escobar racing bliver sponsoreret af DAN-EX Elektric A/S.

Escobar racing v/Lars Kragh bliver i den kommende rally sæson støttet af DAN EX Elektric A/S.

DAN EX Elektric A/S har valgt at bruge Escobar racing, som en del af deres markedsføring i 2007.

DAN-EX rådgiver om eksplosions farlige omgivelser og leverer el-komponenter herfor, samt komplette el-tavle-løsninger
til områder hvor der er fare for udslip for eksplosionsfarlige dampe som støv. Et meget højt sikkerhedsniveau er tilfældet.

DAN-EX Electric A/S blev etableret i 1987
af Finn Simonsen , som også er den daglige leder af firmaet i dag. Grundlæggeren tog allerede dengang en stor erfaring med ind
i DAN-EX Electric A/S, blandt andet 3 års erfaring fra Dubai og 2 års erfaring fra Togo, Vestafrika.

DAN-EX Electric A/S har igennem de sidste 20 år, været førende på Ex-seminar siden, et meget stort antal af kursister, har været på et af disse seminarer.

Finn Simonsen: Vi føler at Escobar racing er i gang med et rigtig godt og fornuftigt projekt, og vi kan se at de gør rigtig meget for deres sponsorer, derfor mener vi det er rigtig at støtte op om Escobar racing.

Vi er helt nye i vores deltagelse i motorsporten, men mener vi har valgt et godt og seriøst team til at markedsføre os.

Team Chef Peter Ackermann: Vi glæder os rigtig meget over at have fået DAN-EX Elektric A/S som sponsor, det er en professionel virksomhed, med stor berøring både til indland såvel som udland.

 Vi kan kun sige at det begynder at se fornuftigt ud med hensyn til budgettet for sæsonen 2007 for vores 2 biler.

Venlig hilsen Peter Ackermann
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


Dagbladet 23. april 2007

Escobar vinderDM-appelsag.

Køge-rallyteamet Escobar racing kan kalde stadig kalde sig Danmarksmester i gruppe H, efter at en kompliceret appelsag har været gennem flere instanser.

Køge: Escobar racing – Køge-teamet, der blev kåret som DM rallymester sidste år i gruppe H, kan beholde titlen efter en længere appelsag. Teamet med ejeren Lars Kragh i spidsen har nemlig fået Dansk Idrætsforbunds ord på, at de nu med rette kan kalde sig Danmarksmester i gruppe H 2006.

Sagen har været en stressfaktor for teamet med hovedsæde i Køge, om end de har brugt mange kræfter på at få sagen på afstand ved at se frem og fokusere på dette års DM i den øverste klasse i en ny bil.
Sagen startede med, at der i femte afdeling af DM på blev protesteret over den ene af Escobar racings daværende biler, en Opel Kadett GSi (DM-bilen) som kørtes af Lars Kragh. Protesten gik på ulovlig sporvidde foran. Efter at bilen var udmålt og fundet lovlig af juryen appellerede Team JP Rally dette, med henvisning til et punkt i ”homologeringsattesten”, der handler om karrosseribredde.

Sagen kom derefter til ordens- og amatør udvalget, hvor man dømte bilen ulovlig, ud fra nogle beregninger, som ordens og amatørudvalget selv lavede. Escobar racing ankede derefter dommen til Danmarks Idrætsforbund med blandt andet en indsigelse at Lars Kragh og Jess Larsen var sigtet for ét punkt, men dømt for et andet. Desuden mente Køge-teamet, at de var blevet dømt uden at de faktuelle beviser var til stede og at dommen var afgivet på et formodet beregningsgrundlag. DIF’s appeludvalg har nu givet Escobar racing medhold i sagen.
- Vi er utrolige glade og stolte over vores Danmarksmesterskab, og vi er selvfølgelig også glade for at denne sag nu er ude af verden. Det er altid rart at få fejet al tvivl væk, om hvorvidt bilen var lovlig eller ej. Det har været en god oplevelse at mærke al den støtte og opbakning, vi har fået fra hele den danske rallyverden i denne sag. Jeg har kørt rally i 20 år, og dette mesterskab er absolut det største jeg har opnået, siger teamejer og 1. kører Lars Kragh fra dit domicil i det sydlige Køge.
Teamchef Peter Ackermann udtaler, at det er dejlig at blive færdig med appelsagen:
- Nu kan vi bruge al vores energi på den kommende sæson. Vi er blevet fair behandlet af alle instanser og kan derfor kun sige at systemet virker. Det ved vi nu. Vi har aldrig været i tvivl om, at vores bil var ulovlig – den har kørt rally siden 1999, og har været igennem et hav af tekniske kontroller, men er aldrig fundet ulovlig, siger Peter Ackermann

vistar


(læs artiklen som pdf her - 886 Kb)

(læs om afgørelsen som pdf her - 450 Kb)


23. april 2007

Escobar racing kom godt fra start i Yokohama mesterskabet.

Escobar racing v/Lars Kragh havde en god sæson start i kampen om Yokohama mesterskabet 2007

1. Afdeling af Yokohama mesterskabet blev afviklet i Frederikssund Viking Park område, der var lagt en rigtig god, men snæver prøve til dagens afdeling. Begge biler gennemførte de fire heat, og især Escobar racing´s juniorkører Martin Pedersen og Teddy Grasson fik rigtig godt gang i deres bil, og gjorde store fremskridt i løbet af dagen.

Det var første gang juniorkørerne skulle ud og deltage i løb, med deres Peugeot 106 Kit Car i år.

Escobar racing´s anden bil: Opel Corsa Super

1600 vandt en general sejr, og fik derfor max point med hjem fra 1. afdeling.

1. køre og teamejer Lars Kragh: Vi havde en rigtig god dag, hvor vi fik god fart i bilen og kørte nogle konstante tider. Vi er meget glade for vores sejr, men var Preben Andersen i sin BMW M3 og Bjørn Wulff i sin Peugeot 106 Maxi, ikke udgået, havde vi heller ikke kørt hjem fra Frederikssund med max point.

Vi er nu kommet godt fra start, og vil som altid køre vores bedste, i de næste afdelinger af mesterskabet.

Junior køre Martin Pedersen: Vi kunne godt mærke fra starten af, at det var lang tid siden vi har været ude og køre i bilen, der går lige lidt inden jeg var helt dus med bilen, og finder den rigtige rytme i bilen. Jeg synes selv, at det gik rigtig godt i de to sidste heat, og vi er meget tilfredse med at slutte som
nr. 2 i vores klasse. Vores bil virkede optimalt og vores nyrenoverede motor kørte rigtig godt.

 

Hele Escobar racing er nu gået i gang med at forbedrede sig til første afdeling af DM, som bliver afholdt i Slagelse d. 19. Maj.

Venlig hilsen Peter Ackermann
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


21. april 2007

Escobar racing er stadig, efter en længere appelsag, Danmarksmester i gruppe H 2006.

Escobar racing v/Lars Kragh har fået Dansk Idrætsforbund (DIF) ord på, at vi nu med rette kan kalde os for Danmarksmester i gruppe H 2006.

Sagen startede med, at der i DM-5 på Møn blev lagt en protest på den ene af Escobar racing’s daværende bil, en Opel Kadett GSI. Protesten gik på: Ulovlig sporvidde foran.
Efter at bilen var udmålt og fundet lovlig af juryen appellerede Team JP Rally dette, med henvisning til et punkt i homologeringsattesten, der omhandler karrosseribredde.
Sagen kom derefter til Ordens- og Amatør udvalget (A&O), hvor man dømte bilen ulovlig, ud fra nogle beregninger som Ordens- og Amatør udvalget selv lavede.
Escobar racing ankede derefter dommen til DIF, da vi var af den overbevisning, at Lars Kragh og Jess Larsen var sigtet for
ét punkt, men dømt for et andet. Desuden mente Escobar racing v/ Lars Kragh, at
vi var blevet dømt uden at de faktuelle beviser var til stede, og at dommen var afgivet på et formodet beregningsgrundlag.

DIF Appeludvalg har nu givet Escobar racing medhold i sagen, og Danmarksmesterskabet i gruppe H 2006, er derfor stadig Escobar racing’s.

Teamejer & 1. Kører Lars Kragh: Vi er utrolig glade og stolte over vores Danmarksmesterskab, og vi er selvfølgelig også glade for, at denne sag nu er ude af verden, det er altid rart at få fejet al tvivl væk, om bilen var lovlig eller ej.
Det har været en utrolig god oplevelse, at mærke al den støtte og opbakning vi har fået, fra hele den danske rally ’verden’ i denne sag… tak for det.
Jeg har kørt rally i 20 år, og dette mesterskab er absolut det største, jeg har opnået.
For hele holdet bag Escobar racing er det en utrolig god fornemmelse, at kunne kalde sig Danmarksmester 2006, og vi vil nyde det hele resten af sæsonen.

2. Kører Jess Larsen: Jeg tror, at det er et meget stort øjeblik i alle sportsudøveres karriere, at kunne kalde sig Danmarks-mester. Jeg er stolt på mine, Lars og resten af holdets vegne over vores mesterskab.
Efter at have været med i rigtig mange år, er det meget stort for mig at blive Dansk Mester, sammen med resten af drengene.

Teamchef Peter Ackermann: Det er dejligt at blive færdig med denne sag, så vi nu kan bruge al vores energi på den kommende sæson.
Jeg vil gerne starte med at sige, at vi af alle instanser er blevet fair behandlet og kan derfor kun sige, at systemet virker, det ved vi nu.

Vi har aldrig været i tvivl om, at vores bil var lovlig, den har kørt rally siden 1999, og har været igennem et hav af tekniske kontroller, men er aldrig fundet ulovlig.
Vi undrede os derfor, da Team JP Rally ønskede at appellere dommen, efter den første tekniske kontrol på Møn.

Vi havde jo selvfølgelig også hørt om måden, Team JP Rally dyrkede rallysporten på, også efter at det ternede flag var faldet, og vi var selvfølgelig klar over, at de var i deres gode ret hertil. I starten kunne det også virke som en ren sportslig protest og appel, men da JP appellerede Rallyudvalgets dom, kom sandheden frem, de ville bare være danmarksmestre på en protest!

For mig er det dog en utrolig usportslig optræden, og vi vil aldrig dyrke sporten på dette niveau.

Rally sporten kan absolut ikke være tjent med denne optræden.

Vi er stolte og glade for vores Danmarksmesterskab, og vi skylder en masse mennesker en stor tak.

En stor tak til hele teamet, sponsorer og familierne bag Escobar racing, for at kæmpe med og vinde Danmarksmesterskabet 2006.

Og en kæmpe tak til Poul Andreasen, Claus Jensen og Advokat Søren Storgaard samt 
en masse andre for hjælp til at vinde sagen i DIF og dermed beholde Danmarks-mesterskabet.

Venlig hilsen Peter Ackermann
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


Vinder af:
Danmarks mesterskabet 2006 for Gruppe H.
Yokohama mesterskabet 2006 i 1601-2000 c
Et junior team der tror på det i 2007.

(læs om afgørelsen som pdf her - 450 Kb)


Autosport april 2007

Escobar racing junior

rød Peugeot 106, som Nicki Bjerg også har kørt i. Den kørte vi i omkring halvanden år.
- Nu har vi købt en Peugeot 106 KitCar af Michael Springer og skal køre DM og hele rallysæsonen i 2007. Vi håber at kunne være med i top tre. Vi regner ikke nødvendigvis med at vinde det hele, men er vi i top tre, vil vi være meget tilfredse. Vi håber selvfølgelig på at vinde, men det er ikke det vi sætter næsen opefter.
Som det yngste hold i Escobar racing, ejet af Lars Kragh, er der et stort pres på Martin Pedersens skuldre.
- Ja, der er megen reklame og meget fokus omkring det hele, men det må man tage med. Hvis man gerne vil være med og kunne køre nogle år og gerne skaffe nogle sponsorer til at være med til at lette budgettet, så er det nødvendigt at lægge pres på sig selv. Men uden Lars Kragh, som sammen md Peter Ackermann har fået hele vores team i gang, var det aldrig gået.
- Der er ikke længe til sæsonen starter, og bilen er klar. Vi er nogle hold som har lejet Sturup i den kommende weekend, og der tager vi over og kører nogle timer og får testet, om det hele holder. Vi har sat ny undervogn på foran og skal have testet, at det hele er skruet ordentligt sammen.
Også starter sæsonen i Kongensbro Langfredag. Derefter skal vi køre Yokohama Mesterskabet og DM. Og alt efter hvor godt det går i DM, får vi se, hvor langt vi kommer. Det er jo mange penge, der er på spil.

(læs hele artiklen som pdf her - 2.95 Mb)

Tekst og foto: Duch Mortensen

Martin Pedersen har dyrket motorsport i snart ti år, selv om han kun er 23 år gammel. Han startede med at køre gokart i 99 og har kørt i diverse klasser, alt efter hvad økonomien tillod dengang.
- Det blev ikke til det helt store, fortæller Martin
- Men jeg var altid med fremme, vandt bare ikke rigtig noget. Så gik jeg i lære  som automekaniker og tog en pause i to og et halv år. Derefter startede jeg med at køre klubrally. Jeg købte en bil af Anders Rygaard, som jeg kørte i en halvt års tid, indtil jeg købte en anden af Lars Kragh, en


17. april 2007

Escobar racing og deres 2 biler med i Yokohama mesterskabet.

Escobar racing v/Lars Kragh stiller op med 2 biler i søndagens Yokohama mesterskab i Frederikssund. Yokohama mesterskabet øst starter med første afdeling søndag d. 22 april kl. 10.30. På Viking Park. Escobar racing stiller til start med både deres Opel Corsa Super 1600 og deres Peugoet 106 Kit Car.

vi har været uheldige under vores test i Sverige, men nu skulle bilen være helt optimal.

Vi er meget tændte og vil prøver at give den gas fra starten af, vi kører efter en top 3 i vores klasse.

 

Lars Kragh og Jess Larsen skal ud og forsvare deres mesterskab fra i fjor, hvor de vandt klasse 2 med deres gamle Opel Kadett GSi.

Martin Petersen og Teddy Grasson skal ud og køre deres første løb i år.

1. Kører og Teamejer Lars Kragh: Vi glæder os til at køre med i Yokohama mesterskabet igen i år, vi har fået ny bil, og det bliver meget spændende at se hvordan den vil reagere til disse løb. Vi har altid synes at Yokohama løbene er rigtig gode, og vi vil prøve at lave så godt et resultat som muligt.

1. kører i junior teamet Martin Pedersen: Vi er rigtig spændte på at komme i gang i år,

Venlig hilsen Peter Akcermann
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


foto: nitt-foto.dk


Motor magasinet nr. 13

Sødt og sjovt til Escobar racing

- Vi kan røbe, at sponsoratet ikke går ud på at levere søde sager til os i løbet af sæsonen, for det er der flere af os, der bestemt ikke har figur til, siger teamchef Peter Ackermann om samarbejdsaftalen mellem Escobar racing og slik producenten Sødt og Sjovt fra Fakse.

(læs hele artiklen som pdf her - 1.7 Mb)


7. april 2007

Escobar racing tilfredse efter Kongensbro.

Escobar racing v/Lars Kragh stillede langfredag op til rallysprint i Muncks Asfalt A/S ved Kongensbro, med den ene af deres to biler.

Et stort felt på 68 startende biler havde valgt at deltage i dette rallysprint, der bød på et rekord stort antal af nye biler. Der blev fra starten kørt stærkt og mange fik sammen med ca. 2000 tilskuere nogle rigtig gode oplevelser med hjem i bagagen.

1. kører og Teamejer Lars Kragh: Det er første gang Jess og jeg er her i Kongensbro for at deltage i dette rallysprint. Det er gået rigtig godt for os, vi fik prøvet bilen mere af, og fik endnu flere kilometer i bilen. Vi startede med de forkerte dæk, og det bliver straffet med det samme, i dette stærke felt. Derefter fik vi mere og mere føling med bilen, og forbedret vores tider derefter.

Escobar racings anden bil måtte blive hjemme i garagen, da de sidste stumper til motoren ikke nåede frem inden påsken. Den lille Peugeot 106 Kit Car, vil nu blive samlet færdig, og vil være klar til første afdeling af Yokohama mesterskabet Øst.

TeamChef Peter Ackermann: Det har været en rigtig god dag for os, vi fik kørt nogle kilometer med vores Opel Corsa Super 1600, og fik lidt mere erfaring med hjem. Vi blev nr. 8 generelt efter de indledende heat, og det vi meget tilfredse med, vi forbedret vores tider med 13 sekunder fra første til sidste heat, hvilket beviser at vi lære bilen bedre og bedre at kende. Super 1600

feltet bliver meget hårdt i år, og vi glæder os til at deltage i denne klasse, da vi tror på, at det bliver en af de mest spændende klasser i feltet, med nogle af de nyeste biler, og med nogle af de bedste chauffører bag rattet i Danmark. Vi er rigtig ærgerlige over at Martin og Teddy fra vores junior hold ikke kom til start, vi kunne alle sammen godt onde dem at komme til start
i dette løb, hvor de sidste år klarede sig rigtig godt.

Vi ser nu frem til at komme til start med begge biler
d. 22. april til Yokohama mesterskabet der bliver afholdt i Frederikssund.

Her er en top 10 fra løbet i Kongensbro:

Navn klasse samlet tid
plac

Christian K. Jensen - Subaru Impreza

7

07:12.103

1

Martin Johansen -
Suzuki Swift

4

07:13.157

2

Brian Madsen -
Peugeot 106 Maxi

4

07:15.512

3

Ib Kragh - Renault Clio

4

07:16.779

4

Preben Andersen -
BMW M3

6

07:17.101

5

Jørgen Vej -
Opel Astra Kit Car

5

07:22.069

6

Ralf Bonde -
BMW M3

6

07:26.459

7

Lars Kragh -
Opel Corsa Super 1600

4

07:26.484

8

Ole Andreas Langård -
VW Golf 16V

5

07:27.825

9
Steen Kurtzmann - Peugeot 206 Super 1600
4

07:28.370

10

Venlig hilsen Peter Ackermann.
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


Rallyinfo.dk - Bilsport – 2. april 2007 – Designa Køkken Rally GP

Fuldt hus i Kongensbro

Der bliver mere end fuldt hus langfredag, når årets første store rallysprint arrangement køres på dansk grund i Kongensbro mellem Viborg og Århus. Intet mindre end 76 kørere har tilmeldt sig årets Designa Køkken Rally GP, og deltagerne kommer ikke bare alle egne af Danmark, men også fra udlandet. Således har en enkelt tysker og hele otte nordmænd meldt deres ankomst.

De 76 deltagere er fordelt på syv forskellige klasser, hvor der i flere af dem skal køres rigtigt stærkt, hvis man vil sikre sig en top tre-placering. I klasse 4 for tunede biler mellem 1401 og 1600 cm3 er der eksempelvis 12 kørere til start, og her kan man faktisk for første gang opleve tre af sidste års Danmarksmestre
i direkte kamp i ligeværdige biler, nemlig

Ib Kragh, Juelsminde (generel Danmarks-mester), Martin Johansen, Vejen (DM-vinder i Super 1600), og Lars Kragh, Køge (DM-vinder i gruppe H for de ældre biler).

Største klasse bliver i øvrigt klasse 5 for tunede biler mellem 1601 og 2000 cm3. Her er der intet mindre end 22 mandskaber til start, heriblandt favoritten Jørgen Vej, Ringkøbing.

/Alstrup


28. marts 2007

Escobar racing til Rally GP i Kongensbro

Escobar racing v/Lars Kragh stiller til start ved Designa Køkken Rally Grand Prix ved Kongensbro mellem Viborg og Århus.

Escobar racing har tilmeldt begge biler til årets første Rally Grand Prix i Munck Asfalt A/S Grusgrav ved Kongensbro.

Teamet vil bruge løbs dagen til at forsætte det test arbejde de startede på i Sverige for 3 uger siden.

1. Kører og teamejer Lars Kragh: Vi starter
i år, ud med en for os helt ny bil, så vil har brug for at komme ud og få noget mere

erfaring, med hvordan bilen opføre sig. Vi forventer ikke de store resultater, da vi stadig har meget at lære omkring bilen endnu.

Mekaniker Jesper Andersen: Vi har en del setups som vi ikke fik testede, så vi vil prøve at lære bilen lidt mere at kende, det er vigtigt at vi ved hvordan bilen reagere under forskellige forhold.

Escobar junior racing´s Peugeot 106 Kit Car, bliver i skrivende stund stadig kæmpet med for at få klar.

1. Kører Martin Pedersen: Vi kæmper med at få delene frem til motoren, vi regner med at være med, men kun tiden kan vise os om det lykkedes.

Designa Køkken Rally Grand Prix er et virkelig godt rally sprint, som vi meget gerne vil deltage i.

Venlig hilsen Peter Ackermann
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


27. marts 2007

Sødt og Sjovt til Escobar racing.

Escobar racing v/Lars Kragh kan tilføje endnu en sponsor til holdet af sponsorer bag Escobar racing.

Der er tale om firmaet Sødt og Sjovt v/Ole Steen Fakse, der igen i år bakker op om racer teamet.

Sødt og Sjovt er specialister inden for alt børneslik og slik til bland selv sortimenter.

Sødt og Sjovt holder til i Fakse og levere vare til en stor bladet skare af butikker, der tæller lige fra slik boderne på bakken, til kiosker og benzinstationer.

Indehaver Ole Steen: Vi var med til at støtte Escobar racing sidste år, og vi synes de gjorde en utrolig flot indsats.

Vi mener at de har en god og fornuftig indgang, til det at drive et racerteam. Vi synes derfor, det var naturligt at bakke op om dem igen i år.

Teamchef Peter Ackermann: Sødt og Sjovt var et af de firmaer der sidste år hjalp os i gang med vores racerteam, og vi er meget glade for at få deres støtte igen i år.

Vi kan også røbe at sponsoratet ikke går ud på at levere søde sager til os i løbet af sæsonen, det er der flere af os der bestemt ikke har figur til :-).

Venlig hilsen Peter Ackermann
Escobar racing v/ Lars Kragh

 


motor-magasinet nr. 12 - 2007

Rattet rundt

Escobar racing ved Lars Kragh er blevet tilknyttet Ray Mallock Engineering i England, efter købet af teamets nye Opel Corsa.

(læs hele artiklen som pdf her - 367 Kb)


24. marts - 2007

Inviteret til åbent hus hos KOMO

Escobar racing v/ Lars Kragh var inviteret til Kalundborg og KOMO for at vise deres flotte Opel Corsa frem ved klubbens åbent hus arrangement.

(se plakaten som pdf her - 4.4 Mb)


motormagasinet 20. marts 2007

Escobar racing er klar med to nye rallybiler

Escobar racings ejer, Lars Kragh, tidligere salgschef hos i Citroen i Næstved, kunne gælde sig over et meget stort fremmøde da han sammen med sine teamkolleger præsenterede Escobar racings to nye rallybiler. Præsentation fandt sted hos Rønnede Autolakering, der også er en af teamets sponsorer.

Mange rally-interesserede havde valgt at bruge en søndag eftermiddag på at se en meget flot, og ikke mindst professionel præsentation af Escobar racings to nyindkøbte biler. Præsentation af deto kraftfulde rallybiler blev fuldendt med en meget flot opvisning af danseren Natacha Vejlebo. Hun er blot 11 år, men er allerede blandt de allerbedste inden for disco-dans og hip-hop. Hun har blandt andet opnået en flot anden plads ved VM ligesom hun har vundet DM flere gange.
De var helt vildt, vi er rigtig glade for at se så mange mennesker har villet ofre deres søndag eftermiddag på at lægge vejen forbi Escobar racings præsentation, var Lars Kraghs umiddelbare kommentar.

Hans bakkes op af teamchef Peter Ackermann, der udtaler: Det overgik selv vores vildeste fantasi, at så mange ville lægge vejen forbi Rønnede Autolakering og deltage i vores præsentation. Det gør naturligvis også at vi bekræftes endnu krafigere i at vi er på rette vej og at teamet vil opnå en markant støtte hele sæsonen

Den store interesse for at se vores nye biler og møde alle folkene bag Escobar racing er i den grad med til at øge hele teamets engagement og nu er vi for alvor klar til en spændende sæson, hvor vi naturligvis går efter guldet, slår teamejer Lars Kragh fast.

igennem og det er vi naturligvis meget glade og stolte over.

(læs hele artiklen som pdf her - 3.4 Mb)


Motor-Magasinet nr. 10 - 12. Marts 2007

Lokal opbakning

Escobar Racing ved Lars Kragh, Køge har fået økonomisk hjælp af et par vognmænd i loklaområdet, der reklamerer for Escobar teamet, Bo Jensen, Selandia Taxa, og Wimmers Multiservice. Begge følger teamet intenst. Det samme gør åbenbart vognmændenes kunder, som ofte stiller spørgsmål. Det er en helt smart form for eksponering af teamet aktiviteter. Teamchef Peter Ackermann, udtaler at den lokale interesse er overvældende, ligesom lokalpressen fælger teamet tæt, sammen med den lokale tv-station. Nu mangler blot resultaterne. Teamet blev Yokohamamester
sidte år i 1601-2000 ccm.
Læs mere på www.escobar-racing.dk

(læs hele artiklen som pdf her - 734 Kb)


Haslev-posten 13. marts 2007

Escobar Racing hos Rønnede Autolakering


Rønnede Autolakering på Industrivej 11 i Rønnede var søndag den 4. marts vært for omkring 100 bil-entusiaster, som overværede præsentationen af rallyteamet Escobar Racings to nye biler.

Natacha Vejlebo dansede på fornemmeste vis begge biler frem, én for én, og herefter blev bilerne beundret af de fremmødte. De to skinnende røde biler er malet hos Rønnede Autolakering, som drives af John og Timm Enggaard.

De to brødre er sponsorer for Escobar Racing og glæder sig til at følge holdet, som blev YokohamaMester i 2006. John og Timm overtog Rønnede Autolakering i efteråret 2006 efter Frank Jensen. De to brødre er begge uddannede autolakerere og deltager som sådan i den daglige drift, hvor yderligere tre er ansat til at servicere bilforhandlere inden for alle mærker. Rønnede Autolakering er en professionel og moderne virksomhed. Firmaet er QMS-certifiseret og maler med de nyeste og mest miljørigtige lakker indenfor bilindustrien i dag. Al den maling, der anvendes og således også vandbaseret.

LL

(læs hele artiklen som pdf her - 68 Kb)


11. marts 2007

Escobar racing testet på Sturup Raceway.

Escbar racing v/Lars Kragh fik i weekenden testet deres Opel Corsa Super 1600 på Sturup Raceway.

Testen forløb næsten som planlagt, og Chefmekaniker Morten Jensen fik en meget stor indsigt i, hvordan bilen reagere m.h.t. dæk slid, og justering af undervognen.

Teamejer Lars Kragh og 2. køre Jess Larsen, fik kørt sig rigtig ind i vognen, og fik mange omgange, til at vende sig til de nye forhold, som de skal arbejde under i denne sæson.

Vejret viste sig også fra den pæne side, og solen kom frem på himlen, så alle kunne køre på en tør bane.

Chefmekaniker Morten Jensen: Det var rigtig godt at få kørt her på Sturup Raceway i dag, og vi fik rigtig mange informationer med hjem, som vi kan bruge i løbet af sæsonen, vi fik kørt hele vores test program i gennem, og er derfor blevet meget klogere på hvordan bilen reagere.


foto: nitt-foto.dk

Det var også vigtigt at Kragh/Larsen fik kørt nogle omgange for at blive fortrolige med bilen.

Testen skulle også have givet Junior køre: Martin Pedersen og 2. Køre Teddy Grasson samt resten af holdet, en god træning før sæson start, med deres Peugeot 106 Kit Car.

Men sådan skulle det ikke gå, da bilens motor eksploderet efter få omgange.

Servicechef Steffen Bruun: Vi havde virkelig set frem til denne dag, og havde glædet os, til at få prøvet nogle af de forbedringer af, som vi har lavet på bilen i løbet af vinteren.

Men sådan skulle det ikke gå i dag, en rigtig ærgerlig fejl, der gør at vi nu kan køre hjem og starte med at bygge en ny motor.

Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


Dagbladet 5. marts 2007

Nye biler til rallyteam

Op mod 100 mennesker var samlet, da de regerende Danmarksmestre, rallyteamet Escobar racing, søndag præsenterede nye biler hos Rønnede Autolakering.

Rønnede: To knaldrøde biler. En Peugeot 106 Kit-Car og en Opel Corsa Super 1600 rullede i går frem fra garagen hos Rønnede Autolakering. Og det var et stoltrallyhold, Escobar racing, der tog imod biler og gæster ved den store premiere.

Vi er jo helt oppe over det, der var jo mange mennesker, jeg tror det var oppe mod 100, siger Peter Ackermann, teamchef for Escobar racing.

De to nye biler blev præsenteret af danseren Natacha Vejlebo på 11 år, som har vundet DM og hun gjorde, sammen med de fremmødte bilentusiaster dagen uforglemmelig for det private amatørrallyhold, der til daglig har hjemme i Køge.

De to nye biler, der kører i klassen 0-1400 kubik og klassen super 1600 kubik, skal være med til at køre om det det generelle danske mesterskab og allerede nu ligger rallyteamet lunt i svinget.

- Vi ligger i den bedste række – A – med begge biler, oplyser Peter Ackermann. I 2006 blev Escobar racing Danmarksmestre

i klassen for ældre tunede biler, og det er et hold engagerede mekanikere og kørere der vil kæmpe for at gentage holdets succes. De to nye biler ligger dog i andre klasser end vinderbilen fra sidste år gjorde, så de regerende Danmarksmestre er ikke selvskrevne på podiet dette år.

– Det tager både tid for mekanikerne og for kørerne at lære bilerne at kende, forklare Peter Ackermann, der dog vurderer, at bilerne gør holdet langt mere konkurrencedygtigt på sigt.

Første gang de to biler, der rods den fine røde lak er brugt, skal ud at køre er den 22. april og lørdag den 26. maj år det for alvor løs, når holdet tager til Slagelse og kører det første løb i dette års Danmarksmesterskab. – Vi glæder os som små børn til at komme i gang, siger Peter Ackermann.

- Raa

(læs hele artiklen som pdf her - 2 Mb)


5. marts 2007

Tak til jer alle, for en rigtig god eftermiddag.

Hej til :

Alle hos Escobar Racing.

Tak til jer alle, for en rigtig god eftermiddag.

Det er for mig, og med sikkerhed alle der deltag på dagen, meget tydeligt at jeres team er helt specielt.

Det står nærmest bukket i neon, at I alle er yderste kompetente, og yderst dedikeret.

Det er en fryd, at se personer der har livsværdi i fritiden.

Må jeg og familien, ønsker jer vind i sejlene i det kommende år. ( Eller hedder det nærmere / Fast grund under hjulene ) !

Venligst Paw Skovbo


4. matrs 2007

Stor opbakning til Escobar racing
ved præsentationen af deres 2 nye racer biler.

Escobar racing v/Lars Kragh nød søndag d. 04.03.2007 med en meget stor opbakning fra alle de fremmødte ved præsentationen af deres 2 nye racerbiler hos Rønnede Autolakering.

En stor gruppe mennesker havde valgt at bruge søndag eftermiddag på at se en meget flot, og professionel præsentation af Escobar racings to nyindkøbte biler.

Natascha Vejlebo dansede på fornemmeste vis biler frem én for én, og her efter kunne bilerne, så blive beundret og kigge nærmere på, af de små 100 mennesker der var mødt op.

Teamejer Lars Kragh: Det er helt vildt det her, vi er rigtig glade for at så mange mennesker har villet ofre deres søndag eftermiddag på at lægge vejen forbi Escobars præsentation. Vi er utrolig glade for den

interesse folk viser for vores team, og det er virkelig noget der varmer.

Teamchef Peter Ackermann: Det er fantastisk at se alle disse mennesker, vi er meget stolte over den flotte opbakning vi har fået ind til nu, men at så mange

mennesker bakker op om vores ide, om en præsentation af vores nye biler havde vi ikke forventet.

Det giver os troen på at vi er på rette vej.

Vi kan kun sige tusind tak til alle de interesserede der har været her i dag, og vi kan kun sige at vi vil kæmpe, det bedste vi har lært når sæsonen går i gang.

Venlig hilsen Peter Ackermann.
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


3. matrs 2007

Escobar racing kører på Yokohama dæk i 2007.

Escobar racing v/Lars Kragh og Yokohama Danmark A/S, har indgået en aftale om levering af dæk for rallysæsonen 2007.

Aftalen betyder at Escobar racing kører på Yokohama dæk i alle afdelinger af Yokohama mesterskabet øst, og i samtlige afdelinger af DM.

Yokohama, der er den absolut største leverandør af racerdæk til dansk motorsport, leverer blandt andet dæk til Advan Cup, Yokohama Cup og Yokohama mesterskabet.

Worldwide, er Yokohama sponsor for bl.a. WTCC (Wold Touring Car Championchip).

Yokohama har været repræsenteret på det danske marked siden 1967 og siden 1995 har Yokohama Danmark været ejet af The Yokohama Rubber Co. Ltd. I Japan.

Dækkene har fantastisk stor betydning, når man snakker alle former for race, og vi ved at Yokohama er nogle af de største specialister inden for motorsport. Vi glæder os rigtigt meget til at køre på Yokohama dæk i 2007, det er virkelig et meget stort

Ifølge ”The European Rubber” er Yokohama den 6. største dækproducent i verdenen, hvor produktionen sker både i Japan, USA, Kina og Filippinerne og Thailand.

Teamejer Lars Kragh: Vi er utrolig glade for dækaftalen med Yokohama Danmark.

plus for Escobar racing med denne aftale.

Venlig hilsen Peter Ackermann.
Escobar racing v/ Lars Kragh.
Køge


28. februar 2007

Escobar racing bliver tilknyttet Ray Mallock Engineering England.

Escobar racing v/Lars Kragh har efter købet at deres Opel Corsa Super 1600 fået tilknytning til Ray Mallock Engineering England.

Ray Mallock Engineering er et af Englands fineste firma inden for opbygning af racerbiler til hele verden, og har over 100 specialister ansat til at bygge og servicere de mange biler, som der er kommet fra firmaet i gennem årene.

Ray Mallock startede firmaet i 1984 og har siden har enorm betydning inden for udvikling, af de fleste former for motorsport.

Firmaet der har til huse Northamptonshire, England har 4300 km2 til deres rådighed på deres egen fabrik.

Der bliver holdt meget nøje med alt hvad der kommer ud fra Ray Mallock Engineering,

og hver bil har derfor sit eget nummer, så specialisterne altid kan følge bilerne rundt om i verden, og derved altid kan tilbyde deres kunder de sidste nye opdateringer til netop deres biler.

Guy Ruthven fra RML: Vi gør meget ud af altid at sørge for at vide hvor RML byggede biler befinder sig, og det er vigtig for os at været tæt knyttet med de teams der ejer bilerne, vi udvikler ofte i samarbejde med de forskellige teams, forbedringer til bilerne i mange år efter den har forladt os, og vi vil til hver en tid kunne service bilen med nye stumper, når det skulle blive nødvendigt.

Chef mekaniker Morten Jensen: Vi har med vores nyindkøbte Opel Corsa, fået en meget fin racerbil, der er bygget af nogle af Englands bedste racerbils byggere.
Vi har i flere år været forvent med at kunne købe biler der er bygget og udviklet af nogle af de bedste racerbils byggere i Danmark, og vi har da også stadig fornøjelsen af at have en meget fin bil fra de samme mennesker i vores team, som har byggede en racer bil til vores junior hold.

Vi glæder os til at skulle samarbejde med RML og har allerede haft en fin dialog med dem om evt. opdateringer til bilen.

Venlig hilsen Peter Ackermann.
Escobar racing v/ Lars Kragh.
Køge


27. februar 2007

Natacha Vejlebo og Escobar racing præsentere deres to nye biler den
4. marts 2007.

Escobar racing v/Lars Kragh invitere alle interesserede til præsentation af deres to nyindkøbte biler, samt Natacha Vejlebo vil kigge forbi!

Denne dag vil Escobar racing få et besøg af en ung pige: Natacha Vejlebo som vil komme og danse Disco og Hip hop solo.

Natacha Vejlebo vandt en imponerende anden plads ved VM i Hip hop solo i 2006.

Præsentationen finder sted den:
4 marts kl. 13.00 - 16.00 hos Rønnede Autolakering Industrivej 11 4683 Rønnede.

Lars Kragh og Martin Pedersen vil præsentere hver deres bil kl. ca. 13.30

Det bliver en spændende dag, og vi håber at rigtigt mange vi komme forbi og se vores nyindkøbte biler, samt se Natacha danse Disco og Hip hop.

Vi har alle arbejdet hårdt for at blive så godt forberedt til den nye sæson som muligt, og det vil glæde os rigtig meget, at se vores sponsor, familier, venner, og tilhængere af Escobar racing, til en kop kaffe og et stykke kage, på denne, for os meget specielle dag.

Teamchef Peter Ackermann: Vi er super glade for at vi kunne få lov, til at låne de flotte faciliteter Rønnede Autolakering har, det er dejlig at mærke den opbakning, som vi får af alle vores sponsor, og vi mener det er på sin plads at fremvise vores sponsorers logoer på begge biler, inde det går løs for alvor.

Lidt info omkring Natacha Vejlebo:

Natacha Vejlebo, er en frisk ung pige på 11 år som tog sine første dansetrin da hun kun var 5 år.

Siden er det gået rigtig stærkt både i hip hop og disco-dans med rigtig mange flotte titler som i oktober 2006 kunne tilføjes med én af de helt store titler til hendes,

i forvejen store samling, med en imponerende anden plads ved VM i Hip hop solo. Natacha er en pige som lever når musikken spiller og danser fordi hun kan lige det, og det har medført mange nationale og internationale mesterskaber, Senest blev Natacha Københavnsmester i Disco solo, så mesterskaberne er mangfoldige inde for både Hip Hop & Disco dans.

Men også ude for det mere traditionsrige dansegulv, med dansedommere har Natacha også fået lov at udfolde sine dansetrin, - da Natacha var danser ved MGP 2005 for Lucas med nummeret ”Fest her”.

Den kommende weekend glæder Natacha sig til at optræde ved Escobar racings præsentation af deres to nye racerbiler.

Og næste weekend går det igen løs med konkurrence, når der skal dystes om Københavnsmesterskabet i hip hop, og helt klart stilles der op fordi dans er sjovt, men igen tvivl om den populærere unge Danser ikke er i tvivl om, at det klart er sjovest at stå øverst på skamlerne, men respektere klart sine danse venner, for det må være den bedste på dagen som vinder siger Natacha..

Venlig hilsen Peter Ackermann.
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


6. februar 2007

Ny mand i Escobar racing.

Escobar racing v/Lars Kragh byder Steffen Vilsbøl velkommen i teamet.
Escobar racing udvider med endnu en mekaniker, i deres team, så de ikke kommer til at mangle mandskab i den kommende sæson.
Steffen Vilsbøl er en ung mand på 21 fra Kalundborg, der til daglig fungere som mekaniker hos Point’S i Kalundborg.
Steffens primære opgave hos Escobar racing, vil være at sørge for at motor og gearkasse vil fungere optimalt, på juniorteamets Peugeot 106 Kit Car.

Steffen Vilsbøl:
Jeg har altid været bidt af motorsport, så det at være

med på holdet hos Escobar racing, glæder jeg mig helt vildt til. Jeg har fulgt holdet, og ved de har et fantastisk sammenhold.
Jeg glæder mig meget til de oplevelser jeg skal have med resten af Escobar racing.

Junior køre Martin Pedersen:
Vi har længe været på udkig efter en mand mere til teamet. Vi er sikre på at vi har valgt rigtig, da vi valgte Steffen.

 

Steffen har stor ekspertise, på de områder vi skal bruge, og jeg ved at Steffen er meget seriøs omkring de ting han går op i.
Samtidig er det vigtig for os, at vi kan give folkene i Escobar racing plads til at passe bl.a. deres familier, vi ved alle at motorsport er en meget tidskrævende sport, derfor er det vigtigt at vi er nogle stykker på bilen.

Venlig hilsen Peter Ackermann.
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


Dagbladet, 3. februar 2007

Nu vil de vinde i øverste klasse

Hvis jeg skal leve drømmen ud, så er det nu, vi skal slå til, siger racerkører Lars Kragh fra Køge. Dagbladet har besøgt hans rallyteam Escobar racing.

...

Kam til håret

Og det er der god grund til. Den åbne atmosfære med kaffe til alle eventuelle gæster ved teltet, når de er ude til løb, får folk til at føle sig velkomne. Teamet har effektivt informationsapparat, og mange her på Køge-egnen følger dem – der er lagt op til noget stort i år.
Vi skal ud og slås om det generelle mesterskab, og prøve kræfter med de allerbedste. Den nye Opel vi har købt, blev nr. 2 i DM sidste år (med Martin Johansen ved rattet). Men feltet bliver væsentligt skarpere i år. Skatteministeren har fritaget rallybiler for afgifter, så folk køber utrolige dyre biler nu, og der er flere tilmeldte end før, fortæller teamchef Peter Ackermann. Så Escobar får kam til sit hår. Men teamet har evnerne og viljen. Peter Ackermann, der til daglig er ejer f Shell-tanken på Gymnasievej i Køge, har som teamchef helikopter-perspektivet og er tovholder på en række funktioner. Blandt andet styrer han serviceringen af sponsorerne, og til løbene har han styr på tiderne på dagens prøver, således at teamets to 1.kørere – Lars Kragh og juniorkøreren Martin Pedersen – er fuldstændigt ajour med, hvor de ligger i feltet.

Pandelamper

Det er ikke ligegyldigt, om man er to-tre sekunder bagud eller fem sekunder foran den hurtigste konkurrent. Peter har overblikket over nøjagtig hvor, vores biler befinder sig i racet, forklarer Lars Kragh.

Som de andre så løber Peter Ackermann rundt med taktstokken.. som egentlig er en bærbar computer, hvor han nøje følger tiderne, sekund for sekund. Desuden er han manden, der tit får helt nye ideer, som så effektueres. For eksempel pandelamperne. Jeg havde siddet og set VM-rally og opdagede, at de forskellige teams’ mekanikere brugt pandelamper. Det havde jeg aldrig tænkt påfør, så dem skaffede jeg, og de er til stor hjælp, beretter teamchefen

(læs hele artiklen som pdf her - 10,5 Mb)


30. januar 2007

Escobar racing får stor lokal opbakning til deres racer team.

Teamchef Peter Ackermann: Det er meget overvældende, med den opmærksomhed som vi har fået igennem hele sæsonen. En stor lokal avis har valgt at skrive om os og alt hvad vi laver, vi er blevet fulgt af den lokale TV-station, en del mennesker har valgt at køre med vores streamer i bagruden får at støtte os, det varmer virkelig meget. Det giver os jo nogle muligheder for at give vores sponsor noget tilbage i form at den reklame folk ser på vores biler. Vi prøver hele tiden at tænke utraditionelt, og prøver på den måde at får noget opmærksomhed på vores team. Vi kan da også godt røbe at der vil komme nye tiltag fra Escobar racing i 2007 sæsonen.
Escobar racing mærker også en stor

Escobar racing v/Lars Kragh har fået stor opmærksomhed i, og omkring Køge med sit racerteam i sæsonen 2006, bl.a. har vognmand Bo Jensen fra Selandia Taxa valgt at stille sin bil til rådighed, så Escobar racings logo nu pryder vogn 9. som til daglig høre til i Køge.
Vognmand Bo Jensen: Jeg har fulgt teamet en del tid, og kan se hvordan alle kæmper for at komme til at køre rally, og hvis jeg kan hjælpe drengene med at skabe lidt opmærksomhed om deres team, kan det kun glæde mig.
Kunderne står jo tit og venter på os, og når vi kommer frem, ser de på den måde reklamen på bilen, og rigtig mange spørge mig, hvad det er jeg reklamere for, og så får vi en lille snak om det, en del faste kunder er også begyndt at følge med i hvordan det er gået for Escobar racing siden de sidst kørte med mig. Wimmers Multi Service har også valgt at sætte Escobar logo på sin firmabil, og får også mange reaktioner omkring denne reklame.

Hans Chr. Jensen: Vi er sponsor i Escobar racing, så for os er det meget naturligt at få bredt Escobar navnet ud til så mange som muligt. Escobar racing eksponere vores firma på flotteste vis, så kan vi også hjælpe Escobar racing.
Escobar racing har også lavet streamer til bagruden, til dem der vil køre med det, og forære gerne lidt mere simple klistermærker hvis der er folk der vil køre med dem.


interesse for deres racer team på deres hjemmeside.
Webmaster Flemming Jørgensen:
Vi har mærket en stor interesse for vores hjemmeside, og vi synes det er rigtig sjovt at folk vil følge os, og bruger derfor en del tid på at holde vores hjemmeside opdateret, så alle kan se hvordan bl.a. det er gået Escobar racings to biler i et rally løb. givet resultater for vi har lige omkring 75 besøgende på vores hjemmeside hver dag, og det er vi meget stolte af. Vi arbejder løbende på at udbygge hjemmesiden med forskellige services som f.eks. den kalender folk selv kan printe ud i øjeblikket, der har faktisk været 180 inde og printe kalenderen ud, noget vi synes er rigtig sjovt.

Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge

Dagbladet 27. januar 2007

Nye rallybiler vises frem i Rønnede

Rønnede: For rally-entusiaster bliver der noget at kigge på i Rønnede søndag den 4. marts.
Da kan Escobar racing nemlig præsentere deres to nye rallybiler. Det foregår hos Rønnede Autolakering, Industrivej 11, fra kl. 13.00 til 16.00. Rønnede firmaet er blandt sponsorerne. Teamchef i Escobar racing Peter Ackermann, glæder sig til begivenheden: Vi er super glade for at kunne få lov til at låne de flotte faciliteter Rønnede Autolakering har. Det er dejligt at mærke den opbakning vi får fra alle vores sponsorer. Det bliver en spændende dag, og vi håber at rigtig mange vil komme forbi og se vores nyindkøbte biler, lyder det fra teamchefen.


26. januar 2007

Escobar racing præsentere deres to nye biler den 4 marts 2007.

Escobar racing v/Lars Kragh invitere alle interesserede til præsentation af deres to nyindkøbte biler.

Escobar racing har valgt at løfte sløret for deres to rally biler, der skal bruge til rallysæsonen 2007, hos Rønnede Autolakering, der også er en af deres sponsor.

Præsentationen finder sted den:

4 marts kl. 13.00 - 16.00 hos Rønnede Autolakering Industrivej 11, 4683 Rønnede.

Teamchef Peter Ackermann: Vi er super glade for at vi kunne få lov, til at låne de flotte faciliteter Rønnede Autolakering har, det er dejlig at mærke den opbakning, som vi får af alle vores sponsor, og vi mener det

er på sin plads at fremvise vores sponsorers logoer på begge biler, inde det går løs for alvor. Det bliver en spændende dag, og vi håber at rigtigt mange vi komme forbi og se vores nyindkøbte biler, der vil stå klar. Vi har alle arbejdet hårdt for at blive så godt forberedt til den nye sæson som muligt, og det vil glæde os rigtig meget, at se vores sponsor, familier,

foto: nitt-foto.dk

venner, og tilhængere af Escobar racing, til en kop kaffe og et stykke kage, på denne, for os meget specielle dag.

Lars Kragh og Martin Pedersen vil præsentere hver deres bil kl. ca. 13.30

Alle skal være velkommen.

Venlig hilsen Peter Ackermann.
Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


21. januar 2007

Escobar racing får vognmand John Jørgensen Aps som sponsor for 2007.

Begge biler i Escobar racing vil i rally sæsonen 2007 køre med vognmand John Jørgensens logo.

Sponsoratet blev skrevet endeligt under lige efter nytår, efter at begge parter var blevet enige om de sidste detaljer.

John Jørgensen aps. som blev etableret af John og Lotte Jørgensen i 1993, er en vognmandsforretning med speciale. indenfor kran og container kørsel. Virksomheden som i dag omfatter 6 lastbiler har 6 ansatte og både indehaver John Jørgensen og fru Lotte er med i den daglige drift. Lotte tager sig af alt fakturering og

bogføring, og John står for alt planlægning af kørsel og indkøb af nyt grej mens han køre den ene bil. John Jørgensen aps. samarbejder i det daglige med store samarbejdspartner som bl.a. NCC og Per Aarslef, der gør brug af firmaets store ekspertise indenfor bl.a. kran arbejde. Firmaet hører til på den hjemme lige domicil nær Hårlev.

John Jørgensen: Vi har fulgt Escobar racing igennem hele sidste år, og set hvor godt de har klaret sig. Vi syntes derfor at det kunne være interessant at prøve at komme tættere på rally sporten sammen med Escobar racing. Vi har kunnet set at de altid møder op velforberedte og klar til at give sig 100 % og så er de meget orienteret omkring deres sponsor.

foto: nitt-foto.dk

Vi glæder os da til at kunne følge "vores" biler i den kommende sæson, hvor Escobar racing vil med helt frem.

Teamchef Peter Ackermann: Vi er meget glade og rigtigt stolte over at John Jørgensen Aps. har valgt at satse på os i 2007.

Vi ved at det er et firma der kun vil forbindes med positiv opmærksomhed.

Vi føler selv vi er ved at have en rigtig god gruppe at sponsor med os, og det give os jo den fornødne ro, til at forberede os til sæson starten.

Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


12. januar 2007

Rønnede Autolakering maler Escobar racings biler i 2007.

Escobar racing v/ Lars Kragh og Rønnede Autolakering v/Brdr. Enggaard har lavet en samarbejdes aftale for rally sæsonen 2007.

Rønnede Autolakering maler nu Escobar racings biler i den kendte røde farve der er en del af teamets profil, så alle biler i teamet stiller til start næste år nymalet.

Rønnede Autolakering er en virksomhed der 1 okt. i år blev overtaget af Timm og John Enggaard, begge brødre deltager i den daglige drift og sørger for at alle kunder, får det kvalitets arbejde der skal til inden for autolakering i dag.

Virksomheden består af i alt 5 ansatte der servicere en bred vifte af bilforhandlere inden for alle mærker. Rønnede Autolakering er QMS cetifiseret og maler med de nyeste og mest miljø rigtige lakker indenfor bilindustrien i dag.

Virksomhedens kendetegn er den høje kvalitet og den hurtige behandling af alle former for autolakering til deres kunder.

foto: nitt-foto.dk

Timm Enggaard: Vi er glade for at kunne føre de stolte traditioner videre som Rønnede Autolakering altid haft med at male racerbiler.

Vi ser Escobar racing som en god repræsentant for vores virksomhed, vi vil gerne vise at vi står for en professionel lakering af biler, det samme føler vi man godt sige om Escobar racings indstilling til det at drive et rally team.

Vi glæder os til at samarbejde med Escobar racing og er glade for at bakke op om den fremgang de har haft i år med bl.a. at blive Yokohama mester 2006.

Escobar racing skifter i vinter pausen begge biler ud, og har allerede byttet juniorholdets bil ud med en potent lille Peugeot 106 Kit Car.

Teamchef Peter Ackermann: Det er bare rigtig godt for vores team med denne aftale, vi er glade for at Brdr. Engaard fra Rønnede Autolakering vil hjælpe os med at

markedsføre os professionelt, jeg ved at Rønnede Autolakering levere et stort stykke kvalitets arbejde når de maler biler, og vi har allerede sendt den første bil af sted til dem.

At have Rønnede Autolakering i ryggen til næste sæson giver os ro til at koncentrere os om mekanikken i bilerne, vi ved at Rønnede Autolakering vil sørge for at vores biler vil stå nymalet så eksponeringen af alle vores sponsor vil komme til sin rette igennem hele sæsonen, noget der er meget vigtig for Escobar racing.

Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


9. januar 2007

Interview med Lars Kragh på motorsporten.dk


Escobar racing er et rally team som er på vej frem inden for rallysporten, med talvis af sejre i år 2006 som førte til at de i slutningen af sæsonen kunne stå som vindere af Gruppe H.

Foto: nitt-foto.dk

2006 bød også på nogen nye team kollegaer da Escobar Racing kunne fortælle at de havde fået et junior team. Jeg har taget en snak med team ejer Lars Kragh omkring år 2006 og så om deres forventninger i 2007, læs hvad der kom ud af det!

I havde en rigtig god sæson 2006, hvor i blandt andet vandt grp H, hvordan ser du jeres chancer i sæsonen 2007?
Lars: Ja det er rigtigt at vi vandt bl.a. Yokohama mesterskabet, og div. rallysprint som vi deltog i: Gammel rand (KOMO) Sorø rallysprint (SAS) og klassesejr ved alle DM løb i 2006, dog ikke i Roskilde, da vores motor sprang i luften, men ellers ja, så havde vi en rigtigt god sæson i 2006.
Vores chancer i 2007 er nok lidt mere svær, her kommer vi jo klart op imod toppen af Dansk motorsport / rally, ikke kun med kører, men
også hvad ang. penge, husk på vi er et privat
team, mod importørteams, men vi vil køre vores chance, lige som vi gjorde i 2006, husk på der kommer mange nye biler og nye kører, så det
er ikke til at sige.

Hvad ligger bag jeres valg og skifte fra Kadett til Corsa Super 1600?
Lars: Kadetten er en rigtigt godt byggede bil, og er vildt hurtig, samt stabil, og den kunne vi godt have kørt i igen, men jeg bliver jo ikke mere ung med tiden af at vente, og jeg har igennem hele 2006 via mit job, prøvede at få en Fiat Punto S1600 til Danmark, vi var også meget tæt på at det blev en Fiat, men i sidste time gik det ikke som vi troede det ville gå.
Så var det ud og kigge på de biler som vi havde penge til, først så vi på en Renault og så en Opel Corsa. Vi havde ”kun” penge til den lille Corsa i vores team, derfor blev det en Opel igen.

Hvem ser du som din værste modstander 2007?
Lars: Vi ved jo ikke rigtigt hvem der kommer i 2007, men hvis vi går ud fra dem som har kørt i 2006, må det jo være Martin Johansen og Ib Kragh som kører fra os, men der er jo også 4x4 biler i spil, dem må vi ikke glemme.


(Foto: nitt-foto.dk)

Escobar har nu haft et junior team i 1 år, hvad er deres mål for 2007?
Lars: Ja vi har en ung kører, som kom ind i Escobar racing sidste år, og det har vi været rigtigt glade for, Martin Pedersen er en meget hurtig ung fyr, som vi nok kommer til at høre meget mere til, Martins mål for 2007 er at få opbygget lidt mere erfaring. Junior teamet skal køre alle løb i Yokohama mesterskabet, KOMO rally sprint, Kongensbro rallysprint, og det første DM løb, men vi arbejder på at Martin kan køre alle DM løb i 2007.

Har i planer om at udvide teamet med flere junior teams?
Lars: Som det er lige nu, vil vi bruge alle mand på at får Martin op i ”gear” til DM i gruppe A. Men jeg vil ikke afvise, at vi på et tidspunkt vi udvide med en ung kører mere.

Hvad er jeres mål i den kommende sæson?
Lars: At få vores team ”ind” i de to nye biler, for mit vedkommende bør vi jo ligge i top 6, bilen har jo i hele 2006 været i top 2 -3 hver gang til et DM løb.

Foto: Escobar racing

Fra Ford Escort mk2, Fiat uno, Citroen AX, Peugeot 106 Kitcar og så til Opel Kadett GSI, hvad for en synes du bedst om?
Lars: Ja det er jo med det, som med kærester, de var gode på det tidspunkt i dit liv da du havde dem….. smiler og griner ! , men at skulle vælge, ja så bliver det klart Opel Kadett GSi 250 hk. 6 trin X-Trac gear kasse. Proflex undervogn. Bremser som er vildt store, osv - jeg kunne blive ved!

Hvordan kan det være man ikke hørt noget til jer fra 2001 til 2003?
Lars: I 2001 tog jeg en pause pga. mit job, jeg ville gerne lidt længere frem i ”bussen”, og det kunne ikke lade sig gøre med begge ting på en gang, men nu er vi Back in business.

Tak til Lars Kragh, og alt held og lykke i sæson 2007 til Escobar Racing.

Kasper Halberg


31. december

Escobar racing v/ Lars Kragh stiller med stærkeste hold i 2007.

hele escocar teamet

Escobar racing kan nu fortælle at alle "spillere" på holdet fra succes sæsonen 2006, hvor det blev til bl.a. et Yokohama mesterskab, har alle givet deres ord på at bruge den tid, og det engagement der skal til for at forsætte succesen i 2007.

Mekaniker Michael Borgny: Det var egentligt ikke særlig svært for mig, jeg elsker rally og den atmosfære der er i miljøet.
Vi bliver alle behandlet rigtig godt i teamet, og man føler simpelthen at man gør en forskel, som så også bliver værdsat.
For mig er Escobar det rigtige valg, glade amatører, som er seriøse om vores sport.


Også teamet junior hold stiller op på stærkeste maner, i det alle også her har

valgt at bakke op om 1. kører Martin Pedersen og 2. kører Teddy Grasson.

Servicemand Steffen Bruun: Siden Martin valgte at vi skulle køre i Escobar racing, har det kun været positivt. Der er styr på tingene, og vi har det virkelig sjovt når vi er ude at køre rally, selvfølgelig bruger man nogle timer på sporten, men man føler det er det hele værd når så tingene lykkedes.

Vi i junior holdet havde en svær sæson i 2006, men alligevel føler vi at vi er blevet bakket 100 % op af resten af Escobar racing.
Escobar racing har gjort meget for at alle har, kunne komme til at forsætte i 2007, og har haft personlige samtaler med alle i teamet, for at tage hensyn til bl.a. arbejde og privatliv.

Teamchef Peter Ackermann: Vi har været meget fokuseret på at få alle med til næste sæson, det er vigtigt for vores udvikling, og at vi har folk med der ved hvad det drejer sig om.
Vi har også været meget bevidste om at skulle have alles privatliv til at passe sammen med deres sport, så det kan gå op i en højre enhed.
Vi mener selv vi har en perfekt sammensat gruppe, og ingen må være i tvivl om at vi er klar til næste sæson.

Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


26. december

Escobar racing v/ Lars Kragh køber ny rally bil til 2007.

Teamejer Lars Kragh kan nu løfte sløret for hvilken bil Escobar racing har besluttet sig for, at han og Jess Larsen stiller til start i til rally sæsonnen 2007.

Valget faldt på en Opel Corsa super 1600, men det er ikke hvilken som helst Opel Corsa vi her snakker om, der er nemlig Martin Johansens Opel Corsa, som han lå og kæmpede med om mesterskabet i hele 2006.

Lars Kragh: Vi er utrolig glade for at vi skal køre i Opel Corsa super 1600 til næste år, der er ingen tvivl om at der bliver kamp til stregen, og at der skal køres stærkt fra starten af i næste sæson.

Det er en helt rigtig bil, hvis man vil være med fremme, bilen har jo bevist at den kan køre stærkt, så nu gælder det bare for os om at lære bilen at kende.

Vi mener selv at vi med netop denne bil kan med helt fremme.

Teamchef Peter Ackermann: Vi er rigtig glade for at vi har, kunne få forhandlet denne bil på plads, og vi vil med det samme sige, at vi føler at vi har fået en fair behandling og er mødt med en stor imødekommenhed fra Martins side.

Det har hele tiden været et mål for os i Escobar racing at prøve at få økonomi til en bil der kan være fremme mellem de allerbedste, og det mener vi absolut vi kan med denne Opel Corsa super 1600, for os

har det været vigtig at prøve at udvikle teamet løbende.

hele teamet samlet ved DM5 på Møn
foto: Peter Brigsted

Escobar racing har undersøgt en del rallybiler og studeret hvordan konkurrencen i klasserne kommer til at se ud til næste år, klassen for super 1600 biler bliver efter Escobars mening en af de aller hårdeste klasser i 2007 og det var også af den grund at valget faldt på Opel Corsa super 1600.

Lars Kragh: For os er det meget vigtigt at der er noget at køre om, vi i Escobar racing skal være med i de klasser hvor konkurrencen er hård. Vi må nu se hvad det kan blive til, nu hvor det er op til os selv at få det bedste ud af matrialet.

Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge


5. december 2006

Escobar racing har fået en ny bil til Martin Pedersen, som Martin og Teddy allerede har kørt deres første løb i.
For Escobar junior racing, skal bilen nu gøres klar til 2007 med maling osv.

Men hvad skal Lars Kragh og Jess Larsen køre i, når vi skriver 2007 !

Vi er ved at lukke de to sidste muligheder af, og vi vil komme med en pressemeddelelse omkring vores nye bil meget snart.

Escobar racing v/Lars Kragh.
Køge.


2. december 2006

Escobar racing og Martin Pedersen forsætter som junior kører
for Escobar racing v/Lars Kragh

Martin Pedersen og Teddy Grasson er med i Escobar racing 2007. hvor de skal deltage i Yokohama mesterskabet, div. rally sprint, og min. et DM rally.
Det team af unge mennesker, som sidste år kom med i Escobar racing i 2006, har gået en meget stor udvikling i gennem i 2006 fra klub rally til DM rally på meget kort tid.

Teamejer Lars Kragh: Jeg så en fremtid i Martin som vores junior kører, og da jeg meget gerne ville have en bil mere med i mit team. Og nu har set hvad Martin har i sig, og hvad vi skal "bygge" på i 2007. Vi har solgt Martins Peugeot 106 Gruppe A. og købt en Peugeot 106 Kit car, en bil som har

Peter og Martin

ca. 30 hk mere end hans gamle bil, men så på mange områder er meget hurtigere end den gamle 106. Bilen er ved at blive gjort klar til maler, og skal ses efter, på bl.a. de mekaniske dele i løbet af denne vinter.

Martin Pedersen: Efter en lang vinter hvor man havde bygget bil hele vinteren, ville man gerne ud og kører nået ræs.
Sæsonen startede med Yokohama mesterskabet i Ejby.
Efter løbet blev jeg kontaktet af Lars Kragh og han tilbød mig en plads i hans team. Og efter lidt forhandlinger var kontrakten underskrevet.
Efter at have gennemgået bilen fra A-Z mente vi ikke der var nået der kunne gå galt.
Så vi var klar til at vise Escobar flaget til Danmarks bedste rally sprint i Kalundborg.
Vi havde lavet et flot Pitshow. Inviteret sponsorer venner og bekendte. Så det skulle bare gå godt.
Da vi ikke havde kørt så meget på det sidste valgte vi at deltage i klubrallyet bare for træningens skyld. Og der blev vi nr. 6. Så det var ok.
Til rallysprint trofæet blev vi nr. 4,det var også acceptabelt.
Til selve sprintet gik bilen bare som en drøm. Og vi kørte 3 hurtigst 2 gange og sluttede på en 4 plads 1 tiendedel sekund fra 3 pladsen.
Lars vandt endnu gang og blev flot nr. 4 generelt.
Escobar viste sig under hele arrangementet som det flotteste team.

escobar racing teamet

Så begyndte tingene at gå stærkt, ugen inden DM-finalen solgte vi vores bil.
Så troede vi sådan set at sæsonen var forbi. Men så let slipper man ikke når man er med i Escobar racing. Så Lars fik lige lavet en kanon aftale med Michael Springer.
Så mandag gjorde vi bilen klar til den nye ejer, han hentede den tirsdag, der efter tog vi op til Michael og hentede hans/vores bil. Onsdag gjorde vi den klar til os. Torsdag pakkede vi service vogn og hentede telt. Fredag morgen kørte vi til Møn.

Løbet om lørdagen var et SM løb for vores vedkommende. Vi var alle spændte for vi havde faktisk ikke kørt en meter i vores nye bil.

Der skulle køres 7 rigtige fine prøver.
Vi startede ud med at køre 6 hurtigste tid generelt og der efter blev det kun bedre for prøve til prøve. Inden anden sidste prøve lå vi nr. 5 generelt og førte med 2 min i klassen. Men så dummede jeg mig nået så gevaldigt, holdt lige lidt for meget på og vi røg ud på en mark og sad fast i 4 min. Så var vi jo bagud med 2 min inden sidste prøve.
Så vi gav den alt hvad den kunne og kørte 2 min ind på vores konkurrent men tabte med 1,4 sek. rigtig nedtur. For jeg satte lige en uofficielt DM ud i den blå luft. Men sådan er det jo. Det må man bare lære af. Bilen kørte helt suverænt. Der er meget mere fart i den når vi lære den at kende.
Vi ender som nr. 7 generelt og nr. 2 i klassen.
2006 har bådet været godt og skidt, men vi har lært utroligt meget og ser nu frem til et kanon år med Escobar racing i 2007.

Jeg vil godt sige en stor tak til hele teamet. Uden de kanon servicefolk havde jeg sgu nok mistet pusten. Mange gange i denne sæson.
Men vi kæmper som et team, og det bliver kun bedre.

NEVER CHANGE A WINNING TEAM


Escobar racing Back i business.

Escobar racing v / Lars Kragh
Køge


19. oktober 2006

Escobar racing, har fornyet  deres sponsereaftale for 2007 med Wimmer´s Multiservice.

Wimmers multiservice

Det er nu sikkert at Wimmer´s Multiservice v/Hans Chr. Jensen logo, er at finde på Escobar racing´s to biler i rally sæsonen 2007.

Wimmer´s Multiservice blev startet i 2002, og er en virksomhed i stor udvikling, indehaver Hans Chr. Jensen arbejder med en stor vifte af services inden for rengøring og vedligeholdelse til virksomheder og private, bl.a vinduespudsning, rengøring af alle slags, græsslåning, snerydning,saltning for blot at nævne nogle af de ting som Wimmer´s Multiservice arbejder med.

Wimmer´s Multiservice er meget service orienterede, og sætter en stor ære i at udføre en god kvalitet for pengene.

Wimmer´s Multiservice og Escobar racing, er blevet enig om en aftale som begge parter er meget tilfredse med.

Teamchef Peter Ackermann : For os er der en del personligt i denne aftale, Wimmer´s Multiservice var en af de første til at bakke Escobar racing op, da vi sidste år startede op med to biler i teamet, vi er meget glade for at Wimmer´s Multiservice også vil forsætte med at støtte os, og vi håber og tror, at vi også til næste år, kan eksponere deres navn med lige så stor succes som i år.

Wimmer´s Multiservice indehaver Hans Chr. Jensen : Jeg er meget tilfredse med den reklame værdi som vi har fået, ved at være en del af sponsor holdet for Escobar racing, Teamet er meget professionelt i deres tilgang til sporten, og med deres behandling af deres sponsor, hvor de har meget fokus på at overholde deres del af sponsoraftalen, så vil vi glæders os til en hel sæson med Escorbar racing, og forventer oven i eksponeringen, at Wimmer´s Multiservice får en masse gode oplevelser for både os selv, og vores kunder.

Escobar racing v/Lars Kragh
Køge

16. oktober 2006

Escobar-racing og Shell på Gymnasievej i Køge forsætter samarbejdet i 2007

Shell på Gymnasievej i Køge er en moderne servicestation, der har et meget stort udvalg til kunden der ønsker de hurtige indkøb, kunden vil altid være i centrum, og skal helst føle at have gjort det bedste valg efter at have besøgt vores servicestation.

De er et team af unge mennesker og medarbejder der har over 20 år erfaring inden for Shell.
deres varer sortiment er bl.a. Bake-off, Fast Food, Trailerudlejning, Bilvask samt et stort sortiment indenfor konfekture og drikkevarer.

Det betyder at begge biler i Escobar racing, også til næste år vil køre på Shells V-Power 97 okt. benzin og smøreolier som er leveret af Shell på Gymnasievej i Køge

Chefmekaniker Morten Jensen: Vi har haft rigtig meget glæde af samarbejdet i år, med de ekstrem højt ydende motorer der ligger i racerbilerne i dag, er brændstoffet en meget vigtig del, det samme gælder for smøreolien, hvor der også bliver sat meget store krav. Vi ved at Shells
V-Power er det bedste brændstof på markedet,
og vi er glade for at vi også til næste år har en aftale med Shell på Gymnasievej i Køge


Teamejer Lars Kragh : Det er en vigtig del for et racerteam at have en god aftale med et benzin mærke, for os er Shell det absolut bedste valg, og vi er meget glade for denne aftale, vi ved at vi har den bedste ekspertise inden for brændstof og smøreolie, og at man kan se at det virker på andre Shell sponsere bl.a. Ferrari.

Indehaver på Shell Gymnasievej i Køge Peter Ackermann : Vi har altid brugt en del af vores markedsførings kroner lokalt, og vi syntes det var naturligt at vi skulle prøve at sponsere et så lokalt team som Escobar racing, da mulighederne tilbød sig. Det ligger godt at forbinde Shell's logo med et så professionelt team som Escobar racing, der klare sig så godt inden for deres sport.

Vi vil tilbyde alt den hjælp som teamet skal bruge til begge biler inden for brændstof og smøreolie, både m.h.t. levering af V-Power og smøreolie men ikke mindst teknisk support.

Escobar racing v/ Lars Kragh - Køge


14. oktober 2006

Escobar racing og LynTex har indgået samarbejde for sæsonen 2007.

Lyntex.dk Begge parter mener at kan få glæde af samarbejdet, Teamchef Peter Ackermann: Alle der har et racing team, ved hvor afgørende det er at have professionelle skilte folk bag sig, eksponeringerne for alle sponsor er meget vigtig, og det er her vi har set at LynTex kan gøre en forskel, med deres ekspertise kan vi få reklamerne til at fremstå på den helt rigtige måde.

LynTex's direktør Robert Goldschmidt: Vi syntes det vil være en rigtig god måde at hjælpe et meget professionelt indstillet racerteam på, for os var det i sær vigtigt at have med folk at gøre, der udover det rent sportslige også har fokus på markedsføringen af sig selv, her mener vi at Escorbar racing er de helt rigtige.

Escobar racing v/ Lars Kragh
Køge

Det er med stor glæde at vi i Escobar racing kan byde LynTex velkommen som sponsor for rally sæsonen 2007.

LynTex har specialiseret sig i tryk på især textiler, til såvel erhverv som institutioner og private. Vi tilbyder også andet som f.eks. Skilte arbejde, autodekoration, streamers, digitalprint, broderi, grafisk design og tryk af visitkort, brevpapir, kuverter, lightere, flag, bannere m.m. Hvilket betyder at vi har et meget bredt produkt-udvalg.